Νέα

Μελίνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iou77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 149
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.030
Πόντοι
7.775
Καλημερα συναδελφοι γαμικουλες. Η Μελινα η καυλιαρα ισως ειναι το νουμερο 1 αυτη τη στιγμη ποσο μαλλον αν σκεφτει κανεις και το επιπεδο των γυναικων που εχει πεσει. τεσπα ειναι γυναικα που με εχει ξεζουμισει παμπολλες φορες και με ξερει προσωπικα. θα καταργησω ολες τις αλλες και θα ειμαι μονιμος πελατης της. την εχω ρωτησει ηλικια και μου εχει πει 30. ισως ειναι λιγο μεγαλυτερη. την εχω ρωτησει και αν ειναι φυσικο το στηθος της και μου ειπε ναι αλλα απο την αλλη τι θα μου ελεγε οτι ειναι πειραγμενα. τι να πω δεν ξερω. αλλα θα με ενδιεφερε να μου απαντησει καποιος εμπειρος πως φαινεται αν ειναι συλικονουχα. αντε και καλα γαμησια σε ολους!!!

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
346
Πόντοι
21
Aν η Μελινα κανει το καλυτερο γαμησι,τι να πω...μαλλον ο φιλος Warhol εχει να κανει
πολλα "χιλιομετρα"ακομη για να κρινει...τωρα να δωσεις 50 ΕURO για ενα χυσιμο στα βυζια,πιστευω δε λεει...γιατι κατα τα αλλα το γαμησι που κανει η συγκεκριμενη,(και ειδικα το τσιμπουκι που σου πληγωνει τον πουτσο),ειναι αστα να πανε...

aristocat

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
Δεν έχω δοκιμάσει ακόμη τη Μελίνα.  Από αυτά που διάβασα εδώ είναι βέβαιο ότι θα πάω να την δοκιμάσω πολύ σύντομα.
Σχετικά με την ερώτηση του συναδέλφου bourdeliaris 1984 :
Μπορείς να αισθανθείς το εμφύτευμα ψηλαφώντας το βυζί από το κάτω μέρος και στη ρίζα του. Φέρε το χέρι σου από κάτω, σαν να θέλεις να το ανασηκώσεις και ενώ η παλάμη σου χαϊδεύει τον κορμό της κάτω από το βυζί, σπρώξε απαλά τον αντίχειρα και το μεσαίο δάχτυλο προς τα επάνω καί μέσα.
Όσο καλή δουλειά και να έχει γίνει θα μπορέσεις να αισθανθείς το εμφύτευμα το οποίο πάντοτε είναι (από λίγο έως πολύ) σκληρότερο από τον φυσικό ιστό.

Επισκέπτης
εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα!!!απλα ξερω αρκετο καιρο την μελινα και οι υπηρεσιες της σε μενα ειναι πολυ καλες!!σε σενα δεν με ενδιαφερει τι κανει!!αναλογα τον πελατη,ποσο καιρο τον ξερει,πως ειναι ,του συμπεριφερεται και αναλογα!!!

Επισκέπτης
εχω κανει παρα πολλα χιλιομετρα!!!απλα ξερω αρκετο καιρο την μελινα και οι υπηρεσιες της σε μενα ειναι πολυ καλες!!σε σενα δεν με ενδιαφερει τι κανει!!αναλογα τον πελατη,ποσο καιρο τον ξερει,πως ειναι ,του συμπεριφερεται και αναλογα!!!
Μαζι σου ειμαστε,ετσι ειναι η Μελινα.Εισαι πολυ σωστοs.

Επισκέπτης
τελικα ρε παιδια ειναι ενχειρησμενη η το μουνι ειναι εκ γεννετης?

Επισκέπτης
ειναι γυναικα!!!!αυτα που λενε μερικοι για τρανς ειναι βλακειες!!!

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Ο συναγωνιστης warhol ανεφερε το αυτονοητο και απορω γιατι οι περισσοτεροι απορουν.Αν ο οποιοσδηποτε, σε οποιαδηποτε δουλεια σε ξερει, το αποτελεσμα ειναι- σχεδον- παντα καλυτερο. Παντως, την Μελινα, την πηρα χτες για πρωτη φορα, στην Βριλησου, και ξαναλεω, οτι ηταν παρα πολυ καλη. :boobies:Ισως γιατι δεν ειχε κοσμο, ισως γιατι ειναι καλη επαγγελματιας, παντως το πουλι ΔΕΝ μου το ξεριζωσε  :dancing:

Επισκέπτης
η μελινα γουσταρει αυτο που κανει και αν γνωριζει τον πελατη και τον παει ,τοτε γινεται απιστευτο γαμησι!!απο τοτε που εφυγε η αδυναμια μου η αντριανα ,η μελινα με παρηγορει!!

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παιδες καλησπερα κι απο μενα οντως η μελινα ειναι πολυ καλη,ουτε βιαστικη την ειδα,ουτε αγαρμπο τσιμουκι κανει οπως ανεφερε ενας φιλος εδω μεσα!εγω εμεινα ενθουσιασμενος και απο συμπεριφορα και εμφανιση και απο το service  της!την πηρα πεμπτη βραδυ και τα ειδα ολα φοβερη συμμετοχη,κανεις οτι θελεις μαζι της, δεν στραβομουτσουνιαζει και το απολαμβανει αυτο που κανει!το στηθος της ειναι οντως σιλικονατο και πρεπει να ειναι 35-39 ετων!πολυ καλο το γλειψιμο στα @@!!! :P

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
ρε παιδια κανει ποδοκατασταση?φοραει καλσον?ξερετε?διοτι θελω να παω αποψε

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
Για ποδο-κατασταση ΜΑΛΛΟΝ οχι, γιατι δεν εβγαλε-σε μενα τουλαχιστον- τα πεδιλα.Αλλα βεβαια, αν δεν ρωτησεις, δεν θα μαθεις

Επισκέπτης
καλτσον φοραει!!αλλα νομιζω σημερα δουλευε πρωι!!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
στη βριλησου ποτε δουλευει?

Επισκέπτης
σαββατο πρωι!!εγω ιππωνακτος την παιρνω!!για βριλλησου δεν ξερω πολλα!!

jim1212

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2005
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
6
νομιζω δευτερα και παρασκευη πρωι ειναι βριλησου!ομως ειναι σιγουρο η θα παω τσαμπα?

Επισκέπτης
κοιτα πιο πισω ,το γραφουν καποια παιδια!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom