Melinadiva
Call-Girl
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2019
- Like
- 5.180
Με συγκίνησες, άντε να χαθείς βραδιάτικα.... ?Μόνο που που εγώ δεν εννοώ χρήματα??
Τελευταία τροποποίηση:
Με συγκίνησες, άντε να χαθείς βραδιάτικα.... ?Μόνο που που εγώ δεν εννοώ χρήματα??
Άνεργος ή τσιφούτης;ζηταει πολλα το τυπακι αλλα αξιζει για οσουν εχουν να τα δωσουν
μια αποψη εξεφρασα ο δολιος !Φιλε μου δεν τα λες σωστα,μαλλον μπερδευεσαι !
Μακαρι και αλλα κοριτσια να ζηταγαν 100 ευρω για 80 λεπτα και ας
σου "εδιναν"τα μισα στα ραντεβου τους απο οτι η Μελινα!
Καλημερα φίλε μουμια αποψη εξεφρασα ο δολιος !
καλημερα φιλε μου και καλη εβδομαδα να εχουμε !Καλημερα φίλε μου
Καλά έκανες και εξεφρασες την αποψη σου αλλά αν διαφωνώ εγώ και άλλοι μύστες δεν πρέπει να μπορούμε και εμείς να εκφράσουμε την άποψη μας!
Δεν γίνεται να συμπίπτουν πάντα οι απόψεις μας!
Μια απορία...με την Μελίνα έχεις βρεθει;
to τριτοΆνεργος ή τσιφούτης;
καλημερα φιλε μου !to τριτο
δεν καταλαβα ???? εμεις ειμαστε φιλοικαλημερα φιλε μου !
Τυχερός ο γείτονας.Και όμως... έτυχε να είμαι γειτόνισσα του ?
αστον ρε μελινα.τι σου εκανε,πολυ καλος ειναι ετσι.δες π.μ.
Και όμως... έτυχε να είμαι γειτόνισσα του ?
Ναι ρε φίλε! Φαντάσου σκηνικό...Ἄ... ΤΟΝ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟ!!
διευκρινησε το σε παρακαλω τα γυναικεία να λες γιατι τωρα τελευταια εχουν πλακωσει κατι τελειωμενες λουγκρες που επειδη φορανε παντελονι νομιζουν κιολας οτι ειναι αντρεςΜήν τὴν ἀποθαρρύνης, φίλε! Σέ κάποιους (π.χ. ἐμένα) ἀρέσουν τὰ γυμνασμένα κορμιἀ!
Το κοριτσι της διπλανης πορτας!Και όμως... έτυχε να είμαι γειτόνισσα του ?
Σελιδα 82.Καλημερα .πως μπορω να εχω το τηλ της μελινας .καποιος να μου στειλει πμ? ευχαριστω πολυ
παλι απληρωτη η ΔΕΗ ?Δεν ζουλας καλύτερα τα βυζιά μου που δε λένε να πέσουν;
Υπερβολικο σε βρισκω φιλε . . . αν ειναι πολλα τα 100€ για την Μελινα που συνδιαζει τα παντα : εμφανιση-υπηρεσιες-χαρακτηρα σε υπερθετικο σκεψουν οι αλλες . . .ζηταει πολλα το τυπακι αλλα αξιζει για οσουν εχουν να τα δωσουν
Όπως τα λες!!!Υπερβολικο σε βρισκω φιλε . . . αν ειναι πολλα τα 100€ για την Μελινα που συνδιαζει τα παντα : εμφανιση-υπηρεσιες-χαρακτηρα σε υπερθετικο σκεψουν οι αλλες . . .
συμφωνω φιλε μαζι σου . ομως επιτρεψε μου να πιστευω πως και τα 100 πολλα ειναιΥπερβολικο σε βρισκω φιλε . . . αν ειναι πολλα τα 100€ για την Μελινα που συνδιαζει τα παντα : εμφανιση-υπηρεσιες-χαρακτηρα σε υπερθετικο σκεψουν οι αλλες . . .