Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Εγω απο πανω σε χαλάει?Ωραια σταση Μελινα! Ειναι η αγαπημενη μου!
Εγω απο πανω σε χαλάει?Ωραια σταση Μελινα! Ειναι η αγαπημενη μου!
Α!!!!!!!,ελα τωρα,μην με κανεις και αναθεωρησω.μην μου βαζεις διλειμα.Εγω απο πανω σε χαλάει?
Δεν σου αρέσουν?Εισαι μουναρος! Καθολου δεν με χαλαει! Να χοροπηδας απο την καυλα, καθως θα σε καρφωνω!! Δεν αντεχω αλλο θα τελειωσω!! Οι βυζαρες σου ειναι φυσικες?
Εμείς μωρό μου, πότε θα κάνουμε μία ορθή επανάληψη για δεύτερη φορά... Τα Σάββατα θα μπορείς ?? Αναμένω μία σαφή εικόνα, για να κανονίσω και εγώ ο καψερος...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?
κανονισε να..... σπασω την καβα....Εγω απο πανω σε χαλάει?
Ναι πλέον είμαι διαθέσιμη Δευτέρα έως Σάββατο από 11 πρωί έως 9 το βράδυ.Εμείς μωρό μου, πότε θα κάνουμε μία ορθή επανάληψη για δεύτερη φορά... Τα Σάββατα θα μπορείς ?? Αναμένω μία σαφή εικόνα, για να κανονίσω και εγώ ο καψερος...
Εσύ να μη κοιτάς!!!! ???κανονισε να..... σπασω την καβα....
Έτσι κουκλάρα μου! Να είσαι πάντα καλά!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?
μαλισταΕσύ να μη κοιτάς!!!! ???
Αυτά είναι τα ωραία... Να σπάσω και κανένα κουμπαρά !!!Ναι πλέον είμαι διαθέσιμη Δευτέρα έως Σάββατο από 11 πρωί έως 9 το βράδυ.
Κυριακή ρεπό για μπάνια κ άραγμα ?
Μας τρελαίνεις να ξέρεις...Ότι κ να πεις , δίκιο έχεις!
Η επόμενη θα είναι μαζί μου όμως ?
Καλά σας κάνω ?Μας τρελαίνεις να ξέρεις...
Καλά σας κάνω ?
ντροπηηηηηη(πλακα κανω!) εγω παντως λεω,να ρθεις!!Και δεν έχω πάει ποτέ... λες? ?
Τι σου κάνανε;Και δεν έχω πάει ποτέ... λες? ?
Ποιος να πει τι τωρα;Εγω απο πανω σε χαλάει?
Τίποτα βρε ... Δεν έχει κάτσει! ?Τι σου κάνανε;