Greek lion
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2017
- Like
- 54
- Πόντοι
- 0
Μελίνα ανέβασε καμία νέα φωτογραφία. Μόνο έτσι θα σταματήσουν οι εχθροπραξίες.
Όντως νυχτοπούλι η Μελίνα.
Όντως νυχτοπούλι η Μελίνα. Γι αυτό και δύσκολο έως απίθανο, πρωινό ραντεβού. Ποιο εύκολα μπορεί να δεις πρωί τον Πρωθυπουργό πάρα την Μελίνα
Σε όλο αυτό το χαμό να πω ένα όνομα που μου ήρθε απο τα παλιά μιας και είμαι απο το 2005?
ΓΙΑΝ+ΕΥΑ Ν!
O Νοών νοείτω.....
αναβαθμίστηκες...!!!Επειδή λοιπόν το θρεντ είναι της Μελίνας κι όχι μέρος για δικές μας τσακωμάρες κι επειδή αρκετοί της ζητήσατε φωτό της ορίστε ακόμα μία! Φυσικά μετά από άδειά της.
Ελπίζω να μην είναι κι αυτή casus belli.
Επειδή λοιπόν το θρεντ είναι της Μελίνας κι όχι μέρος για δικές μας τσακωμάρες κι επειδή αρκετοί της ζητήσατε φωτό της ορίστε ακόμα μία! Φυσικά μετά από άδειά της.
Ελπίζω να μην είναι κι αυτή casus belli.
ακου παιδι μου.δεν κλεινω ποτε ραντεβου,αν δεν συνενοηθω τηλεφωνικως και μιλησω με την κυρια που ενδιαφερομαι.για πολλους λογους.δεν ειναι ωρα να τους αναφερω.σεβαστο αυτο που θελεις εσυ αλλα και να γινεται σεβαστο αυτο που θελω και εγω.γιαυτο και δεν σου εχω κανει καμια κληση παροτι μου εχεις δωσει τηλεφωνο απο τους πρωτους.τωρα αν κατσει και μιλησουμε με καποιον τροπο,θα απολαυσουμε και οι δυο ενα πολυ καλο γαμισι.ετσι ειναι κουκλα μου.Και επειδή διάβασα πριν κάτι για κλήσεις...
Όταν στέλνω το τηλ μου πάντα διευκρινίζω πως δέχομαι μόνο μηνύματα γιατί βρίσκομαι είτε σε δουλειά είτε σε ανάπαυση (δεν είμαι ρομπότ) και το τηλέφωνο βρίσκεται μονίμως στο αθόρυβο...
Μη προσπαθείτε άδικα να με καλέσετε ...
ακου παιδι μου.δεν κλεινω ποτε ραντεβου,αν δεν συνενοηθω τηλεφωνικως και μιλησω με την κυρια που ενδιαφερομαι.για πολλους λογους.δεν ειναι ωρα να τους αναφερω.σεβαστο αυτο που θελεις εσυ αλλα και να γινεται σεβαστο αυτο που θελω και εγω.γιαυτο και δεν σου εχω κανει καμια κληση παροτι μου εχεις δωσει τηλεφωνο απο τους πρωτους.τωρα αν κατσει και μιλησουμε με καποιον τροπο,θα απολαυσουμε και οι δυο ενα πολυ καλο γαμισι.ετσι ειναι κουκλα μου.
κανε τον σταυρό σου ;)Εγώ που τη γνωρίζω την Μελίνα και δεν μπορώ να βρω τηλέφωνο τι να κάνω;