Κάθε πουτανιάρης έρχεται μια στιγμή που πρέπει να σταματήσει την ενασχόληση με τις πουτάνες. Δεν είναι ζήτημα ηθικής ούτε χρημάτων, είναι απλά ζήτημα αυτογνωσίας. Μεγαλώνουμε και πρέπει να το παραδεχόμαστε, σε ένα μήνα πρέπει να θεωρήσω το δίπλωμα οδήγησης.
Μεγαλώνοντας επίσης καταλαβαίνεις ότι το σεξ αν και εξακολουθεί να είναι ευχαρίστηση δεν είναι πλέον ανάγκη, ιδίως αν έχεις προλάβει να το χορτάσεις. Οπότε σταματώ το σπορ οριστικά πριν γίνω γραφικός. Και ο λόγος δεν είναι οικονομικός, έχω ευτυχώς ακόμα οικονομική άνεση, είναι ότι αυτού του είδους το σεξ έχει πάψει να με ενδιαφέρει το μπούχτισα. Και χαίρομαι που η τελευταίες μου συναντήσεις, πολλές μάλιστα συνεχόμενα, ήταν με τη Μελίνα! Είναι πραγματικά ένα ιδιαίτερο και πολύ αξιόλογο άτομο πέραν του ότι είναι πολύ καλή στο σεξ. Και χαίρομαι επίσης που είχα την δυνατότητα και τη χαρά να την γνωρίσω και σε φιλικά πλαίσια. Δεν ξέρω πόσο τιμητικό το θεωρεί η ίδια ότι ήταν το τελευταίο "κορίτσι" που συνάντησα και συναντούσα για καιρό εγώ πάντως το θεωρώ.
Δεν λέω ότι θα σταματήσω να ενδιαφέρομαι για τις γυναίκες για τις εκδιδόμενες λέω μόνο. Ακόμα και στην ηλικία μου μπορείς να βρεις γυναίκες διαθέσιμες στο επαγγελματικό ή το φιλικό σου περιβάλλον ή στα Μ.Κ.Δ., οι προσφερόμενες είναι πολλές αρκεί να ξέρεις να τις πλησιάσεις με αποφασιστικότητα αλλά και αξιοπρέπεια. Κι αυτές να γαμηθούν θέλουν και να ζήσουν το "ρομάντσο", πόσο μάλλον όταν είναι εγκλωβισμένες σε έναν πολυετή άχαρο γάμο. Η Μελίνα ξέρω ότι θα το θεωρήσει κάτι τέτοιο (το σεξ με παντρεμένη) unfair βέβαια.
Προφανώς δεν θα είναι 30+ που είναι η ηλικία που προτιμώ (οι 20+ δεν με ενδιαφέρουν πλέον), θα είναι 40+ ίσως και 50. Δεν θα είναι συνήθως ούτε τόσο όμορφες όσο η Μελίνα αλλά δεν γίνεται να τα έχουμε όλα.
Γειά χαρά σε όλους λοιπόν αυτή ήταν η τελευταία φορά που ποστάρισα. Θα το εκτιμούσα αν κάποιος αρμόδιος έκλεινε το λογαριασμό μου, δεν τον χρειάζομαι πλέον. Αν πρέπει να κάνω κάποια ενέργεια γι' αυτό ας με πληροφορήσει κάποιος και θα την κάνω...