Οντως εμφανίζεται και ως μπετυ. Ηταν παλιά Θεσσαλονικη. Πολυ ωραιο σώμα, τοτε δεν ειχε στήθος πηγε Αθήνα γι' αυτό. Στο σεξ, αν υπάρχει χημεία, είναι πολύ καβλιαρα-ης, οπως θές δέστο ,πραγματικά μεγάλα προσοντα απολυτως λειτουργικά. Εγω περνουσα καλα μαζί της γουστα είναι αυτά.
Τη στάση εσύ να είσαι ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά και αυτή απο πάνω να σε στην έκανε?
[/quote
προφανος για να ρωτας εισαι παθητικος τι να σου πω δεν ξερω γιατι εμενα μου διλοσαι κ αυτη παθητηκια ασε που εγω ειμαι μονο ενεργιτικος οποτε αν ενδιαφερεσαι να σε εχει τηλ στο τσ μην ντρεπεσαι
Οντως εμφανίζεται και ως μπετυ. Ηταν παλιά Θεσσαλονικη. Πολυ ωραιο σώμα, τοτε δεν ειχε στήθος πηγε Αθήνα γι' αυτό. Στο σεξ, αν υπάρχει χημεία, είναι πολύ καβλιαρα-ης, οπως θές δέστο ,πραγματικά μεγάλα προσοντα απολυτως λειτουργικά. Εγω περνουσα καλα μαζί της γουστα είναι αυτά.
οσο κ να τον εχει πρεπει να τα σκασεις για να των δεις κ απο τι εμαθα ανεβηκαι κατα πολυ η ταρηφα της μαλον την ειδαι γυναικα 100 ζητα πλεων οι μπετουγια σορυ μπετουλα ειθελα να πω....
οσο κ να τον εχει πρεπει να τα σκασεις για να των δεις κ απο τι εμαθα ανεβηκαι κατα πολυ η ταρηφα της μαλον την ειδαι γυναικα 100 ζητα πλεων οι μπετουγια σορυ μπετουλα ειθελα να πω....
δεν θα με σοκαρε αν μαθαινα οτι απο "πολυ μεγαλα προσοντα" φταναμε στα 9εκ.
ετσι και αλλιως ειναι μελος της ξεπετοπαρεας
εν τω μεταξυ, δεν ξερω ποιος τις στολιζει πριν βγουν φωτογραφιες, αλλα γιατι ολες τις φτιαχνουν σαν φρικια;
αν προσεξετε για τις φωτογραφησεις χρησιμοποιουν τα ιδια εσωρουχα, την ιδια κομμωση και καποιες και τα ιδια ονοματα. Αν θυμαμαι καλα και αλλες εχουν χρησιμοποιησει το ονομα Μελινα
δεν θα με σοκαρε αν μαθαινα οτι απο "πολυ μεγαλα προσοντα" φταναμε στα 9εκ.
ετσι και αλλιως ειναι μελος της ξεπετοπαρεας
εν τω μεταξυ, δεν ξερω ποιος τις στολιζει πριν βγουν φωτογραφιες, αλλα γιατι ολες τις φτιαχνουν σαν φρικια;
αν προσεξετε για τις φωτογραφησεις χρησιμοποιουν τα ιδια εσωρουχα, την ιδια κομμωση και καποιες και τα ιδια ονοματα. Αν θυμαμαι καλα και αλλες εχουν χρησιμοποιησει το ονομα Μελινα
ετσι κανει παντα....τον γραφουνε ολοι στα παPARRια τους και αυτος πεταγεται...χοτυ που ειναι το θρεντ της ελενας sunrise???? το σβησανε επειδη δεν ελεγε κανεις καλα λογια για αυτην????για εσενα δηλαδη????ε ελενα????λεγε μωρη ξεπετα....