Black Driller
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2019
- Κριτικές
- 8
- Like
- 467
- Πόντοι
- 280
Καλησπέρα Μελίνα, θα μπορούσα να έχω το τηλέφωνο σου για να κάνουμε μια συνάντηση ; Στείλε μου pm εάν μπορείς, Ευχαριστώ. :-* :-* :-*
και κωλάρα έχει και βυζάρες έχει και ματάρες έχει......είναι τούμπανο μεγάλο αλλά δεν μας στέλνει τηλ να την ξανασυναντήσουμε να θυμηθούμε τα παλιά!!!!!Φωτο πρεπει να βαλει...Βλεπω μια εκει στο προφιλ της...Εχει κωλαρα!
Ειλικρινά ευχαριστώ για τα καλά σ λόγια...Έχω δηλώσει πως δεν ασχολούμαι πολύ με το σαιτ και πως θα ποστάρω μόνο όταν πετυχαίνω κάτι το εξαιρετικό.
Δεν μπορώ λοιπόν να μην αναφερθώ στη Μελίνα την οποία θεωρώ με διαφορά το κορυφαίο VFM σήμερα. Οι απαιτήσεις της θα έλεγα πως αδικούν αυτά που προσφέρει. Κουκλάρα και απίστευτη καύλα! Αλλά και εξαιρετικό άτομο, χαμηλών τόνων (όταν δεν κάνει σεξ βέβαια γιατί στο σεξ ανοίγει το τούρμπο της!), σχεδόν ντροπαλή.
Δεν θα επεκταθώ, θυμάμαι μόνο πως τέτοιου επιπέδου εμφάνισης γυναίκες στην αρχή της δεκαετίας, τότε που υπήρχαν πολλά λεφτά βέβαια, τις πληρώναμε πάρα πολύ περισσότερο με όχι πάντα τόσο σίγουρη συμμετοχή.
Να είσαι καλά κούκλα μου και να συνεχίσεις έτσι!
Αλλά και εξαιρετικό άτομο, χαμηλών τόνων σχεδόν ντροπαλή.
Καλησπερα Μελινα!
Βρισκομαι στην Αθηνα για επαγγελματικους λογους μεχρι και το Σαββατο.
Μετα απο εκτεταμενη συζητηση με σημαινον μελος του site, απο τα αρχαιοτερα να προσθεσω, που σε εχει τιμησει αρκετες φορες, σε προτινε σαν την καταλληλη κοπελα για αυτο που ψαχνω. Μου ειπε να σου στειλω εδω για να μου δωσεις το τηλεφωνο σου, αλλα απο οτι βλεπω το ακυρο παει συννεφο...
Αν και δεν θελω να φανω σαν αυτους που γραφουν σε προφιλ με μουφα Rolex στο φουμπου ο ενας κατω απο τον αλλον -Τιμη? -Τιμουλα? λες και σε αυτους θα πουν ενω δεν απαντησαν στους προηγουμενους 386, παρολα αυτα επειδη δεν μπορω να στειλω pm λογω μυνηματων (αν και μελος απο το 15) ειπα να κανω ενα απονενοημενο εγχειρημα και να στειλω εδω, μπας και...
Θα το εκ-τιμουσα ιδιαιτερα λοιπον...
Ευχαριστω προκαταβολικα και αναμενω...
Παίκτη, αντί να γράφεις όλο αυτό το σεντόνι, που μπορεί και να μην φέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείς, γιατί δεν ζητάς από το "αρχαίο" μέλος που την έχει τιμήσει πολλές, άρα κατά τεκμήριο έχει και το τηλ. της, να σε συστήσει απευθείας; Ακόμα όμως και να μην έχει το τηλ. της, και πάλι άμα την ξέρει τόσο καλά, ένα μνμ να της γράψει, θα σε τακτοποιήσει, αν είναι τα πράγματα έτσι όπως τα λες.
Εγώ αυτό θα έκανα στη θέση σου.
Καλήμερα και από εμένα,
Προσωπικά δεν το βλέπω καν σωστό να πάρω το τηλέφωνο από κάποιον παλιό την στιγμή που η Μελίνα δεν θέλει καν να επεκταθεί... Πιο σωστό είναι να έλεγε ο παλιός που την ξέρει... ξέρεις αυτός είναι έτσι αλλιως αλλιωτικα... και αν ήθελε η ίδια να επικοινωνούσε...
Την στιγμή που επιθυμεί να επιλέγει πρέπει να το σεβαστούμε και να προχωράμε παρακάτω αν δεν έχουμε το αποτελέσμα που θέλουμε...
Αν και παλιός δεν έχω συμμετοχή και εύκολα μπορείτε να πείτε ότι θέλετε... Και το δέχομαι. Αλλα αυτή είναι η αλήθεια.
Έχω δηλώσει πως δεν ασχολούμαι πολύ με το σαιτ και πως θα ποστάρω μόνο όταν πετυχαίνω κάτι το εξαιρετικό.
Δεν μπορώ λοιπόν να μην αναφερθώ στη Μελίνα την οποία θεωρώ με διαφορά το κορυφαίο VFM σήμερα. Οι απαιτήσεις της θα έλεγα πως αδικούν αυτά που προσφέρει. Κουκλάρα και απίστευτη καύλα! Αλλά και εξαιρετικό άτομο, χαμηλών τόνων (όταν δεν κάνει σεξ βέβαια γιατί στο σεξ ανοίγει το τούρμπο της!), σχεδόν ντροπαλή.
Δεν θα επεκταθώ, θυμάμαι μόνο πως τέτοιου επιπέδου εμφάνισης γυναίκες στην αρχή της δεκαετίας, τότε που υπήρχαν πολλά λεφτά βέβαια, τις πληρώναμε πάρα πολύ περισσότερο με όχι πάντα τόσο σίγουρη συμμετοχή.
Να είσαι καλά κούκλα μου και να συνεχίσεις έτσι!
Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(Καινούρια φοτω παίζει να σε δούμε μανάρι;
Γυναικάρα... διαχρονικά πολύ ωραία
Make my day..Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(
Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(
Θεϊκη ομορφια, απιστευτη καυλα!Το πάλεψα κ αλλιώς αλλα τα tattoo είναι ένα τσούρμο :-(