You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μελίνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iou77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 149
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Το ξαναεγραψα και στην πισω σελιδα η Σερβιων ειναι στον Κολωνο κοντα στη Λ.Καβαλας. Κατεβαινεις απο Μεταξουργειο,πλ Καραισκακη και βγαινεις στην Καβαλας. Λιγο πιο κατω σε ενα στενο ειναι η Σερβιων. Δες και σε ενα χαρτη για να σε διευκολυνει δεν ειναι τιποτα.παιδια μια ερωτηση. Η σερβιων που ειναι?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Καλημερα συναγωνιστες καυλιαρηδες. Εχτες Τριτη 25/9 επισκεφτηκα το στουντιο της Σερβιων 26 για να βρω τη Μελιναρα. Ηταν οντως εκει κουκλα οπως παντα. Οσο για τα ενδοτερα τα λογια ειναι περιττα. Καθε φορα και καλυτερα. Μου ειπε οτι παραμενει Τριτη-Πεμπτη βραδι στη Σερβιων 26 και Παρασκευη-Κυριακη θα βρισκεται στο νεο στουντιο στην Πειραιως 109 νομιζω. Αυτα μου ειπε. Για οτι νεοτερο εχω θα ενημερωσω.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Κανα νεο απο τη Μελιναρα συναγωνιστες? Δεν την βρισκω πουθενα εχω τρελαθει?Απαντηστε μου οποιος ξερει ειναι SOS.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Αντε παλι. Αυτο εχει ξεκαθαριστει εδω και καιρο οτι ειναι γυναικαρα 1000%. Δες και πισω σελιδες που εχει ποσταρει και η Κατερινα.τελικα ρε παιδια ειναι τραβελι η οχι?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Απο οσο ξερω εχει φυγει απο τη Σερβιων και γενικα την εχω χασειειναι ακομα σερβιων?
Αν ξερει καποιος οποιαδηποτε πληροφορια ας το πει. Που χαθηκες παλι κουκλαρα μου?
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Τι εννοεις υπαρχει εκει κανα στουντιο δεν εχω δει.Μαλλον μετακομιζει προς Ακροπολη μερια.
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Ναι πολυ αστειο. Βλεπεις τι γινεται με την κριση που περνανε τα στουντιο και οτι ο κοσμος πεταει τα λεφτα του. Μαλλον οι αλλες εχουν θεση στο μουσειο γιατι ειναι ακινητα αγαλματα. Κι ομως ναι καμια δεν βγαζει τετοιο ερωτισμο. Μελιναρα εισαι η πρωτη γυρνα ξανα σε εκλιπαρω.Οχι ρε. Μετακομιζουν οι αρχαιοτητες στο νεο μουσειο της Ακροπολης.
Να εισαι καλα οπου και αν εισαι.
Ryu
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2006
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13
- Πόντοι
- 2.007
Ναι πολυ αστειο. Βλεπεις τι γινεται με την κριση που περνανε τα στουντιο και οτι ο κοσμος πεταει τα λεφτα του. Μαλλον οι αλλες εχουν θεση στο μουσειο γιατι ειναι ακινητα αγαλματα. Κι ομως ναι καμια δεν βγαζει τετοιο ερωτισμο. Μελιναρα εισαι η πρωτη γυρνα ξανα σε εκλιπαρω.
Να εισαι καλα οπου και αν εισαι.
Φιλε μου, εχεις κανει αρκετα χλμ σε τσαρκες και η συνεισφορα σου στο side ειναι αξιοπροσεκτη σε ενημερωσεις, κριτικες κτλ. Και φυσικα εχεις καθε δικαιωμα να διατυμπανιζεις το κολλημα σου με την συγκεκριμενη πουτανα και να εκθιαζεις τα στοιχεια που σε κανουν να περνας πραγματικα καλα μαζι της. Αυτο ειναι αλλωστε το ζητουμενο, να περναμε ολοι καλα αναλογα με τα γουστα μας.
Αλλα επειδη δεν εχουμε ολοι τα ιδια γουστα και για να περασει καλα και ο συναγωνιστης που πρωτη φορα διαβαζει το φορουμ ή κατι σχετικα με την Μελινα, θα πρεπει ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι ή εστω να ακουστει και μια δευτερη αποψη.
Να ξεκαθαρισουμε λοιπον οτι η συγκεκριμενη πουτανα ειναι 40-45 ετων, εχει κανει τις πιο απιθανες πλαστικες επεμβασεις σε ολο της το σωμα (δεν ειναι αλλωστε τυχαιο οτι πολλοι την μπερδευουν με τραβελο) και το γαμησι που προσφερει ειναι ακρως ειναι αδιαφορο. Η δε μαλακιες που ξεστομιζει με το που μπει στο δωματιο (και κυριως οι μπεμπεκιστικοι τροποι της) δεν περιγραφονται.
«Μελιναρα», «Γυναικαρα», « η πιο ερωτικη» ειναι στα δικα σου ματια και αυτο επαναλλαμβανω οτι ειναι θεμιτο για σενα, αλλα και παραπλανητικο για τον μεσο συντροφο μπουρδελιαρη.
Δεν θελω να απρεψω κανεναν απο το να δοκιμασει την Μελινα. Ειδικα για τους πρωταρηδες ειναι μια καλη επιλογη. Θελω να προβληματισω ομως αυτους που ακουνε τα «Μελιναρα», «Γυναικαρα», « η πιο ερωτικη» και νομιζουν οτι θα γαμησουν την top πουτανα των studio και απο πλευρας εμφανισης και συμπεριφορας.
Ελπιζω να μην παρεξηγησεις τα παραπανω. Αντε και καλος πολιτης. ;)
bourdeliaris1984
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2006
- Κριτικές
- 34
- Like
- 1.030
- Πόντοι
- 7.775
Φιλτατε Ryu ο καθενας εχει εδω μεσα το γουστο του και η καθε αποψη ειναι σεβαστη. Αλλα να ξερεις οτι σημερα δυσκολα βρισκεις μια τετοια γυναικα που να σε φτιαχνει με αυτα που σου λεει και ποσο μαλλον με αυτα που σου κανει. Δεν εχει την εμφανιση του μοντελου αλλα ειναι επιβλητικη γυναικα. Εχει σωμα χωρις κανενα ψεγαδι. Δυστυχως το επιπεδο το στουντιο εχει πεσει τραγικα παει απο το κακο στο χειροτερο και ολες ακομα και αρχιμουναρες να ειναι (οσες εχουν απομεινει) ειναι παγοκολονες στο κρεβατι και σου τρωνε τα λεφτα αβερτα. Α και κατι αλλο δεν ειναι 45 ειναι 35 κατι παραπανω ξερω εγω που την γνωριζω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις