Επισκέπτης
καλα ενταξει η χαλαρωση απο τον ποπο εφτασε στον εγκεφαλο
α και μην ξεχνας οτι ο αβραμο δημας και λοιποι συγκυβερνουν με τον ρεππα κοροιδο
καλα ενταξει η χαλαρωση απο τον ποπο εφτασε στον εγκεφαλο
α και μην ξεχνας οτι ο αβραμο δημας και λοιποι συγκυβερνουν με τον ρεππα κοροιδο
ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΥΜΝΟΥΣΑΝ ;;;;;;;;;;;;;;
Το Βρέντζο τον ξεχάσατε ;;;;;;;;
Αν δεν το είχαν βουλώσειστους Μάλλιο & Μπάμπαλη
θα είχαν αποκαλυφθεί χιλιάδες Βρέντζοι
από τη δεκαετία του 1970 ...
Αλλά οι πραιτωριανοί του Κινήματος
έκαναν καλή δουλειά ...
Υπάρχουν πασοκοι που υμνουσαν την χουντα? Αυτοι δεν ηταν αντιστασιακοι?
Μενω κατάπληκτος!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκαναν αντισταση μεσα απο τον εχθρο για αυτο,υπηρχε σχεδιοΥπάρχουν πασοκοι που υμνουσαν την χουντα? Αυτοι δεν ηταν αντιστασιακοι?
Μενω κατάπληκτος!!!!!!!!!!!!!!!!!
εκαναν αντισταση μεσα απο τον εχθρο για αυτο,υπηρχε σχεδιο
Εχω μεινει αναυδος. Αλλαξε ολη η κοσμοθεωρια μου απόψε!!!!!! Ακου πασοκοι υμνητες της Χουντας!!!εκαναν αντισταση μεσα απο τον εχθρο για αυτο,υπηρχε σχεδιο
Εχω μεινει αναυδος. Αλλαξε ολη η κοσμοθεωρια μου απόψε!!!!!! Ακου πασοκοι υμνητες της Χουντας!!!
Γιαυτο κατεκλεψαν την χωρα μεχρι τα τρισσεγονα τους για να τιμωρησουν την Χουντα!!!!!Δεν είναι τυχαίο το σύνθημα "Κάτω η Χούντα του ΠΑΣΟΚ"!!!
Γιαυτο κατεκλεψαν την χωρα μεχρι τα τρισσεγονα τους για να τιμωρησουν την Χουντα!!!!!
εχουμε και μεις κατιμα στον παγκο αλλα οι δικοι σας ειναι αετοι!!!!!!!!λευκοπεριστερια μου εσεις
εχουμε και μεις κατιμα στον παγκο αλλα οι δικοι σας ειναι αετοι!!!!!!!!
χαχαχαχαχαχ Που να την βρουμε?για πεστε μας μια δικαστικη αποφαση που να αληθευει αυτα που λετε
χαχαχαχαχαχ Που να την βρουμε?
Απλα κοιτα τα ποθεν εσχεν των παλληκαριων και θα καταλάβεις!!!!!!!!!!!
Πες μου οτι μου κανεις πλακα τωρα?υπαρχει καμμια διωξη για το ποθεν εσχες;
ειπε κανεις για κατι παρανομο ;
Πες μου οτι μου κανεις πλακα τωρα?
Κατι πηγε να ψελλισει ο κακομοιρης ο Αργυρης και επεσε να τον φαει ο Παγκαλος.
Οσο για τα πεπραγμένα Πασοκ και ΝΔ ειναι γνωστα στους παντες ολα αυτα τα χρονια!!!!
Μηπως αμφιβάλεις?
Λογικα πρεπει να ζουμε σε διαφορετικη χωρα για να με ρωτας.καλα ενταξει εγω ρωταω συγκεκριμενα πραματα και συ μου λες για τον παγκαλο
το πασοκ και την νδ
Λογικα πρεπει να ζουμε σε διαφορετικη χωρα για να με ρωτας.
Τα ονοματα τσουκατος, Μαντελης σου λενε τιποτα?
Το 1ο κτηματολόγιο επι εποχης Λαλιωτη που ακομα ψαχνουμε να δουμε που πηγαν τα λεφτα?
Οι Ολυμπιακοι Αγωνες? Σπαταλες τρελες?
Διορισμοι?
Θες κι αλλα? Για ποια απόφαση δικαστική μου ζητας? οταν δεν εχει γινει ο παραμικρος ελεγχος σε ολα αυτα που ανέφερα!