NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Το ότι θα συμφωνήσω για πρώτη φορά μαζί σου με ξεπερνάει, αλλά το Μελινάκι είναι σούπερ
Σωστά, είναι και τα tatoo! ;)Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(
Που είσαι ρε Ντοκ? Πες τα εσύ που είσαι και παλιός. Νομίζουν κάτι τσουτσέκια σαν τον efes πως τα έμαθαν ολαΣωστά, είναι και τα tatoo! ;)
Μάλλον χάζεψα λίγο, μου ήρθε κι απότομα πρωινιάτικα!
:-* :-*
Λυπήσου μας!!!Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(
Δυστυχώς βρίσκονται ανάμεσα μας...
ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι ,που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ βρίζουν δίχως να τους έχεις πειράξει!!!
Εντάξει, τι να πω...απλα για λύπηση! :thubsdown:
Μην σκας και μην είσαι και τόσο σίγουρη ότι πρόκειται για ψυχασθενείς που βρίζουν δίχως λόγο, μάλλον θα έλεγα ότι άθελά σου, έχεις θίξει τα οικονομικά τους συμφέροντα... Τις καλημέρες μου στο καλύτερο και ομορφότερο gfe, vfm,...κτλ, μωρό που κυκλοφορεί σήμεραΔυστυχώς βρίσκονται ανάμεσα μας...
ψυχικά διαταραγμένοι άνθρωποι ,που κάθονται πίσω από ένα πληκτρολόγιο κ βρίζουν δίχως να τους έχεις πειράξει!!!
Α καλά,το έκαψε τελείως αυτόςΔυστυχώς βρίσκονται ανάμεσα μας...
Θεϊκη ομορφια, απιστευτη καυλα!
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/Themes/bou-highclass/images/warnban.gif[/img[/URL]] [color=red]κλώνος[/color]
[/quote]
Κλωνος?
Με εγγραφή το 2009?
Υπάρχουν χιλιάδες καλές κοπέλες στον χώρο... αν θες μπορώ να σου προτείνω κιόλας!δύσκολο πάντως το να πάρεις τηλ αν δεν την έχεις συναντήσει...
της έχω στείλει 2-3 μηνύματα και τσίμπησα ένα ευγενικότατο άκυρο !!!
Υπάρχουν χιλιάδες καλές κοπέλες στον χώρο... αν θες μπορώ να σου προτείνω κιόλας!
Δυστυχώς με άτομα που δε γνωρίζω ήδη, δε παίρνω Ρίσκο.
Υπάρχουν χιλιάδες καλές κοπέλες στον χώρο... αν θες μπορώ να σου προτείνω κιόλας!
Δυστυχώς με άτομα που δε γνωρίζω ήδη, δε παίρνω Ρίσκο.