alkisxania
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2015
- Κριτικές
- 15
- Like
- 1.166
- Πόντοι
- 376
βρε ας ερθει αυτη κι ας το πουμε και μεταναστευση..γτ εδω η φολα παει σύννεφο..βολτιτσα το λες μεχρι γλυφαδα απο εκει και περα το λες τουρνε
βρε ας ερθει αυτη κι ας το πουμε και μεταναστευση..γτ εδω η φολα παει σύννεφο..βολτιτσα το λες μεχρι γλυφαδα απο εκει και περα το λες τουρνε
Υπεροχοπεριμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
πεσμου που εισαι τωρα και τι κανεις... τελος.περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Ποιά τέχνη;περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Χτές σου δόθηκε η ευκαιρία αλλά....περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Αυτα ειναι!περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
πολύ ευγενικό εκ μέρους σου...και ΔΕΝ το λέω ειρωνικά!ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ
Σας έχω ζαλίσει τα μπαλάκια το ξέρω, το πρόγραμμα θα κυλάει κανονικά 11:00-21:00 Κάθε μέρα εκτός Κυριακής.
Ζητώ ταπεινά συγγνώμη για την δύσκολη συνεννόηση τον τελευταίο μήνα αλλα πέρασα ΜΙΑ ΦΆΣΗ.
Όλα επανέρχονται στον ρυθμό τους κ δεν θα επαναληφθεί....
Πολλά πολλά φιλιά ?
Η φώτο σου κολάζει παντρεμμένους & ..μονογαμικούς.Τα δακτυλάκια σου για πολύ δάγκωμα,το μουνάκι σου για πολύ γλύψιμο & κάρφωμα..περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Ψήσου να πάμε μαζί να έχω παρέα.Χλωμό... Δυστυχώς...
Ψήσου να πάμε μαζί να έχω παρέα.
Αυτή είσαι!!!περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Αν το τσίρκο έχει ελέφαντες έχω ειδικό που θα ασχοληθεί με της προβοσκιδεςΓια να κάνει ραντεβού (αν είναι) θα πάει η κοπέλα. Όχι για νούμερο σε τσίρκο.
Πόσο καλά μας ξέρεις...περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
εγω μολις τελειωσα.... δεν αντεξα να περιμενωπεριμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?
Ψήσου να πάμε μαζί να έχω παρέα.
γεια σου ρε μελινακι,μαγγακι.Και δεν έχω πάει ποτέ... λες? ?
Ότι κ να πεις , δίκιο έχεις!εγω μολις τελειωσα.... δεν αντεξα να περιμενω
μαζευω καβα ?????Ότι κ να πεις , δίκιο έχεις!
Η επόμενη θα είναι μαζί μου όμως ?
Ωραια σταση Μελινα! Ειναι η αγαπημενη μου!περιμένει εθελοντή γιατί έχει μέρες να τελειώσει ?
βάλτε τέχνη ?