Νέα

Μέλη ανίκανα να κάνουν μια κανονική σχέση και βγάζουν τα απωθημένα τους στο site

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tdk74
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 392
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
και εσυ ρε βλαμενε tdk τι κοπτεσαι τι γαμαμε εμεις?στον κωλο σου το βαζουμε η θα σου δωσουμε αναφορα?

Και εγω γαμαω πουτανες φιλε.

Μιλαω για αυτους που γαμανε ΜΟΝΟ πουτανες και προσπαθουν να βγαλουν ολους τους αλλους ηλιθιους.

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16
348 μυνηματα σε 3 μερες.

Φιλε εισαι για τον πουτσο.

Προτου γραψεις μαλακιες δες τα 20 σχολια μου τα τελευταια 4 χρονια.

Εγω γαμαω ενω εσυ γαμας το μυαλο σου.

Με ξύδια το γαμάω. Αν θέλω να γαμήσω πατήσια μένω. Στις πουτάνες πάω με την παντόφλα. Εδώ απέναντι γειτόνισσες μου είναι! Τις βλέπω στο μπαλκόνι ημίγυμνες να απλώνουν τα string.  :2funny: :2funny: :2funny:

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0
348 μυνηματα σε 3 μερες.

Φιλε εισαι για τον πουτσο.

Προτου γραψεις μαλακιες δες τα 20 σχολια μου τα τελευταια 4 χρονια.

Εγω γαμαω ενω εσυ γαμας το μυαλο σου.

Ναι αλλα τσαρκουλα δεν ειπες αν θα παμε,θες να κραταω ενα γαρυφαλλο μαραμενο να με γνωρισεις;

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Μιλαω για αυτους που γαμανε ΜΟΝΟ πουτανες και προσπαθουν να βγαλουν ολους τους αλλους ηλιθιους.

Ότι γουστάρουν γαμάνε σε σένα δεν θα τον απλώσουν ποτέ κλάψε! Τον αράπη τράβελο σου και πούλο!  >:(

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Πώς γουστάρω να βλέπω μαύρους τράβελους να γαμάνε φεμινιστικά ζώα όρθια...  :2funny: :2funny: :2funny:

Εγω παλι ουτε τραβελια γουσταρω, ουτε λεσβιακα. Οταν γινεται σκηνικο οπως αυτο που ποσταρες ομως, δημιουργειται ενδιαφερουσα κατασταση. Μπραβο kynhgos!  :grin:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16

φυσικα και δεν ειναι ηλιθιοι οσοι γαμανε γκομενες ελευθερας βοσκης.οπως και δεν ειναι υπολογοι οσοι γαμανε μονο πουτανες.επιλογες ειναι και που φτανει ο καθενας απλα

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Σου έστειλε η άλλη/άλλος msn ή μπουχός;

To msn το στειλε... Αλλά μετά έπρεπε να φύγει και δεν μπορούσε να μπει τότε.  Μου είπε αργότερα το βράδυ.. Και κατά ένα περίεργο λόγο ακόμα δεν μπήκε...  :-

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Με ξύδια το γαμάω. Αν θέλω να γαμήσω πατήσια μένω. Στις πουτάνες πάω με την παντόφλα. Εδώ απέναντι γειτόνισσες μου είναι! Τις βλέπω στο μπαλκόνι ημίγυμνες να απλώνουν τα string.  :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny:  :2funny:  :2funny:

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277

Με μηδέν κριτικές και όλα σου τα ποσταρίσματα μόνο ερωτήσεις και καμία ενημέρωση στους άλλους. Είσαι μεγάλος παρτάκιας και κακώς ασχολούμαστε με το ηλίθιο θέμα που άνοιξες και που σε αντιπροσωπεύει 1000% και στις τρεις κατηγορίες που αναφέρεις.

