Πάμε για άλλα
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 36
- Like
- 4.461
- Πόντοι
- 2.846
Όντως το τελευταίο διάστημα η μία απόφαση ήρθε μετά την άλλη...
Δύσκολο να είσαι ιερόδουλη και σίγουρα δεν εννοώ την ερωτική πράξη την οποία πράττουμε οικειοθελώς.
Το δύσκολο κομμάτι του να είσαι ιερόδουλη είναι να ανέχεσαι τα απωθημένα που ξεσπά ο κάθε "πελάτης" απάνθρωπα ξεχνώντας οτι και οι ιερόδουλες είναι άνθρωποι με υπερηφάνεια (όση μας έχει απομείνει) κ ευαισθησίες.
Η ψυχή της ιερόδουλης τσαλακώνεται, απομακρύνεται για λιγο μαζεύει δυνάμεις και ξανατσαλακωνεται...
(γιαυτό πολλά κορίτσια του επαγγέλματος μπλέκουν με αλκοόλ η ναρκωτικά, προκειμένου να υπομένουν δυσάρεστες καταστάσεις)
Ώσπου μια μέρα ξυπνά κ συνειδητοποιεί ότι η ηρεμία της ψυχή της δεν αγοράζεται με κανένα χρηματικό ποσό.
Εγώ προσωπικά πλέον θέλω και βλέπω μόνο όσους κοιτάζοντας τους χαμογελά κ η ψυχή μου...
Για πολλούς φαντάζομαι είναι μικρά γράμματα όλα αυτά...
Όσοι κατάλαβαν, κατάλ
πουλακι μου μονη σου διαλεξες να ασχοληθης με αυτο το αθλημα.δεν σε εβαλε κανενας το μαχαιρι στο λαιμο.η πρωτη σκεψη σου ηταν να ασχοληθης για λιγο και μετα να σταματουσες.αλλα οταν ειδες το ευκολο χρημα ειπες δεν γαμας να συνεχισω λιγο ακομα και μετα σταματαω.και με των καιρο ανεβαινε η πελατεια σου και το ευκολο χρημα ερχοταν ποιο ευκολα.και αυτα που στερηθηκες τοσα χρονια μπορεσεσ να αποκτησης με την δουλεια που διαλεξες οσο και δυσκολη και να ηταν.Υ.Γ.και το ογδοντα της εκατο εδω μεσα δεν βλεπουν της κοπελες που κανουν αυτη την δουλεια σαν ενα κομματι κρεας.της βλεπουν σαν ανθρωπους,τωρα υπαρχει και το αλλο εικοσι της εκατο που λενε με των παρα μου κανω οτι γουσταρω.δεν σε κοιταν σαν ανθρωπο σε κοιταν σαν ζωο.γιατι διαλεξες να κανεις αυτο αθλημα.αλλα δεν θα καταλαβουν ποτε για ποιο λογο τραβηξες αυτον των δρομο.τα σεβη μου απο των μαυροΌντως το τελευταίο διάστημα η μία απόφαση ήρθε μετά την άλλη...
Δύσκολο να είσαι ιερόδουλη και σίγουρα δεν εννοώ την ερωτική πράξη την οποία πράττουμε οικειοθελώς.
Το δύσκολο κομμάτι του να είσαι ιερόδουλη είναι να ανέχεσαι τα απωθημένα που ξεσπά ο κάθε "πελάτης" απάνθρωπα ξεχνώντας οτι και οι ιερόδουλες είναι άνθρωποι με υπερηφάνεια (όση μας έχει απομείνει) κ ευαισθησίες.
Η ψυχή της ιερόδουλης τσαλακώνεται, απομακρύνεται για λιγο μαζεύει δυνάμεις και ξανατσαλακωνεται...
(γιαυτό πολλά κορίτσια του επαγγέλματος μπλέκουν με αλκοόλ η ναρκωτικά, προκειμένου να υπομένουν δυσάρεστες καταστάσεις)
Ώσπου μια μέρα ξυπνά κ συνειδητοποιεί ότι η ηρεμία της ψυχή της δεν αγοράζεται με κανένα χρηματικό ποσό.
Εγώ προσωπικά πλέον θέλω και βλέπω μόνο όσους κοιτάζοντας τους χαμογελά κ η ψυχή μου...
Για πολλούς φαντάζομαι είναι μικρά γράμματα όλα αυτά...
Όσοι κατάλαβαν, κατάλαβαν...