koskam
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2018
- Κριτικές
- 24
- Like
- 10.723
- Πόντοι
- 3.446
έμαθα έβαλαν τον ένα πίσω από τον άλλο και.... εχμ.. . είχαν ένα θέμα... δεν βόλευε ??Που τους χώρεσαν;
έμαθα έβαλαν τον ένα πίσω από τον άλλο και.... εχμ.. . είχαν ένα θέμα... δεν βόλευε ??Που τους χώρεσαν;
Σαρανταποδαρούσα θα έγιναν.έμαθα έβαλαν τον ένα πίσω από τον άλλο και.... εχμ.. . είχαν ένα θέμα... δεν βόλευε ??
ωχχχχ φιασκο η πατρα μαλλονΘα περιμένετε αρκετά ακόμα...
Δεν είναι στα άμεσα σχέδια μου.
Πληροφορίες από το αθηναϊκό πρακτορείο ειδήσεων αναφέρουν για μερικά ανεξήγητα περιστατικά σε παραλία της Αττικής, όπως αποκόλληση αμφιβληστροειδούς σε 2 άτομα, παρ' ολίγον πνιγμός σε 4 άτομα, απώλεια φωνής σε 5 και σοβαρό τραυματισμό άντρα από παντόφλα λαστιχένια....??
Ενας ματακιας ελειπεΠου τους χώρεσαν;
είχε.... οι 2 έπαθαν την αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ντε ??Ενας ματακιας ελειπε
ααααα.... τώρα το καταλαβα... χαχαχαχαχαχαχαΕνας ματακιας ελειπε
Εννοουσα οταν τους μαζεψαν οτι ξεφυγε ενας. Δες το ονομα του φιλουείχε.... οι 2 έπαθαν την αποκόλληση αμφιβληστροειδούς ντε ??
Ναι! όταν το ξαναδιάβασα είδα το όνομα και ... έκλαψα ??Εννοουσα οταν τους μαζεψαν οτι ξεφυγε ενας. Δες το ονομα του φιλου
όταν θέλω, στέλνω μυνημα. το ξέρει καλά η Μελίνα, και μου είναι αρκετόΚαλή ἡ πλάκα, ἀλλά ἀρκετά μέ τὸ σπαμάρισμα, φίλοι... Ἐκτός καί ἄν θέλετε ζαμπόν...
όταν θέλω, στέλνω μυνημα. το ξέρει καλά η Μελίνα, και μου είναι αρκετό
έχεις ένα δίκιο, αλλά πότε πότε ας κάνουμε και καμία πλάκα, δεν είναι κακό να γελάμε λίγο χωρίς να προσβάλλουμε την οποιαδήποτε κοπέλα. ?Δέν ἐννοοῦσα αὐτό φίλε μου Ἁπλῶς τὰ νήματα τῶν κοριτσιῶν δέν εἶναι γι'αὐτό...
έχεις ένα δίκιο, αλλά πότε πότε ας κάνουμε και καμία πλάκα, δεν είναι κακό να γελάμε λίγο χωρίς να προσβάλλουμε την οποιαδήποτε κοπέλα. ?
Γιατί δε στέλνεις ένα μήνυμα να ρωτήσεις την ίδια?Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινά τα πρωινά να δουλεύει η Μελίνα??
Αν δεν κανω λαθος φιλε μου 11.00 !!!Ξέρει κανείς τι ώρα ξεκινά τα πρωινά να δουλεύει η Μελίνα??