Είμαι της άποψης οτι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του...
Δεν είμαι γραμματέας για να σεβαστώ κάποιον ο οποίος έρχεται σε επαφή μαζί μου παρά την θέληση του ,πουτάνα είμαι!!
Ο πελάτης αποφασίζει αν θα έρθει σε επαφή μαζί μου η οχι, έχει επιλογή.... συνεπώς εγώ προσωπικά δε νιώθω υποχρεωμένη να κάνω κάποιο εμβόλιο εφόσον δεν φέρνω κανέναν σε δύσκολη θέση παρά την θέληση του.
Όποιος φοβάται είτε κάνει αποχή είτε βρίσκει εμβολιασμένη παρτενέρ αφού αυτό τον ικανοποιεί
and problem solved ??
Ελπίζω να έγινα κατανοητή...
Κοίταξε, δεν συμφωνώ σε αυτά που έγραψες, ούτε σε αυτό το post ούτε στο προηγούμενο, κι όχι μόνο δεν συμφωνώ αλλά έχω να πω ό,τι το θέμα το βλέπεις κοντόφθαλμα.
Νομίζω σε γνωρίζω πάνω από 12 χρόνια, από τότε που ήσουν φίρμα σε άλλα μετερίζια, πιτσιρίκα, και χωρίς το ψεύτικο στήθος. Όποιος έχει πει 2-3 κουβέντες μαζί σου ξέρει ότι είσαι περίεργων απόψεων, και ήταν σίγουρο πως δεν θα έκανες το εμβόλιο.
Αυτό βέβαια είναι δικαίωμά σου, (το έγραψα και στην αρχική μου τοποθέτηση) όμως το να αποφεύγεις τα ξενοδοχεία που ζητάν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή αρνητικό rapid, σε αυτή την φάση δείχνει ανευθυνότητα ίδια με το να προσφέρεις τις υπηρεσίες σου χωρίς προφυλακτικό.
Και δεν είναι θέμα δικό σου και του πελάτη όπως κακώς έγραψες, αν είστε χυμαδούρα και οι 2 και σου έρθει ένας θετικός και στον μεταδώσει, εσύ θα το μεταδώσεις στους επόμενους, αυτοί στις συναναστροφές τους, κ.ο.κ.,,,
Έτσι ανεβαίνει ο δείκτης μεταδοτικότητας. Η ανευθυνότητα όσων έχουν ίδια μυαλά, είναι υπεύθυνη για τα όποια μέτρα παίρνονται, και υπάρχουν επαγγελματίες στην πιάτσα που πληρώνουν το δικό σας καραπουτσαριό.
"Αρχή της αυτοδιάθεσης" γράφει ο δικός σου, λες και ζει σε άλλο πλανήτη και δεν έχει πάρει χαμπάρι, εσύ γράφεις "ο καθένας το μεταφράζει όπως θέλει".
Κοροϊδευόμαστε τώρα;
Δεν κάνεις το εμβόλιο, αλλά σεβάσου το υπόλοιπο κοινωνικό σύνολο στην φάση που βρισκόμαστε.
Είναι γνωστό πως προτιμάς το Bill για τι συναντήσεις σου, και επειδή έσφιξαν τα μέτρα ψάχνεις αλλού, βοηθάς τον αθέμιτο ανταγωνισμό και το γράφεις και δημόσια.
Υ:Γ : Επίσης να θυμηθούμε ότι ακόμα και οι εμβολιασμένοι νοσούν κ μεταδίδουν...
Εδώ δικαιώνεις τον γιατρό που σου επιτέθηκε. Χρησιμοποιείς ηλίθια φράση που λένε οι ψεκασμένοι. Γιατί υπάρχουν οι σαχλαμάρες, αλλά υπάρχει και η στατιστική.
Μην ανακατεύεις πράγματα που δεν κατέχεις.
Λίγο ντροπή, πες λάθος το σκέφτηκα παιδιά πάμε παρακάτω.