Το ΣΚ έκανα ένα ζέσταμα, απο αύριο ρολάρουμε... ?
![Bigdick :bigdick: :bigdick:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/bigdick.gif)
Το ΣΚ έκανα ένα ζέσταμα, απο αύριο ρολάρουμε... ?
Σφιχτό κωλάρι, ότι πρέπει για ζύμωμα!!Το ΣΚ έκανα ένα ελαφρύ ζέσταμα, απο αύριο ρολάρουμε... ?
Τι να λεμε τωωωραα....Το ΣΚ έκανα ένα ζέσταμα, απο αύριο ρολάρουμε... ?
Περιμένω πως κ πως να ανοίξουν τα γυμναστήρια να τον σφίξω περισσότερο... ??Σφιχτό κωλάρι, ότι πρέπει για ζύμωμα!!![]()
αστον ρε μελινα.τι σου εκανε,πολυ καλος ειναι ετσι.δες π.μ.Περιμένω πως κ πως να ανοίξουν τα γυμναστήρια να τον σφίξω περισσότερο... ??
Μαζί με εσένα ξεκινήσαμε και εμείς το ζέσταμα από σήμεραΤο ΣΚ έκανα ένα ελαφρύ ζέσταμα, απο αύριο ρολάρουμε... ?
Περιμένω πως κ πως να ανοίξουν τα γυμναστήρια να τον σφίξω περισσότερο... ??
Να το ζουλήξω λίγο να τεντώσει??Περιμένω πως κ πως να ανοίξουν τα γυμναστήρια να τον σφίξω περισσότερο... ??
Δεν ζουλας καλύτερα τα βυζιά μου που δε λένε να πέσουν;Να το ζουλήξω λίγο να τεντώσει??![]()
Αυτές τις τορπίλες λέω να τις ροκανίσω η αλήθεια είναι!Δεν ζουλας καλύτερα τα βυζιά μου που δε λένε να πέσουν;
γαμιέσαι!Δεν ζουλας καλύτερα τα βυζιά μου που δε λένε να πέσουν;
Πάμε για γυμναστική;γαμιέσαι!
έλα Κυριακάτικα τώρα....
άντε!
πωωωωωΠάμε για γυμναστική;
μαζι σουγαμιέσαι!
έλα Κυριακάτικα τώρα....
άντε!
θα ηθελα τα μαλλια ελευθερα ,οχι κοτσο.Πάμε για γυμναστική;
Εσύ πόσα θα έδινες για ραντεβού ας πούμε; ?ζηταει πολλα το τυπακι αλλα αξιζει για οσουν εχουν να τα δωσουν
Φιλε μου δεν τα λες σωστα,μαλλον μπερδευεσαι !ζηταει πολλα το τυπακι αλλα αξιζει για οσουν εχουν να τα δωσουν
Μια χαρά είναι η τιμή.ζηταει πολλα το τυπακι αλλα αξιζει για οσουν εχουν να τα δωσουν