Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Στείλε της ένα πμ τι ώρα μπορείς να την καλέσεις που να μην έχει πρόβλημα και να το σηκώσει. Νομίζω θα βρείτε λύση.
α μπράβο λύσεις υπάρχουν ;)
Στείλε της ένα πμ τι ώρα μπορείς να την καλέσεις που να μην έχει πρόβλημα και να το σηκώσει. Νομίζω θα βρείτε λύση.
Παιδιά έχετε δίκιο και σας ζητάω συγγνώμη, Υπόσχομαι πως αν συνεχίσει ο γιατρουδάκος θα του ανοίξω νήμα και θα συνεχίσω εκεί το ξεβράκωμα.
Καλή συνέχεια σε όλους σας
ΥΓ. Η Μελίνα αξίζει, μην την καβλαντίζετε μόνο, να την πάρετε κιόλας.
Την παίρνουμε και θα συνεχίσουμε να την παίρνουμε γιατί είναι τοπ
Ήρθα να βάλω μια τάξη...
Τι γίνεται εδω;
τίποτα το ιδιαίτερο...Ήρθα να βάλω μια τάξη...
Τι γίνεται εδω;
Τώρα την κάτσαμε την βάρκα!Ήρθα να βάλω μια τάξη...
Τι γίνεται εδω;
γεια σου μελινακι ομορφο κοριτσακι
μην τσακωνεστε ειναι καλοκαιρακι :S (αλλα απο οσα ξερω οσα εγραψε ο κυριος νικ ειναι σωστα, μην ασχολεισαι με ντοτορια μελινακι ειναι παλιος εδω και πουλαει νταβατζιλικια σε κοπελες, γνωστος ο ρολος του χρονια τωρα παλια εγραφε μαλιστα θα σταματησει να γραφει αλλα ως συνηθως ψεμματακια)
τεσπα στα δικα μας η μελινα ειναι μια καλη επιλογη αρκει να την βρειτε γιατι ειναι κλεισμενη συνεχεια
ΩΧ!!! ακόμη αυτό να δω (τον βαγόνια να καυλαντίζει με call girl) και πιστεύω τα έχω δει όλα εδώ μέσα
οσες αξιζουν γιατι οχι
διαβασε και καμια κριτικη ρε τυπε γραφω μια στο τοσο οταν δεν βαριεμαι
οσες αξιζουν γιατι οχι
αφού εσύ έχεις ότι δεν πληρώνεις ποτέ για και δεν πας με call girls.
βγάζεις όπως είπες γκόμενες με φλερτ στα διάφορα ξενυχτάδικα της Αθήνας
δεν εχω πει ποτε κατι τετοιο ρε τυπε μην λες ανακριβειες
εσύ καλά τα λες αλλά υπάρχουν άτομα καχύποπτα/ καυλάντα και άτομα που δεν ξέρουν από τεχνολογία αλλά το ίντερνετ το παίζουν στα δάχτυλα...Και επειδή διάβασα πριν κάτι για κλήσεις...
Όταν στέλνω το τηλ μου πάντα διευκρινίζω πως δέχομαι μόνο μηνύματα γιατί βρίσκομαι είτε σε δουλειά είτε σε ανάπαυση (δεν είμαι ρομπότ) και το τηλέφωνο βρίσκεται μονίμως στο αθόρυβο...
Μη προσπαθείτε άδικα να με καλέσετε ...
Και επειδή διάβασα πριν κάτι για κλήσεις...
Όταν στέλνω το τηλ μου πάντα διευκρινίζω πως δέχομαι μόνο μηνύματα γιατί βρίσκομαι είτε σε δουλειά είτε σε ανάπαυση (δεν είμαι ρομπότ) και το τηλέφωνο βρίσκεται μονίμως στο αθόρυβο...
Μη προσπαθείτε άδικα να με καλέσετε ...
καλησπερα στην νηματοθετρια συγνωμη για το ασχετο ποστΜε τη Μελίνα όταν υπάρξει κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας έχουμε και αρκετούς διαύλους επικοινωνίας και καλό επικοινωνιακό mentality οπότε μεταξύ μας θα το λύσουμε, δεν θα σκεφθώ καν να κάνω κοινωνούς του προβλήματος κάποιους σαν εσένα και τους κολλητούς σου.
Τώρα σοβαρά πιστεύεις πως το 2009, μόλις είχα γραφτεί στο σάιτ είχα φτιάξει κι έναν κλώνο για να αντιμετωπίσω κάποια στιγμή στο μέλλον εσένα ή κάποιους άλλους που δεν είχαν ακόμα γραφτεί;
Λοιπόν ο efes ήταν γυναίκα του πολύ στενού μου περιβάλλοντος που είχε βρει στον υπολογιστή μου το σάιτ ανοιχτό με το δικό μου προφίλ κι είχε ανοίξει δικό της προφίλ για να με παρακολουθεί, το πιστεύεις ή όχι μου είναι αδιάφορο αλλά αφού τον (την) έχεις μελετήσει τόσο καλά θα είχες ίσως δει πόσο πολύ είχε κοντράρει κι εμένα στην αρχή. Αυτά τα περί Βαλέριας ειλικρινά τα αγνοώ, δεν μπορούσα να παρακολουθώ συνεχώς τί γράφει η κάθε ζηλόφθονη γκόμενα.
Ομολογώ ωστόσο πως κάποια στιγμή απέκτησα τους κωδικούς του προφίλ και έγραψα κάποια ποστς ενώ η αρχική κάτοχος συνέχιζε να έχει την κυριότητα του προφίλ που εσύ ρουφιάνεψες να μπαναριστεί, μαθαίνουμε κι εμείς το παρασκήνιο ξέρεις. Αλλά ενδιαφέρουν όλα αυτά το παρόν θρεντ;
Λες να σου έστειλα το π.μ. επειδή εγώ σε θεωρώ φίλο μου ή επειδή φοβόμουν να γράψω δημόσια όσα σου έστειλα προσωπικά κι εσύ έσπευσες να τα ποστάρεις; Απλά δεν ήθελα να γεμίσω το θρεντ της κοπέλας με προσωπικές μας αντιδικίες, το έκανες εσύ και με ανάγκασες να ακολουθήσω. Δεν σκοπεύω να το συνεχίσω στο μέλλον, οπότε όταν γράφω κάτι μπορείς να πετάγεσαι και να γράφεις εξυπναδούλες, σίγουρος ότι δεν θα πάρεις απάντηση.
Σε ένα πράγμα έχεις όντως δίκιο, πως δεν μπορώ να ανταποκριθώ σε μια αντιπαράθεση μαζί σου εδώ μέσα γιατί εγώ, σε αντίθεση με σένα, έχω και πραγματική ζωή εκτός από του μπου. Δουλειά, οικογένεια, πολιτικά ενδιαφέροντα, άλλα χόμπυ, αρρώστιες στο στενό περιβάλλον μου, όσα έχει κάθε φυσιολογικός άνθρωπος οπότε δεν μπορώ να βρίσκομαι εδώ μέσα συνδεδεμένος όλο το 24ωρο όπως εσύ.
Αν εσύ όλα αυτά τα έχεις λύσει και το μοναδικό που σε ενδιαφέρει είναι η υστεροφημία σου στο σάιτ ειλικρινά σε ζηλεύω.