το οτι δεν την εχω παρει ποτε πως με κανει να κολαω στο βρακι της?εξηγησε μου...
και μιλησα γενικα δεν αναφερθηκα στο προσωπο σου ουτε εκανα παραθεση εσενα...μιλησα πως λειτουργει μια ανεξαρτητη....
και μια απορια..στελνεις ξαναστελνεις και δεν...τοσες αλλες διαθεσιμες τι σκας???
Απαντώ σε αυτό και τέλος γιατί όντως κούρασε το θέμα.. Όπως προείπα, έκανα ενα ερώτημα εδώ γτ μου την έδωσε η αγένεια της που δεν απαντούσε... Και όπως λέγονται τα καλά της κοπέλας, πρέπει να λέγονται και τα κακά.. Προφανώς για να της έστειλα, διάβασα καλά πράγματα και γι αυτό ήθελα να την δω..
Σε αυτό που γράφεις.. Δεν ξέρω αν την έχεις πάρει ή όχι. Αν ναι, καλά κάνεις. Οι 2 3 όμως που μου απάντησαν αρχικά, με θεώρησαν ψεύτη ή βαλτό αμέσως.. Είδες όμως ότι δεν λέω ψέματα και ότι απάντησα με τα κατάλληλα μηνύματα.
Δεν θεωρώ ότι ο τρόπος μου ηταν λάθος. Απεναντίας.. Είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ζώα. Θα πούμε μια καλημέρα, ενα τι κάνεις. Αν δεν της αρέσει ο τρόπος που της μιλάμε, ας μοιράσει ένα template εδώ με το intro που προτιμάει... Πάλι, αν δεν γουστάρει να απαντήσει πρόβλημα της. Αλλά είναι φουλ αγενές.
Σιγα μην κάτσω να σκάσω φίλε.. Μιλάς σε άλλες κοπέλες και σου απαντάνε αμέσως ή αργότερα αν είναι σε δουλειά. Όμορφα και ωραία ξεκαθαρίζει τι θες. Όλες και όλοι τρώμε φολες. Δεν είναι δικαιολογία αυτό (για τον πρώτο το λέω που μου το έθεσε σαν δικαιολογία).
Αυτά και μην το συνεχίσουμε.. Δεν έχω κάτι με κανένα και φυσικά με την κοπέλα. Καλά να είναι να απολαμβάνει αυτό που κάνει (είναι απόλαυση το γαμιδι ?)