Νέα

Πόσα από τα μέλη του bou θα κατέβουν δημοτικοί σύμβουλοι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Skipper!
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

celebre

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2019
Like
22.126
Πόντοι
6.056
Θα κατέβεις μαν,να ανοίξουμε καφέ και μασαμπουκα με του χελ τη καντινα:tooth:
Aν σε εχουμε πελατη και πληρωνεις,θα θησαυρισουμε.Αν σε εχουμε πελατη και "ξεχνας" να πληρωσεις μας βλεπω για φαλιμεντο:hi::confused::confused::confused:

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
77.711
Πόντοι
12.056
υπαρχουν εκλεκτα μελη εδω μεσα που εννοειτε μεχρι και δημαρχοι θα εβγαιναν
titanic.gif

lelosbi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Σεπ 2023
Like
1.029
Πόντοι
201
Εμενα μου εγινε προταση αλλα αρνηθηκα. Το περισοτερο καιρο ζω εξωτερικο ( Γερμανια) οποτε τι δουλεια εχω με τα τοπικα της Ελλαδας ?

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
2.807
Πόντοι
456
εγω δεν εχω χρονο να ασχολουμε με μαλακιες

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
48.328
Πόντοι
9.297
τυπε εγω θα κατεβω :confused::confused::confused:
τοσα χρονια που μενω κατω απο τη γεφυρα εχω γινει ειδικος σκουπιδιαρης σε θεματα καθαριοτητας και θα παω για αντιδημαρχος :confused::confused::confused:
Θα σε σιμοησρις και καλό μισθό...θα αφήσεις το καροτσάκι με το σαλέπι / καλαμπόκι;

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.442
Πόντοι
4.746
Διάβαζα το 25% του Ελληνικού πληθυσμού κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές…. Ποια από τα μέλη θα κατέβουν;;;;
Εδώ δεν προλαβαίνουν να τακτοποιήσουν και να βάλουν τάξη στο σπίτι τους, θα κατέβουν και για δημοτικοί σύμβουλοι τρομάρα τους. Φτάνει πια τόσο σώσιμο δεν θέλουμε άλλο :confused:

petergsp

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Οκτ 2012
Κριτικές
191
Like
54.896
Πόντοι
41.813
ποιο μελος ειναι ο γαμπρος με τετοια προσοντα
pitsios.jpg
? :think:

:grin::grin::2funny::2funny::2funny:

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Διάβαζα το 25% του Ελληνικού πληθυσμού κατεβαίνει για δημοτικός σύμβουλος στις δημοτικές εκλογές…. Ποια από τα μέλη θα κατέβουν;;;;
Μόνο 25%;εισαι σίγουρος; Μήπως διάβασες το 25% ΔΕΝ κατεβαίνει στις εκλογές;εγώ όσους γνωστούς γνωρίζω κατεβαίνουν υποψήφιοι είτε με την μια παράταξη είτε με κάποιαν αλλην. Και φαντάζομαι δε είμαι ο μόνος που σχεδόν όλοι οι γνωστοί του κατεβαίνουν εκλογές.

Zeus07

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2020
Κριτικές
2
Like
594
Πόντοι
81
Πάντως είναι άξιο αναφοράς, ότι παρόλα που ο τόπος μας περνάει τόσες δυσκολίες, υπάρχει πάρα μα πάρα πολύ κόσμος, που με αυτοθυσία και πίστη, βάζει υποψηφιότητα στις εκλογές για ένα καλύτερο αύριο. Είναι πολύ συγκινητικό που τόσοι συνάνθρωποι νοιαζονται την χώρα τους, την πόλη τους και θέλουν ένα καλύτερο αύριο. Είναι σίγουρο ότι με τόσο αρκετό κόσμο να νοιάζεται για αυτό εδώ τον τόπο, σε μερικά χρόνια θα είμαστε πολύ μπροστά, τόσο πολυ μπροστά, που θα πάμε πίσω.

Υ. Γ. Μπαμπά θέλω λεφτά αλλά να μην δουλεύω, να πάω δημόσιο; κατέβα πρώτα υποψήφιος στις εκλογές παιδί μου και μετά βλέπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom