Επισκέπτης
θα μαs τρελανουν ακου εκει ηΜελιναρα τραβελι!!!!Τα λεγαμε.
Κοιτα στο πμ σουσορρυ ρε κατερινακι αλλα επειδη ειμαι σχετικα καινουριος το μαγαζι σου που ειναι να σε επισκεφτω?
Γεια σου ρε Κατερινακι. Τωρα ησυχασα με αυτο που ειπες. Εσενα σε πιστευω που εισαι στο χωρο. Η Μελιναρα ειναι η γνωστη κουκλαρα με την οποια εχω απο τις ομορφοτερες εμπειριες μαζι της. Αχ βρε μωρο μου τι δηλητηριο σου πετανε καποιοι. Τελος οι μαλακιες. Και εσυ Μελινα μου και εσενα Κατερινακι σας αξιζει και τις 2 respect. Εσενα Κατερινακι ποτε θα σε επισκεφτω? Να μου χαρισεις και εσυ τετοιες ομορφες εμπειριες.Ρε παιδια η κοπελα γυναικα είναι και μαλιστα
Γυναικαρα..
Την γνωριζω καλα καναμε πολλες φορες παρεα και
δουλεψε κι ένα φεγγαρι μαλιστα και στο μαγαζι μου.
Και καλα όλα αυτά που λετε?
Την φωνουλα της δεν την ακουτε?
Λετε να υπαρχει περιπτωση να εκανε πλαστικη χειρουργικη
στις φωνητικες χορδες?
Δεν νομιζω?
Α?.και ποιος ειπε ότι οι χειρουργημενες εχουν κλειτοριδα?
Χαχαχαχαχαχα??!!!!
Κι εγω στο μαγαζι,εβγαινα από το δωματιο που βρισκεται
στο σαλονι,και με το γεια σας που λεω,πεταγεται ενας και λεει…
«Καλως τον πουστη»
Και του απαντω…
«Τι λες βρε χαμενε?…Και τον γιο μου από πού τον εβγαλα?
Τον εκλασα και βγηκε?»
Στην ολη διαδικασια βεβαια,ακουγε και την φωνη μου.
Εβαλε το κεφαλι κατω…και οπου φυγει φυγει..
Οι αλλοι που ηταν εκει,ακομα γελανε..
Συμβαινουν αυτά…τι να κανουμε..
Ετσι όπως εχουμε γινει πρεπει να αρχισουμε ολοι να ψαχνομαστε…
Χαχαχαχα….!!
ο εσι ταπινε κλιτοριδομαχε τις πολιποθιτισ πορνισ σου...!ι πινελοπι σου σε περιμενι αλισμονιτα πολιποθιτε και πολιμιχανε μπουρδελιαρι μου!!!!Εχτες βραδι Πεμπτης 23/8/07 βγηκαμε για εφοδο για που αλλου? για Σερβιων. Για τη Μελιναρα. Για αλλη μια φορα απεδειξε οτι ειναι η δασκαλα του σεξ. Τα λογια ειναι περιττα. Πηρα το προγραμμα των 70 για παραπανω περιποιηση. Ειναι μες την καυλα να μου λεει καυλωτικα λογια.Να με χαιδευει με τις βυζαρες της. Να μου δινει φιλακια. Πλεον ειναι σταθερη αξια για την δυσκολη εποχη του αγοραιου ερωτα. Σε ευχαριστω πολυ Μελιναρα μου για τις ομορφες στιγμες που μου χαρισες και εγω υποσχομαι θα ειμαι παντα κοντα σου.
Φιλαρακο η Μελινα δουλευει σιγουρα στην οδο Σερβιων 26 στον Κολωνο κοντα στην Λ.Καβαλας Τριτη και Πεμπτη ωρα 5 απογευμα μεχρι 11 βραδι.Ρε παίδες καλημέρα!!!!
Ξέρει κανείς αν μπορώ να βρω τη Μελίνα σήμερα μέχρι τις 16:00 το μεσημέρι???
Ευχαριστώ...
Φιλε διαφωνω οτι εχει πεσει εμενα μου φαινεται οτι γινεται ολο και καλυτερη και πιο ωριμη.Money value η κυρια αλλα εχει πεσει αρκετα...
Την θυμωμουν πολυ καλυτερη.
Δεν πηρα ακομα μεταθεση αλλα δεν αργει πολυ μη νομιζεις. Απλα ειχα παρει αδεια πριν μερικες μερες και κλασσικα πηγα στη Μελινα.Πηρες μεταθεση μπουρδελιαρη ;