Νέα

Μείωση του αριθμού των κριτικών. Τί συμβαίνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί έχουν μειωθεί οι κριτικές το τελευταίο χρονικό διάστημα ?

• Τα μέλη τεμπελιάζουν.

Ψήφοι: 16 17,8%
  • Φταίει η οικονομική κρίση, δεν φτάνουν τα λεφτά για τα μπουρδέλα.

Ψήφοι: 54 60,0%
  • Άλλος λόγος

Ψήφοι: 20 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Και εμενα την τελευταια μου κριτικη μου ριξαν μαυρο στο μαυρογιαλούρο  :dancing: :dancing: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: , οπότε πού να καθεσαι μετα να γραφεις κριτικες αμα δεν ''χρησιμευσε'' σε κανεναν...
Kι εγώ απορώ με μερικούς... Γράφει κάποιος ολάκερη έκθεση, με όλα τα στοιχεία μέσα, και πάει ο άλλος και κλικάρει το δεν τον βοήθησε. Δηλαδή τί θες ρε μεγάλε; Και βίντεο με original μουσική φτιαγμένη μόνο για την κριτική και μετάδοση από πάνω;  :uglystupid:

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
εγω θα χαιρομουν πολυ να βγει ενας μαγκας και να πει...ναι ρε τυπε ,εγραψες πολυ καλη η ελβιρα πχ πηγα ,εφαγα φολα και στην λεω δημοσια...και να το συζητησουμε δημοσια στην τελικη.....αλλα το μαυρισμα ετσι απλα τι να λεει;

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Πράγματι δεν το κάνουμε σχεδόν ποτέ να σχολιάσουμε δημόσια την χρησιμότητα ή μη της κριτικής. Συνήθως αναλωνόμαστε να πούμε κάποια γνώμη γιατί έτσι μας κατέβηκε ή έτσι προστάζει η φαντασία μας, έχοντας κάποια παλιά εμπειρία ή ακόμη και χωρίς να έχουμε.

Μου έδωσες ιδέα πάντως και εγώ προσωπικά θα το εφαρμόσω.

:rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Kι εγώ απορώ με μερικούς... Γράφει κάποιος ολάκερη έκθεση, με όλα τα στοιχεία μέσα, και πάει ο άλλος και κλικάρει το δεν τον βοήθησε. Δηλαδή τί θες ρε μεγάλε; Και βίντεο με original μουσική φτιαγμένη μόνο για την κριτική και μετάδοση από πάνω;  :uglystupid:

μπααα κι αυτο το εχω κανει στις τελευταιες μου κριτικες .. ουτε αυτο τους βοηθαει  :2funny: :2funny: :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Kι εγώ απορώ με μερικούς... Γράφει κάποιος ολάκερη έκθεση, με όλα τα στοιχεία μέσα, και πάει ο άλλος και κλικάρει το δεν τον βοήθησε. Δηλαδή τί θες ρε μεγάλε; Και βίντεο με original μουσική φτιαγμένη μόνο για την κριτική και μετάδοση από πάνω;  :uglystupid:

ασε που μερικοι αυνανιζονται διαβαζοντας κριτικες ..
αμα δε τους πετυχει η μαλακια , λογικο ειναι να πατησει οτι δε τον βοηθησε
:2funny:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.088
Πόντοι
17.085
Σωστό. Αυτή η παράμετρος μου διέφευγε.  :grin:

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
ασε που μερικοι αυνανιζονται διαβαζοντας κριτικες ..
αμα δε τους πετυχει η μαλακια , λογικο ειναι να πατησει οτι δε τον βοηθησε
:2funny:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
πλακα πλακα ,οταν ειχαν δημοσιευτει αυτες οι κριτικες που παραθετω παρακατω ειχα λαβει τουλαχιστον τρια τεσσερα πμ απο ατομα που μου λεγαν οτι τραβηξαν μαλακια και καυλωσαν....εγραφα και καλα ο πουστης τοτε....ειχα εμπνευση που μετα την εχασα..... :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν χορταίνεται

