ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
σκιαχτηκα ρε με την φωτογραφια στο προφιλ σου.πως να την γνωρισουμε αφου δεν εχουμε τηλεφωνο?
σκιαχτηκα ρε με την φωτογραφια στο προφιλ σου.πως να την γνωρισουμε αφου δεν εχουμε τηλεφωνο?
ουτε εγω το εχω αλλα θα το βρω γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε ενα meeting με αυτην την συγκεκριμενη κυριαρε συ τασσο,η επικοινωνια γινεται τηλεφωνικως η υπαρχει μονο βαιμπερ και συναφη?ειναι οτι πρεπει για μενα η κυρια και σκεφτομαι σοβαρα ενα ραντεβου,δεν εχω τηλεφωνο της.
Πάω κ από κει καμιά φορά. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ενημερώνω εδώ μέσα στο site που βρίσκομαι άμα έχω κενο...δεν κανονιζεις κ κανενα για ΒΠ να σε γνωρισουμε κ εμειςε..κανεναν Πριαμο Μεταμορφωση ας πουμε..
Αυτό λέω και εγώ ρε Τάσο....άντε να δούμε...θα βρεθώ με αυτό το θηλυκό κάποια στιγμήουτε εγω το εχω αλλα θα το βρω γιατι πρεπει οπωσδηποτε να κανουμε ενα meeting με αυτην την συγκεκριμενη κυρια
ta koritsia φιλε θελουν στοργη και προδερμ ;) και καναΑυτό λέω και εγώ ρε Τάσο....άντε να δούμε...θα βρεθώ με αυτό το θηλυκό κάποια στιγμή
Από τη στιγμή που έτσι βγάζει τα προς το ζην προφανώς είναι επάγγελμα, το αιτούμενο όμως είναι η αίσθηση που δίνει στον άλλον και που ενδεχομένως έχει και η ίδια, εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός.επαγγελμα λες αρα δουλεια
Γιατρέ.. τι καυλί είναι αυτό στη φωτό σου ??Από τη στιγμή που έτσι βγάζει τα προς το ζην προφανώς είναι επάγγελμα, το αιτούμενο όμως είναι η αίσθηση που δίνει στον άλλον και που ενδεχομένως έχει και η ίδια, εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός.
Μια κοπέλα που "ξεχνάει" να φύγει από το δωμάτιο (τη στιγμή που κάποιες δευτερότερες βάζουν και το ξυπνητήρι στο κινητό μπας κι αργήσουν κάνα πεντάλεπτο) και που δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ραντεβού εμένα τουλάχιστον δεν μου δίνει την αίσθηση του "πληρωμένου σεξ" αν και αυτό είναι στην πραγματικότητα...
Από τη στιγμή που έτσι βγάζει τα προς το ζην προφανώς είναι επάγγελμα, το αιτούμενο όμως είναι η αίσθηση που δίνει στον άλλον και που ενδεχομένως έχει και η ίδια, εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός.
Μια κοπέλα που "ξεχνάει" να φύγει από το δωμάτιο (τη στιγμή που κάποιες δευτερότερες βάζουν και το ξυπνητήρι στο κινητό μπας κι αργήσουν κάνα πεντάλεπτο) και που δείχνει να απολαμβάνει κάθε στιγμή του ραντεβού εμένα τουλάχιστον δεν μου δίνει την αίσθηση του "πληρωμένου σεξ" αν και αυτό είναι στην πραγματικότητα...
Γιατρέ.. τι καυλί είναι αυτό στη φωτό σου ??
..πάντως σε εμφάνιση φαίνεται πολυβόλο !!!
Μια πιτσιρίκα που τραβολογούσα παλιά αλλά μόνο για φιγούρα ήταν να την βλέπουν τρίτοι και να λένε "Κοίτα ρε ένα μουνί που κυκλφορεί ο θείος!" Στο κρεβάτι δεν ήταν ούτε για πέντε γι' αυτό και τη σχόλασα σύντομα, μου έμειναν όμως οι φωτός της αναμνηστικές.
