Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Αναλόγως το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας, συνήθως 11:00 Με 12:00Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινά τα πρωινά να δουλεύει η Μελίνα??
Αναλόγως το πρόγραμμα της προηγούμενης μέρας, συνήθως 11:00 Με 12:00Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινά τα πρωινά να δουλεύει η Μελίνα??
Αύριο έκτακτο ρεπό, το τηλ θα παραμείνει κλειστό... Καλό ΠΣΚ σε όσους δεν δω το Σάββατο! ?
Πραγματικα καλο ΠΣΚ θα ειναι για οσους θα δεις.Αύριο έκτακτο ρεπό, το τηλ θα παραμείνει κλειστό... Καλό ΠΣΚ σε όσους δεν δω το Σάββατο! ?
δεν θα σε δω... ουαααα ουααααα (κλάμα) ? καλό π/σ/κ angel eyesΑύριο έκτακτο ρεπό, το τηλ θα παραμείνει κλειστό... Καλό ΠΣΚ σε όσους δεν δω το Σάββατο! ?
Πολυ σπαστικο . . . εχω χασει κινητο 2 φορες ελπιζω να μην ειχες σημαντικα πραγματα στο κινητο . . .SOS , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΧΆΘΗΚΕ
Τα αυριανά ραντεβού δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν...
Αναμένετε νέο τηλ σύντομα...
ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ?
Αν θεωρείς "σημαντικα πράγματα"Πολυ σπαστικο . . . εχω χασει κινητο 2 φορες ελπιζω να μην ειχες σημαντικα πραγματα στο κινητο . . .
ω ρε τον τυχερουλη homework που θα πηρε καλοκαιριατικα.Αν θεωρείς σημαντικές γυμνές φώτο μου καθώς κ επαφές, τότε ναι, είχα... ?
τοτε κριμα που δεν το βρηκα εγω . . .Αν θεωρείς "σημαντικα πράγματα"
γυμνές φώτο μου καθώς κ επαφές, τότε ναι, είχα... ?
ωχ βουκινο θα γινουμε ?Αν θεωρείς "σημαντικα πράγματα"
γυμνές φώτο μου καθώς κ επαφές, τότε ναι, είχα... ?
Στο λαχάνεψαν;SOS , ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ ΧΆΘΗΚΕ
Τα αυριανά ραντεβού δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν...
Αναμένετε νέο τηλ σύντομα...
ΓΚΑΝΤΕΜΙΑ ?
Αναπάντητο ερώτημα προς το παρόν...Στο λαχάνεψαν;
πες την διεύθυνση σου . . . μπορει να προλαβουμε το σκουπιδιαρικο . . . ;)Αναπάντητο ερώτημα προς το παρόν...
Υπάρχει μια περίπτωση να το πέταξα καταλάθος εγώ η ίδια στα σκουπίδια. ?
τοσα νευρα βρε μωρο ?Υπάρχει μια περίπτωση να το πέταξα καταλάθος εγώ η ίδια στα σκουπίδια. ?
Ολυμπου 15 ,Χαλανδριπες την διεύθυνση σου . . . μπορει να προλαβουμε το σκουπιδιαρικο . . . ;)
Γαμώ..Αναπάντητο ερώτημα προς το παρόν...
Είχε μεθύσει η Μελίνα και άκουγε το σκουπιδιαρικο της ΘεοδωρίδουΑναπάντητο ερώτημα προς το παρόν...
Είχε μεθύσει η Μελίνα και άκουγε το σκουπιδιαρικο της Θεοδωρίδου