Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Είσαι πολύ μουχρίτσα εσύ... ?Πειτε οτι αγαπημενος τραγουδιστης σας ειναι ο Γιαννης Βαρδης! Θα σας λατρεψει αμεσως!
Είσαι πολύ μουχρίτσα εσύ... ?Πειτε οτι αγαπημενος τραγουδιστης σας ειναι ο Γιαννης Βαρδης! Θα σας λατρεψει αμεσως!
Αυτό είναι το λιγότερο, το κορυφαίο είναι να μην τον έχεις γνωρίσει ποτέ!!!συγγνώμη στέλνετε "καλημέρα τι κάνεις?"
Αλήθεια τώρα? Καi περιμένετε απάντηση?
Έχει την ημέρα 50 τέτοια μηνύματα, σιγά μην κάθετε να καυλαντίζει η κάθε κοπέλα!
όποιος θέλει ραντεβού κι απο κοντά!
Άκου καλημέρα τι κάνεις?
Έλα ρε παιδιά, σοβαρευτείτε!
Δεν θα είχε χρόνο να κάνει ραντεβού, θα πρέπει να είναι πάνω απο ένα κινητό όλη την ώρα και να απαντάει στις καλημέρες και στις καλησπέρες!
Γιατί τι έχει το βρακί μου;Α είμαι εγώ black listed τώρα... Είδες όμως που πέφτετε έξω όλοι και δεν ξέρετε τι λέτε?
Ξεκολλάτε λίγο από το βρακι της
έλα έλα κανονίστε συνάντηση εδώ μπροστά μας για να υπάρχουν μάρτυρες!!!Γιατί τι έχει το βρακί μου;
Μια χαρά είναι... ?
Δεν ξέρω τι έχεις στείλει, το πιο πιθανό είναι να έχεις στείλει μνμ για αυθημερόν ραντεβού κ λόγω φόρτου εργασίας να το έχω δει αργά βράδυ κατόπιν εορτής!
Εκεί σίγουρα δεν υπάρχει νόημα να απαντήσω...
Δεν είναι απλά το μεροκάματο, το βασικότερο είναι οτι ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, με ποιον μιλάς...αν στελνουμε καλησπερα και αλλα χαζα το block δεν θα αργησει να ερθει απο τις κοπελες,, καθως δεν εχει μεροκαματο!!!!
αν καποια την παρεις κανα 2 φορες και αν ειναι και 2ωρο μπορει να σου στελουν κι αυτες καλημερα και καρδουλες ...καθως ΕΧΕΙ μεροκαματο... ολα τα αλλα ειναι εκ του Περισου .... μεγαλα παιδια ειμαστε και κατασταλαγμενα νομιζω
Να της πω για κάνα Bill Κυριακή πρωί να την στείλω τελείως ?έλα έλα κανονίστε συνάντηση εδώ μπροστά μας για να υπάρχουν μάρτυρες!!!
Κάτσε ρε Μελινάκι τώρα, δηλαδή αν σε πάρω τηλέφωνο εγώ, θα ξέρεις με ποιον μιλάς?Δεν είναι απλά το μεροκάματο, το βασικότερο είναι οτι ξέρεις σε ποιον απευθύνεσαι, με ποιον μιλάς...
εκεί θα ζητήσω να μοπαναριστείς και απο το siteΝα της πω για κάνα Bill Κυριακή πρωί να την στείλω τελείως ?
Εκεί θα γίνω blacklisted ναι και δικαιολογημενα...
Θα ήταν εύκολα ένας λόγος...Να της πω για κάνα Bill Κυριακή πρωί να την στείλω τελείως ?
Εκεί θα γίνω blacklisted ναι και δικαιολογημενα...
λογικό μου ακούγεται, ένα heets δρόμος!Θα ήταν εύκολα ένας λόγος...
Όπως παράδειγμα έχω βάλει κοτζάμ φώτο οτι τα μεσημεριανά ραντεβού θα γίνονται πλέον στο Μπιλ (Με ελάχιστες εξαιρέσεις) και μου στέλνουν μήνυμα να είμαι σε 1 μια ώρα πριαμο Ηλιούπολη.
Αυτό να μη το πάρω ως τρολάρισμα ας πούμε;;;
Δεν ζητάει ο οργανισμός του μπλοκάρισμα;;;
(Απλά ένα παράδειγμα)
Άμα δω τηλέφωνο , όνομα, συνομιλία γιατι να μη ξέρω; ?Κάτσε ρε Μελινάκι τώρα, δηλαδή αν σε πάρω τηλέφωνο εγώ, θα ξέρεις με ποιον μιλάς?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μα πως θα ξέρεις?Άμα δω τηλέφωνο , όνομα, συνομιλία γιατι να μη ξέρω; ?
Καλησπέρα Μελίνα. Σου έχω στείλει ένα πμ, ευχαριστώ πολύ.Άμα δω τηλέφωνο , όνομα, συνομιλία γιατι να μη ξέρω; ?
Όχι, πολλά nickname δεν ξέρω που αντιστοιχούν...μα πως θα ξέρεις?
Θα πρέπει να σου πω το nick name μου?
Δεν θέλω γιατί είμαι μικροτσούτσουνος και μετά φοβάμαι ότι θα με κρεμάσεις μανταλάκια
Ρε φιλε το ονομα που εχεις στο φορουμ δεν βοηθαει να σε παιρνουν και πολυ στα σοβαρα.Καλησπέρα Μελίνα. Σου έχω στείλει ένα πμ, ευχαριστώ πολύ.
το βρακι σου ειναι ο Παραδεισος μου . . .Γιατί τι έχει το βρακί μου;
Μια χαρά είναι... ?
Δεν ξέρω τι έχεις στείλει, το πιο πιθανό είναι να έχεις στείλει μνμ για αυθημερόν ραντεβού κ λόγω φόρτου εργασίας να το έχω δει αργά βράδυ κατόπιν εορτής!
Εκεί σίγουρα δεν υπάρχει νόημα να απαντήσω...
εμένα πάλι το περιεχόμενο...το βρακι σου ειναι ο Παραδεισος μου . . .
Όχι, πολλά nickname δεν ξέρω που αντιστοιχούν...
Όμως αν σε γνωρίζω και είσαι οντως μικροτσούτσουνος, πιθανό να σε εχω καταχωρήσει ως "μικρό τσουτσούνι" οπότε θα ξέρω τουλάχιστον με ποιον μιλάω...
Καλο το περιτυλιγμα αλλα το δωρο εχει την αξιαεμένα πάλι το περιεχόμενο...
το λύσαμε αυτό τύπε, τώρα είμαστε στο πως θα μας καταχωρεί στον κατάλογο της!Εν τω μεταξύ, άνετα μπορείτε να είστε ευγενικοί αλλά και to the point ταυτόχρονα. Γράψτε την καλημέρα σας, το τι κάνεις πως είσαι κτλ και κλείστε το μήνυμα με την ουσία του πράγματος , δηλαδή με μέρα και ώρα που ενδιαφέρεστε. Όλα αυτά σε ένα μήνυμα. Τώρα αν στείλεις 3 μηνύματα σε 3 μέρες και το μόνο που λες είναι τι κάνεις και πως είσαι...ε λογικό να σε αγνοήσει μέσα στα δεκάδες που δέχεται.