16 στους 27 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

ξαναγραφω κριτικη για την συγκεκριμενη κοπελα με τον κινδυνο να γινω κουραστικος εν μερει για να αποκαταστησω και την βαθμολογια της όπως θεωρω ότι της αξιζει.μια μερα λοιπον μετα την προηγουμενη επισκεψη μου που ηταν αξεχαστη βρισκομαι καυλωμενος ξανα εξω από το σπιτακι της οδου Κεφαλληνιας διπλα από τον μυλο.μπαινω και με υποδεχεται η ιδια χαμογελαστη και προσχαρη.ειχε κεφακια όπως θα φανει και στην συνεχεια από την περιγραφη.φοραγε φοβερο μαυρο σετακι και τα ομορφα μαλλια της τα ειχε πιασμενα σε κοτσο.περασα στο δωματιο αφου εγινε η καταθεση για sex show και μετα από 5 λεπτα μπηκε κι αυτή.καυλιαρα και ναζιαρα κοιταζε ορθια στον καθρεφτη το ομορφο κορμι της αφου την παινεψα για τις καμπυλες και τον θεικο κωλο της.την πλησιασα και φιλησα την κοιλιτσα της.Να το βγαλουμε το πανω; Μου λεει και βγαζει το σουτιεν ενώ επωφελουμαι να φιλησω τα μικρα βυζακια της με τις υπεροχες πεταχτες,κοριτσιστικες ρωγιτσες.ξαπλωνουμε κι οι δυο.Πισω εσυ μου λεει,χαλαρωσε και αφου περναει με το στομα το προφυλακτικο αρχιζει πιπα με μικρα δαγκωματακια και ρουφηγματα αλλα χωρις πολύ βαθος ή ενταση.εγω χαζευω στον καθρεφτη την ομορφη σουφριτσα όπως ξαπλωνει τυλιγμενη στα γονατα μου και χαιδευω τους ωμουςκαι τα μπουτακια της.Της πιανω το χερακι και με χαιδευει στο στηθος ενώ συνεχιζει την πιπα.μαλιστα επειδη ξερει ότι μ αρεσει βαζει τα δαχτυλακια στο στομα μου να τα γλειψω.Η σειρα σου μου λεει και ξαπλωνει πισω ανοιγοντας τα ποδια της και αποκαλυπτοντας την ροζ μουναρα της.σκυβω, φιλαω τα ομορφα μπουτακια της και παιρνοντας τον δονητη στο χερι παιζω με το μουνι της αρχικα εξωτερικα στην κλειτοριδα και μετα μεσα της με λιγο περισσοτερη ενταση από την προηγουμενη φορα που δεν εδειξε όμως να την χαλαει,αντιθετα καυλωσε πολύ.Της ζητησα να ρθει πανω μου και προθυμα ικανοποιησε την επιθυμια μου.Αστο σε μενα λεει και καρφωσε τον πουτσο στο μουνακι της.Τα κουνηματα της φοβερα και θα εχυνα σιγουρα αν δεν της ζηταγα εγω αλλαγη στασης.στηθηκε στα τεσσερα όπως της ζητησα και μεχρι να απολαυσω το θεαμα της φοβερης κωλαρας της.... απιστευτο...εριξε μονη της χαστουκακι στο κωλαρακι της για να με αναψει.της τον καρφωσα και αρχισα το σφυροκοπημα ωσπου εχυσα μεσα της αφου εφαγε και ένα-δυο ελαφρια σκαμπιλακια στα κωλομερια ενώ ελεγε και τα βρομολογακια της στην διαρκεια της πραξης(ποσο ωραια γεμιζει ο πουτσος σου την μουναρα μου,θελω να τα παρω όλα μεσα μωρο μου κλπ) .στον αποχαιρετισμο φιλακι στο μαγουλο και υποσχεση για συντομη επανοδο.το μουνακι της δεν χορταινεται...απλα υπεροχη...

Άννα-Μαρία ένα ακόμη τέλειο ξέσκισμα

16 στους 28 θεώρησαν ότι τους βοήθησε αυτή η κριτική

για την εμφανιση της κοπελας..δεν περιγραφω αλλο..μελαχρινο μελανουρι με μακρυ ισιο μαυρο μαλλι,τελεια κωλαρα και αρκετα αφρατουλα πλεον πραγμα που καθολου δεν με χαλαει,ενω και τα βυζακια της για τους λατρεις του φυσικου και οχι της σιλικονης ειναι απλα υπεροχα και εχουν φοβερη υφη...κλασικα επειδη ηρθα απο διακοπες για λιγο ειπα να κανω κατι πιο σπεσιαλ και δεν εχασα...πηρα το κλασικο τζακουζι με σεξσοου..μπηκαμε μαζι στο τζακουζι,φιλιομασταν,χαιδευομασταν και κουβεντιαζαμε.πολυ περιποιητικη εριχνε πανω μου νερακι με σαπουναδα και με χαιδευε τρυφερα ενω με το ποδαρακι της χαιδευε τον πουτσο μου που ειχε αρχισει να καυλωνει..βγηκαμε και ξαπλωσαμε στο κρεβατι..πιπα πολυ καλυτερη απο την αλλη φορα με το προφυλακτικο παντα να περνιεται με το στομα,ενω εγω με τον δονητη γαμησα την μουναρα της στην συνεχεια..μου κανε και δωρεαν session ποδολαγνειας αφου με αφησε να της γλειψω τα δαχτυλακια των υπεροχων ποδιων της με το ασπρο βαμμενο νυχακι.την επομενη φορα της ειπα να τα βαψει κοκκινα για χαρη μου...αφου η καυλα μου ειχε φθασει πλεον στο ζενιθ την ξεσκισα βαζοντας την απο κατω στην ακρη του κρεβατιου και με δυνατο σφυροκοπημα τελειωσαμε μαζι..μετα απο τετοιο γαμησι μου εκανε καποιες τελευταιες μαλαξεις στον πουτσο μου να φυγει και η τελευταια σταγονα,χαλαρη κουβεντουλα και οχι βιασυνη να φυγει οπως κανουν οι περισσοτερες.. αν δεν βιαζομουν να καταθεσω κι αλλου θα επεφτε χαλαρα και δευτερος γυρος και πολυ γρηγορα μαλιστα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom