Το bill ζητάει πιστοποιητικό;Κάτι τέτοιο κατάλαβα... γνωστός μου πήρε τηλ bill hotel και είναι απαραίτητο ενώ prive Όχι...
Οπότε αναγκαστικά ψάχνουμε κ πάμε στα σίγουρα ??
Το λακομπα ξέρουμε;
Το bill ζητάει πιστοποιητικό;Κάτι τέτοιο κατάλαβα... γνωστός μου πήρε τηλ bill hotel και είναι απαραίτητο ενώ prive Όχι...
Οπότε αναγκαστικά ψάχνουμε κ πάμε στα σίγουρα ??
Τα επώνυμα βιζιτάκια που κυκλοφορείς, το εμβόλιο το έκαναν μόνο και μόνο για τα προνόμια που προσφέρει, και στα ταξίδια και εδώ. Είχε φανεί από τις αρχικές αντιδράσεις τους στις ανακοινώσεις των ΗΑΕ τον περασμένο Μάιο για τα ταξίδια στο Ντουμπάι.
Η Μελίνα δεν «πουλάει συνοδεία», είναι περισσότερο μπουρδέλο φάση, έχοντας αλλάξει τους όρους του κλάσματος πελατών/χρόνου. Λιγότεροι πελάτες που τους αφιερώνει περισσότερο χρόνο.
Αυτό το μήνυμα στο έστειλε κάποιο μέλος σε εσένα?Μελίνα συγνώμη αλλά αυτό με αφορά ...
Βιζιτακια δώσε προσοχή !!!
Η ζωή σου όλη ένα μου δευτερόλεπτο.
Δεν έχει ανάγκη να την υπερασπιστεί κάνεις γιατί τα αρχιδια που έχει , δεν τα έχεις ούτε στο 1/20 !
Πάμε σε εμένα .
Ανθρωπάκι , δεν σε βλέπω καν. Σας βλέπω στον δρόμο μου και σας πατάω και σας λιώνω με τα @@ μου . Απορώ πραγματικά πως μπορείτε και κυκλοφορείτε. Μιλάτε και λέτε λέτε λέτε , και δεν έχεις το θάρρος να κοιταξεις την φάτσα σου στον καθρέφτη γιατί απλά θα τρομάξεις !!!
Με την αηδία που προκαλείς στον ίδιο σου τον εαυτό .
Και καλά κάνει και βγάζει 600 την ημέρα από κάτι τύπους σαν εσένα. Αντίθετα με εμένα που θα σε πηδαγα και θα σε πλήρωνα γιατί θα είχα βάλει στοίχημα με άλλους ότι θα το κάνω και θα έβγαζα παραπάνω . Γιατί αυτό αξίζεις.
Θα με πεις εμένα σκουλίκι που από την ημέρα που γεννήθηκες σερνεσαι κάτω από τις φούστες της κάθε πόρνης .
Άχρηστο υποκείμενο της ανθρωπότητας !!
Το θέμα ειναι γιατι σβήστηκε το σχόλιπ του φίλου...Αυτό το μήνυμα στο έστειλε κάποιο μέλος σε εσένα?
εγω το ζητησα , γιατι γαματε τα νηματα των κοριτσιωνΤο θέμα ειναι γιατι σβήστηκε το σχόλιπ του φίλου...
εγω το ζητησα , γιατι γαματε τα νηματα των κοριτσιων
αν θελετε να παραθεσετε πληροφοριες απο συναντηση καλως, αν θελετε να κανετε αγαπουλες καλως, αλλα να σκυλοβριζεστε οχι
τα ιδια εχω κανει και σε αλλα νηματα οπου ξεφευγετε απο το θεμα που ειναι η κοπελα και το να μαθουμε αν ειναι καλη ή κακη στις υπηρεσιες της
προστριβες να υπαρχουν ειναι λογικο μεταξυ μελων καμια φορα, αλλα οταν το πατε σε αλλο επιπεδο και διαβαζουμε ξεκατινιασματα για σελιδες τι να πω
δεν σε εβαλα ρε συ, απλα σου λεω τι εγινεΟκ κατάλαβα. Αλλά εμένα φίλε μου τι με βάζεις μέσα και βγαζεις τον εαυτό σου?
