Νέα

Μελανωματα στο κεφάλι του πεους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TERMINATOR_1983
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Δουλειά,τρέξε ρεεεεεεεε.

%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B5%CE%B9%CE%BF+%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD.jpg
τυπε μην τον τρομαζεις τον εξολοθρευτη :grin:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.413
Πόντοι
4.006
Εγω λεω να πας στην ΑΛΙΟΝΑ να σου κανει μια πιπαρα ακαποτα  :pipa2:  και 8α γινεις περδικη  :rockon: :rockon: :rockon:

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
83
Πόντοι
16
Φιλε μου αν ειχες μελανωματα απο παιδι,οπως αναφερεις τωρα δε θα σουνα εδω να γραφεις στο φορουμ!
Το πιο πιθανο ειναι να εχεις αγγειωματα τα οποια ειναι καλοηθειες,  δεν ειναι επικινδυνα , με τα χρονια μπορει να μεταβληθουν και απλα χρειαζονται παρακολουθηση.
Απλα περιεργο που τοσα χρονια δεν επισκευθηκες Δερματολογο η Ουρολογο να σου ριξειι μια ματια.
Καντο να σου φυγει το αγχος....
Υ.Γ. και γω ειμαι γιατρος

Μουγκος

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε μου αν ειχες μελανωματα απο παιδι,οπως αναφερεις τωρα δε θα σουνα εδω να γραφεις στο φορουμ!
Το πιο πιθανο ειναι να εχεις αγγειωματα τα οποια ειναι καλοηθειες,  δεν ειναι επικινδυνα , με τα χρονια μπορει να μεταβληθουν και απλα χρειαζονται παρακολουθηση.
Απλα περιεργο που τοσα χρονια δεν επισκευθηκες Δερματολογο η Ουρολογο να σου ριξειι μια ματια.
+1

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
δεν έχω παει ποτέ νόμιζα θα φύγει. Αύριο θα κλείσω ραντεβού. Ξέρεις απο τι προκαλητε; Ειναι αρκετά σε διάφορα σημεία στο κεφάλι

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
22
Πόντοι
616
δεν έχω παει ποτέ νόμιζα θα φύγει. Αύριο θα κλείσω ραντεβού. Ξέρεις απο τι προκαλητε; Ειναι αρκετά σε διάφορα σημεία στο κεφάλι
Καλα, τοσα χρονια δεν σκεφτηκες να πας να κανεις μια εξεταση?
Ειναι καλο πιστευω μια φορα στο τοσο να κοιταμε την υγεια μας.
Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις κατι το ανησυχητικο αλλα καλο ειναι να το κοιταξεις.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εχω μελανωματα στο κεφάλι του πεους απο πολυ μικρός απ´οσο θυμάμαι απο τα δέκα μου χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Πρέπει να πάω σε γιατρό ;
ειναι οκ δεν ειναι τιποτα  το εχει αρκετος κοσμος εγω ειχα βγαλει και εφυγε απο μονο του  Ειχα παει στον γιατρο στο Συγγρου και με κοιταει και μου λεει καλα αυτο ειναι μελανομα μην ανησυχεις θα φυγει .Εγω ειχα τρελλαθει .ε και εφυγε .
Πηδηξα μια γκομενα στην θαλασσα μεσα κατεβαζω το μαγιο τις και τον φορμαρο εκει ομως που εκανα ντου ειχε πιασει μια μικρη πετρουλα και να εγω μια μελανια μετα στο εργαλειο.
Μετα το γιατρο το θυμηθηκα και λεω τι  :jerking: που ειμαι πρεπει να εχασα σε 2 μερες 5 κιλα απο το αγχος.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Καλα, τοσα χρονια δεν σκεφτηκες να πας να κανεις μια εξεταση?
Ειναι καλο πιστευω μια φορα στο τοσο να κοιταμε την υγεια μας.
Το πιο πιθανο ειναι να μην εχεις κατι το ανησυχητικο αλλα καλο ειναι να το κοιταξεις.
δεν το έδωσα σημασία

matzas

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2011
Κριτικές
35
Like
83
Πόντοι
16
Αν ειναι αυτο που φανταζομαι προκειται για σχηματισμο που δημιουργειται κατα τη γεννηση ή την αναπτυξη, φαντασου κατι οπως οι ελιες που εχουμε στα διαφορα μερη του σωματος μας.
Και συνηθως αθωο οπως οι περισσοτερες απο αυτες...

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Εχω μελανωματα στο κεφάλι του πεους απο πολυ μικρός απ´οσο θυμάμαι απο τα δέκα μου χρόνια. Τι μπορεί να σημαίνει αυτο; Πρέπει να πάω σε γιατρό ;

Στην καλυτερη ειναι καρκινος!
Στην χειροτερη.... ακομα ζεις?

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.681
Πόντοι
4.615
Αδερφέ, επειδή εδώ μέσα ο καθένας (εμού συμπεριλαμβανομένου) θα σου πούμε το κοντό μας και το μακρύ μας λες και είμαστε διδάκτορες της ιατρικής, πήγαινε σε ένα γιατρό και τίποτε άλλο..... Εάν ήταν πάντως κάτι θανατηφόρο, δε νομίζω 10 χρόνια να την είχες βγάλει καθαρή...... Οπότε, άντε στο γιατρό και ολόψυχα εύχομαι να είναι περαστικό, και καλά γαμήσια πάντα από την καρδιά μου.

OP
OP
TERMINATOR_1983

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
:pipa3:
Αν ειναι αυτο που φανταζομαι προκειται για σχηματισμο που δημιουργειται κατα τη γεννηση ή την αναπτυξη, φαντασου κατι οπως οι ελιες που εχουμε στα διαφορα μερη του σωματος μας.
Και συνηθως αθωο οπως οι περισσοτερες απο αυτες...
υπαρχει τρόπος να φύγει ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom