Νέα

Μελίνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iou77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

woodstockr

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
6
Αύριο πρωί, Πέμπτη απόγευμα και Κυριακή απόγευμα στην Ιππώνακτος θα δουλεύει η Μελίνα
Των εχθρών τα φουσάτα περάσαν, σαν το λίβα που καίει τα σπαρτά.....

Ζαλίστηκα λιγάκι από τα χαρμόσυνα νέα...

fetisher

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2006
Like
4
Πόντοι
0
Γνωριζει κανεις, αν η συγκεκριμενη κοπελλα δουλευε πριν απο 7-8 χρονια σε studio στην Μαυρομματαιων?

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Γνωριζει κανεις, αν η συγκεκριμενη κοπελλα δουλευε πριν απο 7-8 χρονια σε studio στην Μαυρομματαιων?
Που  ειναι η Μαυρομματαιων σε ποιο μερος? υπηρχε στουντιο εκει? Εγω ξερω οτι πιο παλια δουλευε Αριστοτελους 6 κ Συγγρου αλλα πριν 2-3 χρονια οχι τοσα οσα λες εσυ. Σου θυμιζει τιποτα και ρωτας?

Επισκέπτης
ειχε δουλεψει και κεφαλληνιας και θησεως και φυλης για πολυ λιγο καιρο ομως!!

cgBoy

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Παιδιά εχω διαβασει κατα καιρους το ονομα αυτο.
Γνωριζω απο παλια μια Μελίνα η οποια απο μονη της εινει ολοκληρη ιστορια
Θελω εαν καποιος την εχει δει τα τελευταια χρονια να μου απαντησει εαν ξερει οτι ειναι η Μελινα που εχει ενα tatoo πισω στον κωλο που εαν θυμαμαι καλα ειναι ενας τιγρης η κατι τετοιο...
Δωστε μου την πληροφορια αυτη και αρχιζω να ανοιγω την ιστορια της σελιδα σελιδα.
(Αλλες λεπτομερειες για την μελινα ωστε να σιγουρευτω οτι ειναι αυτη ειναι οτι εχει μια αδελφη πολυ χοντρη οδηγαει η ιδια μηχανακι φοραει παντα φορμες εκτος δουλειας και μενει Κυψελη)
Δωστε μου το πρασσινο φως και ετοιμαστειτε για την αποκαλυψη....
Θα τραβατε τα μαλλια σας!

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
Mεγαλε ακομα περιμενω να μου απαντησεις στα πμ που σου εστειλα σε σχεση με αυτο το τηλεφωνο , που μου εστειλες!!!

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Και να μην είναι η Μελίνα που αναφέρεται στο φόρουμ (δεν την έχω πάρει), θα ήθελα να ξεδιπλώσεις την ιστορία σου. Φαντάζομαι θα είναι άκρως ενδιαφέρουσα ακόμα κι αν δεν πρόκειται για τη γνωστή Μελίνα, αλλά για κάποια άσχετη

Επισκέπτης
η μελινα ειναι αυτη που λεει αλλα  καλυτερα να μην γραψει κατι προσωπικο γι αυτην ,δεν ειναι σωστο!!αλλωστε μπορει καποιοι να ξερουμε τι  προκειται να γραψεις

Panos1975

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή είναι, ναι. Υποθέτω ότι θα μας πεις πως είναι τρανς.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
ρε παιδια που δουλεύει η Μελίνα και τι ώρες; ξέρει κανείς;

bumsen1453

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Εγώ την κόβω για τρανς πάντως...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.102
Πόντοι
17.085
Θέμα για τη Μελίνα υπήρχε ήδη και έγινε συγχώνευση. Μάλλον την ίδια λέει ο φίλος και το επιβεβαιώνει και ο warhol (thanks).

Επισκέπτης
...την εχω ρωτησει και αν ειναι φυσικο το στηθος της και μου ειπε ναι αλλα απο την αλλη τι θα μου ελεγε οτι ειναι πειραγμενα...
θυμαμαι οταν ρωτησα την αντριαννα αν ειναι σιλικονη τα βυζια και μου λεει δικα μου ειναι... της απανταω..."βεβαια εσυ τα πληρωσες δικα σου ειναι!!!" και εκλασε στο γελιο!!

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
παληκαρια, για να μην παρεξηγηθω, χθες που εδωσα την πληροφορια για την ελληνιδα μελινα στη σερβιων, την εδωσα απλα και μονο γιατι βλεπω οτι στο σαιτ την γουσταρει πολυ κοσμος. εγω εχθες ΔΕΝ την πηρα και ΔΕΝ προτιθεμαι δηλαδη κιολας..!!
εγω μια φορα που την πηρα στην ιππωνακτος, αναρωτιομουν τι στραβο εχω επανω μου και δεν με γουσταρε και μου εκανε ξινο πηδημα.
αν ειναι δυνατον να φτασαμε στο σημειο να πρεπει να σε γουσταρει η τανα για να σου παρεχει το αυτονοητο..!!!!  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

και να με συγχωρησει ο μπουρδελιαρης, Η ΚΑΛΛΙΤΕΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΕΤΟΣ 2007 ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ !!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

Ετσι οπως τα λενε ο giorgospapa και ο ΧΕΝΙΟS εχουν τα πραγματα. Στην Ιππωνακτος την ειχα παρει και εγω. Την τελευταια φορα της ειχα δωσει 100 για κωλο. Παπαρια μεντολες. Τα ειχε παρει με το προηγουμενο παλικαρι που δεν περασε μεσα και ειπε στην τσατσα οτι κανει "ερευνα αγορας" χεχεχε 

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Εγώ διαφωνώ κάθετα δεν έχω γνωρίσει άλλη κοπέλα τόσο ερωτική. Εμένα προσωπικά μου συμπεριφέρεται λες και είναι η κοπέλα μου. Νιόθω βασιλιάς όταν είμαι μαζί της.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom