Kostas19762016
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2019
- Like
- 16
- Πόντοι
- 0
Χρόνια πολλά κ καλή χρονιά σε όλους ..Με υγεία κ πολύ σεξ... Μελίνα μου είσαι ότι καλύτερο υπάρχει..θα τα πούμε κ από κοντά..
Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;Ως ψώνιο ×3 έκανα τα ψώνια μου τις πίπες μου κ γύρισα...
Εδώ τις εξαφάνισε όλες.............Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Σαν τις ιταλικές δεν έχει...Ψώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Τι ψώνιο θα ήταν αν δεν σνομπαρε της Αθηναϊκές πίπες για της ΜιλανεζικεςΨώνισες πίπες από Μιλάνο; Δεν είχε εδώ;
Κ πολυ εξηγημενο ατομο.
Κανω συχνες συναντήσεις κ έχουμε αναπτύξει μια καλή φιλία..
Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..Πες μου ψψψυχούυυλα μου τι σε βασανίζει....
Ίσως βρούμε λύση στο πρόβλημα σου!...
Θα με γνωρίσουν όσοι έχουν την ικανότητα να σέβονται!Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..
Μην πτοεισαι . Υπαρχει κ αυτος ο κοσμος.
Απολυτα σωστη!!!Καλη χρονια με υγεια κουκλαΘα με γνωρίσουν όσοι έχουν την ικανότητα να σέβονται!
Δεν είναι όλοι για όλους...
Έτσι, πάμε στο δωμάτιο με μία Γυναίκα για συντροφιά και καλοπέραση στο σεξ, όχι σαν ένα κομμάτι κρέας ή βραβείου.Θα με γνωρίσουν όσοι έχουν την ικανότητα να σέβονται!
Δεν είναι όλοι για όλους...
Έτσι!! Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, τον Εμιλιο το μήλο, τι τον εχεις;;Έτσι, πάμε στο δωμάτιο με μία Γυναίκα για συντροφιά και καλοπέραση στο σεξ, όχι σαν ένα κομμάτι κρέας ή βραβείου.
καλημερα ντιβα
Ετοιμος για το δευτερο φωτο session..Αστον να σε γνωρισει κ μετα θα δει ποσο λαθος κανει..
Μην πτοεισαι . Υπαρχει κ αυτος ο κοσμος.
Πιπα απο τον τοπο σου κι ας ειναι και με cim XAXAAXΣαν τις ιταλικές δεν έχει...
Σνομπάρεις τις Ελληνικές δηλαδή για τις ξένες. Δεν στο είχα..Σαν τις ιταλικές δεν έχει...
Ξάδερφος, χαχα. Δεν θυμάμαι το παλιό μου άβαταρ.............. Φ(λεξ)άρω προς το παρόνΈτσι!! Να σε ρωτήσω κάτι φίλε μου, τον Εμιλιο το μήλο, τι τον εχεις;;
Επίσης, αν δουλεύεις άλλαξε τους τα φώτα , αν όχι καλό υπόλοιπο ημέραςΚαλό μεσημέρι σε όλους!