alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.275
- Πόντοι
- 8.006
οικονομικη κριση
Εσυ παλι ποια εισαι?
οικονομικη κριση
Εσυ παλι ποια εισαι?
Δεν γνωρίζω αν οι "κριτικές" στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι στημένες, αλλά αυτό που ξέρω καλά από τον εαυτό μου είναι ότι από τότε που έγινα ενεργό μέλος του site εδώ και περίπου 3 μήνες, έχω ωφεληθεί από το διάβασμα των κριτικών και πήγα και πέρασα καλά με γκόμενες που το ένστικτό μου θα τις απέρριπτε. Υπ΄ όψιν ότι είμαι καθαρόαιμος μπουρδελιάρης και δεν έχω πληρώσει ποτέ ct η cg, και ούτε καν σε μασατζίδικο έχω πάει ποτέ.
Σίγουρα το ένστικτο δεν το εγκαταλείπω, αδιαφορώντας αν θα φάω και καμιά φόλα.
Και κάθε κριτική που γράφω την γράφω ανταποδοτικά για να βοηθήσω κάποιον συναθλητή όπως και εγώ έχω βοηθηθεί από κάποιον άλλο.
οχι .....δυστυχως δεν ειναι.....αν και θα επρεπε να ειναι ετσι πολλες ειναι στημενες και ψευτικες.....Συμφωνω με Gameover
Δεν ειναι πανακεια αλλα ενα πολυ χρησιμο εργαλειο
ο λεξ λουθορ?...έλα ρε, δεν ξέρεις? 1.72, 57 κιλά, κόκκινα μαλλιά! ;)
οχι .....δυστυχως δεν ειναι.....αν και θα επρεπε να ειναι ετσι πολλες ειναι στημενες και ψευτικες.....
ο λεξ λουθορ?
Προσωπικα με θλιβει που μαθαινω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα.προσωπικα αποφασισα για διαφορους λογους να περιορισω πολυ τις επισκεψεις και το αθλημα γενικως.....δεν ειναι οικονομικοι οι λογοι αλλα αλλοι.....γενικα οτι γαμησαμε γαμησαμε ......
επισης γενικα περιοριζω και την συμμετοχη στο σαιτ μετα την αποχωρηση τοσων εκλεκτων μελων και φιλων....δεν εμεινε και κανενας να μιλαμε....κραταω μονο το θρεντ με τις τσοντες που ειναι και δικο μου παιδι για συναισθηματικους λογους.....και καμια ενημερωση ποτε ποτε και καμια κριτικη αν προκυψει....
το μαχομενο ρεπορταζ ειδικα στην επαρχια ειναι δυσκολο....δεν μπορει να φτανεις να γινεσαι στοχοποιημενος επειδη γραφεις εδω και να δεχεσαι και απειλητικα πμ ή αναφορες ακομα και δημοσια για το τι γραφεις.......θα γραφουμε λοιπον μονο αμα κατεβουμε αθηνα ή ανεβουμε θεσσαλονικη μια στο τοσο....εκει που δεν μας ξερει κανεις και στα αρχιδια μας......
Δεν γνωρίζω αν οι "κριτικές" στην μεγάλη τους πλειοψηφία είναι στημένες, αλλά αυτό που ξέρω καλά από τον εαυτό μου είναι ότι από τότε που έγινα ενεργό μέλος του site εδώ και περίπου 3 μήνες, έχω ωφεληθεί από το διάβασμα των κριτικών και πήγα και πέρασα καλά με γκόμενες που το ένστικτό μου θα τις απέρριπτε. Υπ΄ όψιν ότι είμαι καθαρόαιμος μπουρδελιάρης και δεν έχω πληρώσει ποτέ ct η cg, και ούτε καν σε μασατζίδικο έχω πάει ποτέ.
Σίγουρα το ένστικτο δεν το εγκαταλείπω, αδιαφορώντας αν θα φάω και καμιά φόλα.
Και κάθε κριτική που γράφω την γράφω ανταποδοτικά για να βοηθήσω κάποιον συναθλητή όπως και εγώ έχω βοηθηθεί από κάποιον άλλο.
1 προσωπικα αποφασισα για διαφορους λογους να περιορισω πολυ τις επισκεψεις και το αθλημα γενικως.....δεν ειναι οικονομικοι οι λογοι αλλα αλλοι.....γενικα οτι γαμησαμε γαμησαμε ......
2 επισης γενικα περιοριζω και την συμμετοχη στο σαιτ μετα την αποχωρηση τοσων εκλεκτων μελων και φιλων....δεν εμεινε και κανενας να μιλαμε....κραταω μονο το θρεντ με τις τσοντες που ειναι και δικο μου παιδι για συναισθηματικους λογους.....και καμια ενημερωση ποτε ποτε και καμια κριτικη αν προκυψει....
3 το μαχομενο ρεπορταζ ειδικα στην επαρχια ειναι δυσκολο....δεν μπορει να φτανεις να γινεσαι στοχοποιημενος επειδη γραφεις εδω και να δεχεσαι και απειλητικα πμ ή αναφορες ακομα και δημοσια για το τι γραφεις.......θα γραφουμε λοιπον μονο αμα κατεβουμε αθηνα ή ανεβουμε θεσσαλονικη μια στο τοσο....εκει που δεν μας ξερει κανεις και στα αρχιδια μας......
το 2 δεν το πιανεις γιατι εισαι νεος εδω.....1 Καλα θα κανεις το εχεις παραγαμησει πραγματι θελεις διαλειμα
2 δε το επιασα
3 Ειναι και κανεις και μπαμ , εδω στην θεσσαλονικη και παραγνωριστηκαμε με μερικες
θενξ για τα καλα λογιαΠροσωπικα με θλιβει που μαθαινω οτι συμβαινουν τετοια πραγματα.
Βρηκα ομως την ευκαιρια τωρα για να σου πω το ποσο ειχα χαρει για σενα οταν εγινες τιμημενος στο σαιτ.
Ευχομαι να συνεχισεις να εισαι το ιδιο δυναμικος οσο ησουν.
το 2 δεν το πιανεις γιατι εισαι νεος εδω.....
το 2 δεν το πιανεις γιατι εισαι νεος εδω.....
αμα τρως ολο το μπροκολακι σου
αμα τρως ολο το μπροκολακι σου
Εχω παρει καμια 5αρια μεχρι τωρα...
προσωπικα βαριέμαι να γραφω...
Εχω παρει καμια 5αρια μεχρι τωρα...
προσωπικα βαριέμαι να γραφω...
Για να γράφεις μηνύματα όμως δεν βαριέσαι 8.650