Ναι για αυτό το έγραψα έτσι. LOLΕιλικρινά τώρα, όντως δεν γνωρίζεις την αντίστοιχη ελληνική λέξη του depreciation;
Δεν είναι "απόσβεση". "Απομείωση" ίσως;
Ναι για αυτό το έγραψα έτσι. LOLΕιλικρινά τώρα, όντως δεν γνωρίζεις την αντίστοιχη ελληνική λέξη του depreciation;
Φιλαράκι μου καλό, έχουμε την πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα, με ανεξάντλητο λεξιλόγιο και με δυνατότητα νε "γεννά" συνεχώς καινούργιες λέξεις καθότι ενοιολογική. Δεν έχει είναι κρίμα να την κακοποιούμε, πιστεύοντας λαθεμένα ότι γίνεται ελκυστικός ο λόγος μας και κατά προέκταση κι εμείς;Ναι για αυτό το έγραψα έτσι. LOL
Δεν είναι "απόσβεση". "Απομείωση" ίσως;
1. ΟΚ. αλλά πώς ειναι η ορθή απόδοση του depreciation στην πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα με το ανεξάντλητο λεξιλόγιο;Φιλαράκι μου καλό, έχουμε την πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα, με ανεξάντλητο λεξιλόγιο και με δυνατότητα νε "γεννά" συνεχώς καινούργιες λέξεις καθότι ενοιολογική. Δεν έχει είναι κρίμα να την κακοποιούμε, πιστεύοντας λαθεμένα ότι γίνεται ελκυστικός ο λόγος μας και κατά προέκταση κι εμείς;
Διαφωνώ απολύτως στα τρία πρώτα και με επιχειρήματα αλλά με βρίσκεις σύμφωνο στο τέτερτο. Οπότε...1. ΟΚ. αλλά πώς ειναι η ορθή απόδοση του depreciation στην πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα με το ανεξάντλητο λεξιλόγιο;
2. Δεν έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα, σε αριθμό λέξεων. Σίγουρα η αγγλική έχει περισσότερες καταγεγραμμένες. Μετά βεβαιότητας.
3. Όταν δεν παράγεται νέα γνώση σε μια γλώσσα, η γλώσσα αυτή νομοτελειακά θα περιοριστεί και θα πεθάνει. Σήμερα η γνώση παράγεται στα αγγλικά κυρίως καλώς ή κακώς αφού εκεί ειναι τα κορυφαία πανεπιστήμια και οι εταιρίες τεχνολογιας. Θα ακολουθήσουν τα Κινέζικα μάλλον.
4. Είμαστε παντελώς εκτός θέματος και οι δύο,"φιλαράκι μου καλό" ?
Μάλλον δεν γνώριζες καν αυτό1. ΟΚ. αλλά πώς ειναι η ορθή απόδοση του depreciation στην πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα με το ανεξάντλητο λεξιλόγιο;
2. Δεν έχουμε την πιο πλούσια γλώσσα, σε αριθμό λέξεων. Σίγουρα η αγγλική έχει περισσότερες καταγεγραμμένες. Μετά βεβαιότητας.
3. Όταν δεν παράγεται νέα γνώση σε μια γλώσσα, η γλώσσα αυτή νομοτελειακά θα περιοριστεί και θα πεθάνει. Σήμερα η γνώση παράγεται στα αγγλικά κυρίως καλώς ή κακώς αφού εκεί ειναι τα κορυφαία πανεπιστήμια και οι εταιρίες τεχνολογιας. Θα ακολουθήσουν τα Κινέζικα μάλλον.
Όχι ?Ρε παιδιά η Μελίνα επέστρεψε ή όχι;
Οχι λέμε! Θα μπαίνει μόνο για να δινει μαθήματα ψυχολογίας και μαγειρικής.Ρε παιδιά η Μελίνα επέστρεψε ή όχι;
Εσύ πάλι ποια είσαι;
η μελινα ειναιΕσύ πάλι ποια είσαι;
Πες της να γυρισει εστω για ενα ραντεβου.Ίσως το μεγαλύτερο αποθημενο μου αυτή η γυναικάρα.... Πολύ θα ήθελα να την συναντήσω
Ναι και θα έρθει....Πες της να γυρισει εστω για ενα ραντεβου.
1. ΟΚ. αλλά πώς ειναι η ορθή απόδοση του depreciation στην πιο πλούσια και όμορφη γλώσσα με το ανεξάντλητο λεξιλόγιο;
Άρα επέστρεψε στο site με νέο προφίλ αλλά στη δουλειά επέστρεψε σε επιλεγμένους πελάτεςΟρίστε
Το σωστό θα ήταν να μας το πει η ίδια και όχι να λέμε μαλακίες μεταξύ μαςεγώ έτσι καταλαβαίνω