Εχω τσακωθει με κάποιον και δεν θυμάμαι?
Να υποθεσω οτι το "σιγουρα" σημαινει να ζητανε πιστοποιητικο???
Μέσα στο ΣΚ που θα είμαι πιο χαλαρή...@Melinadiva Επειδή ξεκινάει πάλι καβγάς δεν ξεκινάς με τις φωτογραφίες να ηρεμήσουν τα πνεύματα;
Έξαλλος!! ??
Γιατρέ ξέρεις πόσο σ΄εκτιμώ αλλά θα σου πω κάτι.
Τα επώνυμα βιζιτάκια που κυκλοφορείς, το εμβόλιο το έκαναν μόνο και μόνο για τα προνόμια που προσφέρει, και στα ταξίδια και εδώ. Είχε φανεί από τις αρχικές αντιδράσεις τους στις ανακοινώσεις των ΗΑΕ τον περασμένο Μάιο για τα ταξίδια στο Ντουμπάι.
Η Μελίνα δεν «πουλάει συνοδεία», είναι περισσότερο μπουρδέλο φάση, έχοντας αλλάξει τους όρους του κλάσματος πελατών/χρόνου. Λιγότεροι πελάτες που τους αφιερώνει περισσότερο χρόνο.
Συμφωνώ πάντως πως λίγη υπευθυνότητα είναι απαραίτητη. Εντάξει δεν θέλεις να κάνεις το εμβόλιο, δικαίωμά σου, αλλά δείξε λίγο σεβασμό στο κοινωνικό σύνολο. Αλλά αυτό είναι θέμα παιδείας, αν είσαι γενικώς στην ζωή σου καραπούτσα, έτσι πορεύεσαι.
Ακομη και στο νημα της κοπελας μπηκες ρε βρωμιαρη να πεις την μαλακια σου;Ναι δεν διαφωνώ σε αυτό ( μάλιστα η μια που δεν εμβολιάστηκε φοβάται τα αεροπλάνα!), αλλά δεν με ενδιαφέρει ο λόγος που το έκαναν, φτάνει που το έκαναν. Ο καθένας που το έκανε συμβάλει με τον τρόπο του.
Κι εν πάση περιπτώσει, δεν μπορείς να υποχρεώσεις τα βλαμμένα, αλλά περιμένεις τουλάχιστον να τηρούνται τα στοιχειώδη.
Υπάρχει έξαρση κρουσμάτων, ανακοινώνονται μέτρα, δεν μπορείς να διαθέσεις 10-15 ευρώ να κάνεις 2 test την βδομάδα και ψάχνεις ξενοδοχεία που θα σε δεχτούν χωρίς;
Παιδιά που δουλεύουν για 600€ τον μήνα το κάνουν, κι αυτή που μπορεί να πιάσει 600 την μέρα ζει στον κόσμο της ρε φίλε! Έλεος δηλαδή κάπου!
Και βέβαια βρίσκει και τα κάνει, μαζεύτηκαν οι βρωμίλοι και οι κλώνοι-δικηγορίσκοι να την δικαιολογήσουν. Εδώ υπάρχει κάτι πολύ σάπιο. Κι όπου υπάρχει σάπιο υπάρχουν και σκουλήκια, σαν τον mounoxalasti και σαν τον pansofo…
Δεν παρεξηγώ κανέναν καμάρι μου, ο κόσμος έχει πιεστεί πολύ 2 χρόνια με όλα αυτά ,οπότε ξεσπάει και τους φταίνε όλα...Από μια ερώτηση ξεκίνησε όλα αυτό,χωρίς κανένα νόημα χαλάμε ουσία....ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του απλά,το σεισμό είναι ουσία κ η αγκαλίτσα
φροντίδα και προδέρμΔεν παρεξηγώ κανέναν καμάρι μου, ο κόσμος έχει πιεστεί πολύ 2 χρόνια με όλα αυτά οπότε ξεσπάει και του φταίνε όλα...
Αγκαλιά κ κατανόηση χρειάζονται , όχι αντίλογο...