gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 11.006
- Πόντοι
- 4.696
Δε σας μπορώ ρεεε
ενταξει ρε χαλαρα τι να κανουμε ετσι ειναι οι δουλειες...
Δε σας μπορώ ρεεε
Sorry αλλά δεν είμαι η μάνα σου!ναι μάνα μου ...
ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΎΦΘΗΚΕ ΠΛΉΡΩΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ
Το έχω σκεφτεί... Ίσως κάθε Σάββατο που δεν έχω επιπλέον υποχρεώσειςε μαι και εσυ ρε κοριτσι με 2 κενα τι περιμενες :- πρεπει να διοργανωσεις εβδομαδα αργυρουπολη ηλιουπολη ;) αν και ειναι διαφορετικη δημοι
Με nickname poutsa4×4 σίγουρα δεν είσαι η μάνα μου ...Sorry αλλά δεν είμαι η μάνα σου!
Δεν ονομάζεται "δουλειά" κάτι που κάνεις αβίαστα...ενταξει ρε χαλαρα τι να κανουμε ετσι ειναι οι δουλειες...
yeah!!!Το έχω σκεφτεί... Ίσως κάθε Σάββατο που δεν έχω επιπλέον υποχρεώσεις
Τι λέτε?
μεσα εισαι ;) μια χαρα θα κανουμε και ωραιο weekendΤο έχω σκεφτεί... Ίσως κάθε Σάββατο που δεν έχω επιπλέον υποχρεώσεις
Τι λέτε?
Γενικά ίσως λέω ίσως να μπορούσες να εξυπηρετήσεις και Καλλιθέα μεριά..Το έχω σκεφτεί... Ίσως κάθε Σάββατο που δεν έχω επιπλέον υποχρεώσεις
Τι λέτε?
Το έχω σκεφτεί... Ίσως κάθε Σάββατο που δεν έχω επιπλέον υποχρεώσεις
Τι λέτε?
δεν στο εδωσε τοτε ;) σιγα μην το παρεις τωραΚαλησπέρα ένα τηλ
Καλημέρα ένα τηλ για ραντεβού
εχει πιο ωραιο κλιμα στα νοτια συναγωνιστη ;)δεν κανονιζεις κ κανενα για ΒΠ να σε γνωρισουμε κ εμειςε..κανεναν Πριαμο Μεταμορφωση ας πουμε..
Στείλε μου κινητό τι εννοείς ακριβως, για να λύσω την απορία σου...
Δεν ονομάζεται "δουλειά" κάτι που κάνεις αβίαστα...
Αν ένιωθα και τον παραμικρό καταναγκασμό, θα άλλαζα επάγγελμα!
Χαριτολογώντας το είπα , ευχαριστώ κάποιους από εσάς που με κάνετε να χαμογελάω.
Είναι ανεκτίμητη η αξία ...
ρε συ τασσο,η επικοινωνια γινεται τηλεφωνικως η υπαρχει μονο βαιμπερ και συναφη?ειναι οτι πρεπει για μενα η κυρια και σκεφτομαι σοβαρα ενα ραντεβου,δεν εχω τηλεφωνο της.δεν στο εδωσε τοτε ;) σιγα μην το παρεις τωρα
και εγώ θα ήθελα να την γνωρίσω.ρε συ τασσο,η επικοινωνια γινεται τηλεφωνικως η υπαρχει μονο βαιμπερ και συναφη?ειναι οτι πρεπει για μενα η κυρια και σκεφτομαι σοβαρα ενα ραντεβου,δεν εχω τηλεφωνο της.
σκιαχτηκα ρε με την φωτογραφια στο προφιλ σου.πως να την γνωρισουμε αφου δεν εχουμε τηλεφωνο?και εγώ θα ήθελα να την γνωρίσω.