Δεν διαφωνώ δουλειά κάνουν και πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο τους, πρέπει όμως κι η κάθε κοπέλα να σέβεται τη δουλειά της!Όλοι οι επαγγελματίες έχουν θέμα με τον χρόνο σκέψου λίγο γιατρέ να έρθει o ασθενής σου να τον εξετάσεις και να πιάσεις συζήτηση και από πίσω να έχεις ραντεβού να εξετάσεις και άλλους ασθενής εσύ πώς θα αισθανόσουν να σε κρίνουν κιόλας ότι είσαι με το ρολόι στο χέρι...?
θέλω να καταλήξω ότι οι κοπέλες κάνουν μία δουλειά και οφείλουμε να σεβόμαστε το χρόνο τους...
έτσι όπως το λες είναι οκ στον χρόνο της είναι ήδη στα 50 λεπτά...Δεν διαφωνώ δουλειά κάνουν και πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο τους, πρέπει όμως κι η κάθε κοπέλα να σέβεται τη δουλειά της!
Δεν γίνεται ας πούμε να βάζει κάποια ένα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στις 19.30 και το επόμενο σε άλλο ξενοδοχείο στις 20.30, οπότε στις 20.20 να αρχίσει να τα μαζεύει! Επειδή μου έχει τύχει με κάποια (που δεν χρειάζεται να ονομάσω) το λέω...
Γιατρέ.. τι καυλί είναι αυτό στη φωτό σου ??
Από τη στιγμή που έτσι βγάζει τα προς το ζην προφανώς είναι επάγγελμα, το αιτούμενο όμως είναι η αίσθηση που δίνει στον άλλον και που ενδεχομένως έχει και η ίδια, εκτός αν είναι τόσο καλή ηθοποιός.
Δεν διαφωνώ δουλειά κάνουν και πρέπει να σεβόμαστε το χρόνο τους, πρέπει όμως κι η κάθε κοπέλα να σέβεται τη δουλειά της!
Δεν γίνεται ας πούμε να βάζει κάποια ένα ραντεβού σε ένα ξενοδοχείο στις 19.30 και το επόμενο σε άλλο ξενοδοχείο στις 20.30, οπότε στις 20.20 να αρχίσει να τα μαζεύει! Επειδή μου έχει τύχει με κάποια (που δεν χρειάζεται να ονομάσω) το λέω...
Δεν είναι ακριβώς "εν τάξει" διότι με αυτήν την τακτική θα έχει έρθει 19.35 αγχωμένη, θα φάει 5-10 λεπτά στο μπάνιο οπότε μέχρι τις 20.20 μένουν καθαρά 35-40 λεπτά και μετά στον επόμενο πάλι αγχωμένη θα πάει και συγνώμη αλλά αυτό εμένα δεν μου αρέσει.έτσι όπως το λες είναι οκ στον χρόνο της είναι ήδη στα 50 λεπτά...
καθαρά για εμένα η ώρα γεμίζει όταν πιάνει τα 45 λεπτά...Δεν είναι ακριβώς "εν τάξει" διότι με αυτήν την τακτική θα έχει έρθει 19.35 αγχωμένη, θα φάει 5-10 λεπτά στο μπάνιο οπότε μέχρι τις 20.20 μένουν καθαρά 35-40 λεπτά και μετά στον επόμενο πάλι αγχωμένη θα πάει και συγνώμη αλλά αυτό εμένα δεν μου αρέσει.
Αλλά ας μην επεκταθούμε μια που ακριβώς αυτό λέω ότι η συγκεκριμένη κάθε άλλο παρά ακολουθεί αυτήν την τακτική.
Δεν με βρίσκετε γιατί εδώ και δέκα μέρες δεν εργάζομαι. Είμαι σε καραντίνα. Προσέχουμε για να έχουμε ...Καλησπέρα Μελινάκη, δε μπορώ να στείλω pm οπότε αν μπορείς στείλε μου πως σε βρισκουμε τώρα που δεν έχουμε τους μεσάζοντες?