Καταφερε τελικα και εγινε θρυλος , μυθος , ονειρο απιαστο αυτο το κοριτσι.Ειχα στοιχηματισει ...με τον εαυτο μου οτι τελικα θα αναθεωρουσε για μια ακομη φορα την αποφαση της για οριστικη αποχωρηση .Πως τωρα ακομα κι εμενα να μην με ιντριγκαρει η ολη υποθεση ?Αλλα αντε τωρα να στηθω κι εγω στην ουρα απο την Παρασκευη .Δεν θα το κανω . Και θα μεινω με την ιντριγκα και τον μυθο δεδομενου οτι ακομα δεν την εχω συναντησει .Εχω την υποψια οτι αμα υπαρχει αυτο το σαιτ μετα απο 30 χρονια καποιοι θα μιλανε για εναν θρυλο που λεγοταν Melina Blond.Μπραβο σου κοριτσι μου .Μου ειχε πει καποτε ,οταν ημουνα μικρος ενας πολυ εξυπνος ανθρωπος της αγορας .Ητανε Εβραιος εμπορος .:Δεν εχει σημασια τι δουλεια θα κανεις στην ζωη σου ,σημασια εχει να την κανεις σωστα και εξυπνα ΥΓ1.Υπαρχει η εξης σκεψη στο μυαλο μου την οποια παλευω να νικησω για λογους αρχης και οχι για καθαρα οικονομικους .Με την νεα εβδομαδα να της στειλω μηνυμα . Απ οσο ξερω ζητουσε δωρο 100 ευρω για 70' η 80', κατι τετοιο τσπ .Να υπερθεματισω και να της προτεινω 150 ευρω .Μηπως και παρακαμψω την αναμονη να τυχω καποιας ιδιαιτερης προσοχης και την συναντησω .ΥΓ2.Αυτα ειναι τα ωραια .Τι θα τα καναμε τα λεφτα ρε γαμωτο αμα δεν υπηρχαν οι γυναικες ο ερωτας και η καψουρα ??ΥΓ3. Ειναι και ομορφη απ οσο μπορεσα να διακρινω απο καποιες φωτος .Η γυναικα πρεπει να ειναι ομορφη.Ο αντρας πρεπει να εχει λεφτα .ΥΓ4. Δεν εχω ξαναγραψει τετοιο σεντονι εδω στο σαιτ ._