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Αααα...για να σου πω φιλαρα. Τον τελευταιο χρονο εχω γαμησει μονο πληρωνοντας. Ουτε επιθετικοτητα βγαζω, ουτε πιστευω οτι οι ελληνιδες ειναι ΓΤΠ. Εκατσε ετσι η φαση και ειμαι σε αυτη τη φαση. Συμφωνω μαζι σου μεχρι ενος σημειου, αλλα το γαμησες το ζητημα.
Δηλαδη αυτοι που εχουν βγει απο σχεση και δεν θελουν να μπουν σε αλλη συντομα, τι πρεπει να κανουν για να γαμησουν? Πεσιματα δεξια και αριστερα? Κι αν δεν γουσταρουν?

Προβλημα μαλλον εχεις εσυ οταν λες μαλακιες τις οποιες δεν σκεφτεσαι. Δεν μπορεις να ξερεις τι φαση περνα ο καθενας. Κουλαρε λιγακι γιατι κομπλεξισμο στην συγκεκριμενη περιπτωση βγαζεις εσυ.

Ρε φιλε εσυ κολλησες στο χρονικο διαστημα?

Εσυ γνωριζεις οτι περνας μια μεταβατικη φαση και ειναι επιλογη σου.

Δεν εχω δει καποια επιθετικοτητα στα σχολια σου.

Εγω μιλαω για αυτους που θα ηθελαν να εχουν σχεση αλλα αισθανονται ανικανοι και βριζουν τις γυναικες γενικα ή γραφουν 100 μυνηματα τη μερα στο bou.

Και μη μου πεις οτι δεν ειναι πολλοι τετοιοι.

OP
OP
T

tdk74

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
0
Με μηδέν κριτικές και όλα σου τα ποσταρίσματα μόνο ερωτήσεις και καμία ενημέρωση στους άλλους. Είσαι μεγάλος παρτάκιας και κακώς ασχολούμαστε με το ηλίθιο θέμα που άνοιξες και που σε αντιπροσωπεύει 1000% και στις τρεις κατηγορίες που αναφέρεις.

Δεν ζητησα να ασχοληθει κανεις.

Τη γνωμη μου εγραψα.

Skipse tora

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2012
Like
1
Πόντοι
0

Καλα ρε πουστηδες ολοι εδω μενουμε διπλα;αυτο το εχω διαβασει απο καμια δεκαρια μελη μεχρι τωρα στο ασχετο σε θρεντ!
Τειλκα ειμαστε πυκνοκατοικημενη περιοχη........

Phill

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Επειδη βλεπω γινετε μαχη για το ποιος εχει τα περισσοτερα ποστς αρα την πιο σωστη αποψη θα πω και την δικη μου πορολο που ειναι το πρωτο μου ποστ.

Εχει δικιο ο θεματοθετης.

Βγητε ρε μαλακες εξω για καμια μπυρα σε καμια πλατεια να γνωρισετε κοσμο και αφηστε τα πληκτρολογια.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Εγω μιλαω για αυτους που θα ηθελαν να εχουν σχεση αλλα αισθανονται ανικανοι και βριζουν τις γυναικες γενικα ή γραφουν 100 μυνηματα τη μερα στο bou.

Ναι , και λοιπον? Παρακατω, τι?  :think:

Kynhgos

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2012
Like
0
Πόντοι
16

Μιάς και δεν σε γαμάει κανένας σκέφτηκες ποτέ την εναλλακτική οδό?  :think:

images

Και αυτό μαύρο είναι....  :2funny: :2funny: :2funny:

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Επειδη βλεπω γινετε μαχη για το ποιος εχει τα περισσοτερα ποστς αρα την πιο σωστη αποψη θα πω και την δικη μου πορολο που ειναι το πρωτο μου ποστ.

Εχει δικιο ο θεματοθετης.

Βγητε ρε μαλακες εξω για καμια μπυρα σε καμια πλατεια να γνωρισετε κοσμο και αφηστε τα πληκτρολογια.
αλλο κλωναρι απο δω.αντε και γαμησου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom