Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2010
- Κριτικές
- 127
- Like
- 22.626
- Πόντοι
- 29.667
Αδερφέ αν η Μελίνα και η κάθε κοπέλα κάνει κάτι παραπάνω με κάποιον πελάτη για τον χ ψ λόγω, αυτό είναι δικαίωμα της και δεν χρειάζεται να το γράψεις.Σωστα δεν έχεις άδικο αλλά το αν εγώ π.χ μπορεί να ήθελα μια lite κατάσταση με την Μελίνα δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι υπηρεσίες της. Αλλά ακόμα και αν κάνει κάτι παραπάνω σε κάποιον πελάτη λόγω ότι έχουν χημεία ή γουστάρει η ίδια η κοπέλα να το κάνει για δικού της λόγους λογοντας το από την στιγμή που δεν το λέει η ίδια στις υπηρεσίες της μπορεί να επηρεάσει κάποιον στο να την προτιμήσει και στο ραντεβού τους να μην το κάνει και να ξενερώσει ή να βγει να κράξει μετά, και θα είναι άδικο για την κοπέλα.
Άποψη μου είναι ότι αυτό που έγραψα και στο πρώτο ποστ.
Τις υπηρεσίες που λέει τις πραγματοποιεί στον μέγιστο βαθμό και από εκεί και πέρα για την κάθε κοπέλα θα σταθώ στην εμφάνιση πιο πολύ αφού καμία φορά είτε από πειραγμένες φώτο είτε από αγαπουληδες-προμοτορες την πατάμε.
Το να σου πω αν η πιπα της ήταν βαθιά και αν τον παίρνει όλο αυτό είναι σχετικό. Από την καθαριότητα του πελάτη, το μέγεθος του πελάτη κλπ.
Δηλαδή αν εμένα π.χ έδινε την πίσω πόρτα ενώ δεν είναι στις υπηρεσίες της και το έγραφα σε μια κριτική, πόσοι μπορεί να πήγαιναν για αυτό και να ξενέρωναν?
Δεν ξέρω αν μπορείς να καταλάβεις το νόημα στο πως πράττω. Εννοείται ότι αν κάποιος θέλει να ρωτήσει κάτι συγκεκριμένο και μπορώ να βοηθήσω θα του απαντήσω αλλά προσέχω τι γράφω για να μην φανώ και εγώ λακαμας αλλά ούτε να δώσω κάποια λάθος εντύπωση για τις υπηρεσίες της κοπέλας.
Άλλωστε πιστεύω ότι όλοι την έχουμε πατήσει από διάφορες κριτικες με κοπέλες από εδώ.
Αν εσύ ήθελες λάϊτ καταστάσεις που είναι δικαίωμα σου ,αλλά παρόλα αυτά πρέπει να το γράψεις γιατί απλούστατα την τιμάει την κοπέλα. Έκανε αυτό που ήθελες χωρίς σου μου του. Όπως αν ήθελες άγριο σεξ και η κοπέλα στο έδωσε πάλι πρέπει να το γράψεις. Όπως αν η κοπέλα δεν έκανε κάτι το οποίο ήθελες και το έχει στις υπηρεσίες της πάλι πρέπει να το γράψεις.
Εσύ καταλαβαίνεις το σκεπτικό των κριτικών;;;Είναι για να βοηθάμε ο ένας τον άλλον!!!