Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Δεν ξέρω καμία...
χεζουν οι ομορφες ?
Διαφορετικά θα σου απαντούσα :-(
Δεν ξέρω καμία...
χεζουν οι ομορφες ?
Είσαι υπερβολική. Κατάλαβα.Όχι δεν παίρνουμε ποσοστά , για να το προτιμάμε αφιλοκερδώς λέει πολλά...
Είναι απο τα πιο αξιόλογα κ καθαρά ξενοδοχεία!!!
Στο Αττική που ανέφερες δεν έχει ούτε καν μπάνιο, μη σου τύχει να θες να κλάσεις...πόσο μάλλον να σε πάει πριονοκορδέλα...
Γιατί είναι υπερβολική ρε φιλαράκι; Δεν στο συγκρίνει με το Hilton. Εγώ έχω κάποια εμπειρία από άλλα ξενοδοχεία. Το λοιπόν, Bill και Priamos είναι μια χαρά, γι αυτό που το θέλουμε. Τώρα, να σου πω και την αλήθεια, για το πρωϊνό τους δεν έχω ασφαλή άποψη...Είσαι υπερβολική. Κατάλαβα.
Υπερβολική γιατί;;;Είσαι υπερβολική. Κατάλαβα.
Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
Υπερβολικά μουναρα είναι το Μελινακι!Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
Αφού λέει ότι δεν έχει ούτε τουαλέτα. Σε λίγο θα πει ότι είναι και μια παράγκα. Για μένα είναι πολύ πιο καλύτερο από το bill και κυρίως λόγω περιοχής. Απλά πιστεύω ότι κάποια χορηγία παίζει με το bill.Γιατί είναι υπερβολική ρε φιλαράκι; Δεν στο συγκρίνει με το Hilton. Εγώ έχω κάποια εμπειρία από άλλα ξενοδοχεία. Το λοιπόν, Bill και Priamos είναι μια χαρά, γι αυτό που το θέλουμε. Τώρα, να σου πω και την αλήθεια, για το πρωϊνό τους δεν έχω ασφαλή άποψη...
Ε τώρα δεν μιλάμε σοβαρά.Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
εδώ που τα λέμε και έμενα μου έχει κάνει εντύπωση γιατί οι περισσότερες απαιτούν αυτά τα 2 χοτελιαΑφού λέει ότι δεν έχει ούτε τουαλέτα. Σε λίγο θα πει ότι είναι και μια παράγκα. Για μένα είναι πολύ πιο καλύτερο από το bill και κυρίως λόγω περιοχής. Απλά πιστεύω ότι κάποια χορηγία παίζει με το bill.
Σε ραντεβού ποτέ. Χαχαχα.Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
Η αλήθεια πάντως είναι ότι ένα φάουλ το έκανα γιατί δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο ώστε να μπορώ να συγκρίνω!Αφού λέει ότι δεν έχει ούτε τουαλέτα. Σε λίγο θα πει ότι είναι και μια παράγκα. Για μένα είναι πολύ πιο καλύτερο από το bill και κυρίως λόγω περιοχής. Απλά πιστεύω ότι κάποια χορηγία παίζει με το bill.
Μες την καύλα. Πες πέρδεσαι ρε μανάρι!Υπερβολική γιατί;;;
Εσύ δεν κλάνεις;
Ρε θα μας τρελάνετε πρωί-πρωί; Η κοπέλα θα μου πει σε ποιό ξενοδοχείο θα πάω; Εγώ έχω το πρώτο και τον τελευταίο λόγο σ' αυτό το θέμα επιλογής. Αν έχει αντίρρηση, να περάσει η επόμενη...Εμενα πριν από 2-3 χρονια καποια κοπελα μου ειχε αναφερει για 2 ευρω το ραντεβού.
κι όμως το κανουν πολλες....Ρε θα μας τρελάνετε πρωί-πρωί; Η κοπέλα θα μου πει σε ποιό ξενοδοχείο θα πάω; Εγώ έχω το πρώτο και τον τελευταίο λόγο σ' αυτό το θέμα επιλογής. Αν έχει αντίρρηση, να περάσει η επόμενη...
Αφού λέει ότι δεν έχει ούτε τουαλέτα. Σε λίγο θα πει ότι είναι και μια παράγκα. Για μένα είναι πολύ πιο καλύτερο από το bill και κυρίως λόγω περιοχής. Απλά πιστεύω ότι κάποια χορηγία παίζει με το bill.
Δεν εχω παει στο συγκεκριμενο και μετα απο αυτο το σχολιο δεν προκειται. Ακου στον οροφο. Προπολεμικο ειναι;τουαλεττα εχει τυπε στο Αττικη,αλλα ειναι κοινη στον οροφο.
δεν εχει μεσα στο δωματιο.
δεν ειναι και οτι καλυτερο νομιζω,εκτος αν εσυ στο χωριο σου εχεις μαθει ετσι.