Cockamamie
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2020
- Like
- 753
- Πόντοι
- 81
Τσέκαρε στα μνμ προφίλ της το έχει αναρτήσεικαλησπέρα..τηλέφωνο υπάρχει?
Τσέκαρε στα μνμ προφίλ της το έχει αναρτήσεικαλησπέρα..τηλέφωνο υπάρχει?
Υπαρχει αλλα ανοιγει απο Δευτερακαλησπέρα..τηλέφωνο υπάρχει?
καλησπέρα..τηλέφωνο υπάρχει?
Γιατί δεν ανεβάζεις μια κριτική να μας πεις πως πέρασες με περισσότερες λεπτομέρειες!!!Συνάντηση με την Μελίνα.
Προσωπικα την βρήκα ακόμα καλύτερη από αυτό που δείχνουν οι φώτο. Και αυτό γιατί πράγματι έχει πολύ θηλυκό σώμα με τέλεια επιδερμίδα αψεγάδιαστη,οπως και το πρόσωπο της.
Στα του αγώνα ένα θα πω. Με το ζόρι έπαιρνα αναπνοές στο τέλος. Αν και με έπιασε λογοδιαροια στο τέλος καθόταν με υπομονή και με άκουγε ?. Σίγουρα την κατατάσσω στα στανταρακια μου αφού πιστεύω ότι κάθε φορά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
Αδερφέ επειδή έχουν χιλιοειπωθει τα της υπηρεσίες της. Και πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα δικά του θέλω στο κρεββάτι και δεν θέλω να επηρεάσω. Προσωπικά αυτό που ήθελα το βρήκα και πιο σημαντικό αυτά που λέει τα κάνει. Ελπίζω να σε κάλυψα.Γιατί δεν ανεβάζεις μια κριτική να μας πεις πως πέρασες με περισσότερες λεπτομέρειες!!!
Ευχαριστώ... ❤Συνάντηση με την Μελίνα.
Προσωπικα την βρήκα ακόμα καλύτερη από αυτό που δείχνουν οι φώτο. Και αυτό γιατί πράγματι έχει πολύ θηλυκό σώμα με τέλεια επιδερμίδα αψεγάδιαστη,οπως και το πρόσωπο της.
Στα του αγώνα ένα θα πω. Με το ζόρι έπαιρνα αναπνοές στο τέλος. Αν και με έπιασε λογοδιαροια στο τέλος καθόταν με υπομονή και με άκουγε ?. Σίγουρα την κατατάσσω στα στανταρακια μου αφού πιστεύω ότι κάθε φορά θα είναι καλύτερη από την προηγούμενη.
καλημερα μελιναΕυχαριστώ... ❤
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα κορίτσαρεΕυχαριστώ... ❤
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα.Ευχαριστώ... ❤
Καλημέρα σε όλους.
Καλημέρα μίλησα εχθές με το κορίτσι μας μου είπε ότι έχει σήμερα και αύριο ρεπόΚαλημέρα.
Δουλεύεις?
Τυπε η λογοδιαροια προερχεται απο την ασκηση - σεξ που αυξανει την σεροτονινη .Αυτο το παθαινω μετα απο προπονησεις αν και δεν μιλαω πολυ με τισ παραμικρεσ μαλακιε που λεμε γαμιομαστε στα γελια με τουσ συναθλητασΣυνάντηση με την Μελίνα.
Από Δευτέρα λοιπόν στις επάλξειςΚαλημέρα μίλησα εχθές με το κορίτσι μας μου είπε ότι έχει σήμερα και αύριο ρεπό
Αδερφέ με την Μελίνα έχω συναντηθεί πολύ πιο παλιά από εσένα. Μπορείς να σεις και την κριτική που έχω ανεβάσει, το θέμα είναι ότι κάθε ραντεβού είναι μοναδικό, συνεπώς πρέπει να γράφουμε τις κριτικές για να βλέπουμε τις διαφορές, αν βελτιώνεται η χειροτερεύει σε κάποιον τομέα. Επίσης γράφοντας κριτικές αποφεύγουμε και τους κλώνους και τους παπατζηδες και έτσι δεν τρώμε φόλες,για αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς πρέπει να ανεβάζουμε κριτικές!!!Αδερφέ επειδή έχουν χιλιοειπωθει τα της υπηρεσίες της. Και πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα δικά του θέλω στο κρεββάτι και δεν θέλω να επηρεάσω. Προσωπικά αυτό που ήθελα το βρήκα και πιο σημαντικό αυτά που λέει τα κάνει. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Καλημέρα μίλησα εχθές με το κορίτσι μας μου είπε ότι έχει σήμερα και αύριο ρεπό
Σωστα δεν έχεις άδικο αλλά το αν εγώ π.χ μπορεί να ήθελα μια lite κατάσταση με την Μελίνα δεν σημαίνει ότι αυτές είναι οι υπηρεσίες της. Αλλά ακόμα και αν κάνει κάτι παραπάνω σε κάποιον πελάτη λόγω ότι έχουν χημεία ή γουστάρει η ίδια η κοπέλα να το κάνει για δικού της λόγους λογοντας το από την στιγμή που δεν το λέει η ίδια στις υπηρεσίες της μπορεί να επηρεάσει κάποιον στο να την προτιμήσει και στο ραντεβού τους να μην το κάνει και να ξενερώσει ή να βγει να κράξει μετά, και θα είναι άδικο για την κοπέλα.Αδερφέ με την Μελίνα έχω συναντηθεί πολύ πιο παλιά από εσένα. Μπορείς να σεις και την κριτική που έχω ανεβάσει, το θέμα είναι ότι κάθε ραντεβού είναι μοναδικό, συνεπώς πρέπει να γράφουμε τις κριτικές για να βλέπουμε τις διαφορές, αν βελτιώνεται η χειροτερεύει σε κάποιον τομέα. Επίσης γράφοντας κριτικές αποφεύγουμε και τους κλώνους και τους παπατζηδες και έτσι δεν τρώμε φόλες,για αυτούς τους λόγους και άλλους πολλούς πρέπει να ανεβάζουμε κριτικές!!!
Σημασια εχει οτι περασες καλα.Αδερφέ επειδή έχουν χιλιοειπωθει τα της υπηρεσίες της. Και πιστεύω ότι ο καθένας έχει τα δικά του θέλω στο κρεββάτι και δεν θέλω να επηρεάσω. Προσωπικά αυτό που ήθελα το βρήκα και πιο σημαντικό αυτά που λέει τα κάνει. Ελπίζω να σε κάλυψα.
Σημασία έχει και πρέπει να δίνουμε βάση είναι ότι αυτό που δείχνουν οι φώτο ισχύει, και τις υπηρεσίες που διαφημίζει στο προγραμα της τις πραγματοποιεί στο μέγιστο. Άρα αν σε κάποιον αρέσει αυτό που βλέπει στις φώτο και τον ικανοποιούν αυτά που προσφέρει θα περάσει 100% καλά. Αυτό.Σημασια εχει οτι περασες καλα.