ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
Το θέμα είναι να σε βρούμε και free...Καιρός να την μάθεις... ?
Το θέμα είναι να σε βρούμε και free...Καιρός να την μάθεις... ?
ενταξει υπαρχουν και μαλακες πολλοι εξω αλλα μην περναμε και στο αλλο ακρο οτι ολοι οι μη γνωστοι ειναι μαλακες και στηνουν. ετερον εκατερον.Μετα απορουν καποιοι γιατι τα κοριτσια προτιμουν γνωστους πελατες κι αποφευγουν τους καινουργιους. Ο παλιος ειναι αλλιως
Είσαι super (όχι μάρκετ)..Τα αγγούρια & τις μπανάνες για πού τα προορίζεις;;Αυτό ακριβώς , μετά απορούν γιατί περνάμε απο κόσκινο όσους δεν γνωρίζουμε!!!
Πήγα σούπερ μάρκετ πάντως ... πήρα μπανάνες κ αγγούρια για τον επόμενο που θα κάνει μαλακι@! ?
απλη φιγουρα της πουτσας babyΕυχαριστώ για την φόλα...
Είχε καιρό να συμβεί!
Εγω θα πεταχτώ σούπερ μάρκετ να πάρω τα απαραίτητα στο κενό μου , όμως λύστε μου μια απορία, εσείς που παίζετε με τα τηλ των κοριτσιών τι ακριβώς κερδίζετε;;;
Τι ψυχολογικό ζόρι τραβάτε ? ?
Ήρεμα ρωτάω...
Ευχαριστώ για την φόλα...
Είχε καιρό να συμβεί!
Εγω θα πεταχτώ σούπερ μάρκετ να πάρω τα απαραίτητα στο κενό μου , όμως λύστε μου μια απορία, εσείς που παίζετε με τα τηλ των κοριτσιών τι ακριβώς κερδίζετε;;;
Ήρεμα ρωτάω...
συμφωνώ απολυταγια καθιστε ρε παιδια.σκεφτηκατε μηπως ρεσταρισε ο τυπος,ξεμηνε απο φραγκα και την εκανε? νταξει πλακα κανω.μου φανηκε πολυ χοντρο σε κλεισμενο ραντεβου να την κοπανησει χωρις να ειδοποιησει την μελινα.μαλακας,επαγγελματιας ριχτης,τι μπορει να ειναι?
Να προτιμήσεις τα καλυβιωτικα... Θέλουν ισιωμαΑυτό ακριβώς , μετά απορούν γιατί περνάμε απο κόσκινο όσους δεν γνωρίζουμε!!!
Πήγα σούπερ μάρκετ πάντως ... πήρα μπανάνες κ αγγούρια για τον επόμενο που θα κάνει μαλακι@! ?
Υπάρχουν και αυτοί οι τύποι τελικά...Ευχαριστώ για την φόλα...
Είχε καιρό να συμβεί!
Ήρεμα ρωτάω...
Είπα εγώ το αντίθετο;;; δε μπορώ να καταλάβω πιο το σκεπτικό σου στο να με κοντράρεις;;; το να έχεις μια παρέα να μιλάς εκεί που θα δουλέψεις είναι το τσίρκο;;Για να κάνει ραντεβού (αν είναι) θα πάει η κοπέλα. Όχι για νούμερο σε τσίρκο.
ΚριμαΥπάρχουν και αυτοί οι τύποι τελικά...
Εννοείτε. Θα περάσει και η γυναίκα σου πιστεύω σούπερ. Είναι τοπ η Μελίνα και καλή επαγγελματίας .Καλησπέρα παίδες,
Μόλις, έκανα λογαριασμό
Δεν είμαι καθόλου έμπειρος στο χώρο. Θα ήθελα να δοκιμάδω τριο με την σύντροφο μου καθώς αποτελεί μια κοινή μας φαντασίωση.
Θα προτείνατε την Μελίνα;
Επίσης Προσπαθώ να επικοινωνήσω στο κινητο, αλλά δεν τα έχ ω καταφέρει....
Ευχαριστώ πολύ. Επειδή έκανα μόλις προφιλ, δεν με αφήνει να στείλω και pm μαλλόν.Εννοείτε. Θα περάσει και η γυναίκα σου πιστεύω σούπερ. Είναι τοπ η Μελίνα και καλή επαγγελματίας .
Μην βιάζεσαι. Πρέπει να συμπληρώσεις 10 αναρτήσεις για να στείλεις μήνυμα . Διάβασε και τους κανόνες.Ευχαριστώ πολύ. Επειδή έκανα μόλις προφιλ, δεν με αφήνει να στείλω και pm μαλλόν.
Θα προσπαθήσω να επικοινωνήσω αύριο μαζί της.
Πάρε τηλέφωνο να τελειώνεις!3η.... τι να κάνω ο έρμος!.
Στειλε της μηνυμα και περιμενε απαντηση.3η.... τι να κάνω ο έρμος!.
Αναμένω υπομονετικάΣτειλε της μηνυμα και περιμενε απαντηση.
Αυτό είναι ότι δεν την πετυχαίνεις εύκολα free.Καλησπέρα παίδες,
Μόλις, έκανα λογαριασμό
Δεν είμαι καθόλου έμπειρος στο χώρο. Θα ήθελα να δοκιμάδω τριο με την σύντροφο μου καθώς αποτελεί μια κοινή μας φαντασίωση.
Θα προτείνατε την Μελίνα;
Επίσης Προσπαθώ να επικοινωνήσω στο κινητο, αλλά δεν τα έχ ω καταφέρει....