μολις σου εριξα μερικες θετικες ψηφους τιμημενε χυσταρα του παλιου τσατ μας.....ετσι για τονωση.....
Ετσι ειναι! Αμα παρατηρησετε, ποσοι ειναι αυτοι που γραφουν συχνα κριτικες?
Αν σταματησουν αυτοι θα μειωθει δραματικα και ο αριθμος τους.
Οποτε συμπνοια στα μελη του site...
Για να συνεχισει να υπαρχει ενδιαφερον.
λοιπον εκατσα και εκανα ενα μετρημα...αφηστε θεσσαλονικη (ρεβεκκα,ειρηνη,αντριαννα ,χριστινα κατεχακη,σαμπρινα,ντινα και αλλες πολλες που τις εκανα ας πουμε δημοφιλεις και μη δημοφιλεις ;)
....)
ΑΦΗΣΤΕ την αθηνα οπου μιλησα για την περιβοητη και καταπληκτικη αφροδιτη δυο χρονια πριν,την ηδη γνωστη ανναμαρια ή την νταρια κλπ....
παμε λαρισα και θεσσαλια γενικα για λιγο....
βλεπω συνολικα απο μενα 51 κριτικες ''οριτζιναλ '' πρωτολειες και απο μια φορα/κοπελα/δοκιμη η καθε κριτικη.....δεν μετραω τυχον δευτερη μου κριτικη για την ιδια κοπελα.....και οι κοπελες αυτες εχουν αξιολογηθει μονο ή σχεδον μονο απο μενα.....οι περισσοτερες δε εχουν κριτικες μονο δικες μου(κακο αυτο γιατι θα πει καποιος οτι δεν υπαρχει δευτερη γνωμη,ειναι ομως και το ρισκο του νικ μου να ειμαι αξιοπιστος καθοτι για οτι καλο ή κακο πω εχω ,θα ελεγε κανεις ,την πληρη και αποκλειστικη ευθυνη προς τους συναγωνιστες που θα φανε πατατα)
και φυσικα δεν εχω θετικες αλλα και πληθωρα αρνητικων κριτικων μεχρι και καποιες που εχουν καψει καποιες ας το πουμε ετσι τις ιεροδουλες...
κοιταζω τωρα τις ψηφους μου...ειναι καπου 5500.....δλδ 5500 ανθρωποι ψηφισαν θετικα ή αρνητικα τις κριτικες μου....αρα 5500 φορες καποιοι ασχοληθηκαν με τα γραφομενα μου και τους απασχολησαν τοιουτοτροπως....και εχω δε το φοβερο ποσοσοτο του 54,5 τα εκατο θετικων ψηφων....
και ρωταω....περα απο το να μην με συμπαθει καποιος ή να κανει χαβαλε που ειναι και αυτο μεσα στο προγραμμα...επι της ουσιας απο αυτες εστω τις 50 κριτικες ποια και γιατι δεν σας βοηθησε ρε παιχτες;εγω θα χαιρομουν πολυ να βγει ενας μαγκας και να πει...ναι ρε τυπε ,εγραψες πολυ καλη η ελβιρα πχ πηγα ,εφαγα φολα και στην λεω δημοσια...και να το συζητησουμε δημοσια στην τελικη.....αλλα το μαυρισμα ετσι απλα τι να λεει;