Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.182
Εγω απο πανω σε χαλάει?Ωραια σταση Μελινα! Ειναι η αγαπημενη μου!![]()
![]()
Εγω απο πανω σε χαλάει?Ωραια σταση Μελινα! Ειναι η αγαπημενη μου!![]()
![]()
Α!!!!!!!,ελα τωρα,μην με κανεις και αναθεωρησω.μην μου βαζεις διλειμα.Εγω απο πανω σε χαλάει?![]()
Δεν σου αρέσουν?Εισαι μουναρος! Καθολου δεν με χαλαει! Να χοροπηδας απο την καυλα, καθως θα σε καρφωνω!! Δεν αντεχω αλλο θα τελειωσω!!![]()
Οι βυζαρες σου ειναι φυσικες?
![]()
Εμείς μωρό μου, πότε θα κάνουμε μία ορθή επανάληψη για δεύτερη φορά... Τα Σάββατα θα μπορείς ?? Αναμένω μία σαφή εικόνα, για να κανονίσω και εγώ ο καψερος...ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?
κανονισε να..... σπασω την καβα....Εγω απο πανω σε χαλάει?![]()
Ναι πλέον είμαι διαθέσιμη Δευτέρα έως Σάββατο από 11 πρωί έως 9 το βράδυ.Εμείς μωρό μου, πότε θα κάνουμε μία ορθή επανάληψη για δεύτερη φορά... Τα Σάββατα θα μπορείς ?? Αναμένω μία σαφή εικόνα, για να κανονίσω και εγώ ο καψερος...
Εσύ να μη κοιτάς!!!! ???κανονισε να..... σπασω την καβα....![]()
![]()
![]()
Έτσι κουκλάρα μου! Να είσαι πάντα καλά!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?
μαλισταΕσύ να μη κοιτάς!!!! ???
Αυτά είναι τα ωραία... Να σπάσω και κανένα κουμπαρά !!!Ναι πλέον είμαι διαθέσιμη Δευτέρα έως Σάββατο από 11 πρωί έως 9 το βράδυ.
Κυριακή ρεπό για μπάνια κ άραγμα ?
Μας τρελαίνεις να ξέρεις...Ότι κ να πεις , δίκιο έχεις!
Η επόμενη θα είναι μαζί μου όμως ?
Καλά σας κάνω ?Μας τρελαίνεις να ξέρεις...
Καλά σας κάνω ?
ντροπηηηηηηΚαι δεν έχω πάει ποτέ... λες? ?
Τι σου κάνανε;Και δεν έχω πάει ποτέ... λες? ?
Ποιος να πει τι τωρα;Εγω απο πανω σε χαλάει?![]()
Τίποτα βρε ... Δεν έχει κάτσει! ?Τι σου κάνανε;