Νέα

Μείωση του αριθμού των κριτικών. Τί συμβαίνει;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα GAMEOVER
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 66
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Γιατί έχουν μειωθεί οι κριτικές το τελευταίο χρονικό διάστημα ?

• Τα μέλη τεμπελιάζουν.

Ψήφοι: 16 17,8%
  • Φταίει η οικονομική κρίση, δεν φτάνουν τα λεφτά για τα μπουρδέλα.

Ψήφοι: 54 60,0%
  • Άλλος λόγος

Ψήφοι: 20 22,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    90
OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Φίλε οι κριτικές δέν ωφελούν ούτε βλάπτουν.Αν εσύ πέρασες καλά ή όχι δέν σημαίνει ότι οι κριτικές δεν είναι στημένες.
Απλώς χρειάζεσαι βοήθεια για να επιλέξεις λόγω απειρίας.Μην μπερδεύεσαι.

Και πάλι θα επιμείνω ότι οι κριτικές ωφελούν.
Ίσως όχι πάντα αλλά ωφελούν.
Στημένες κριτικές σίγουρα υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι και ο πιο αδαής εδώ μέσα μπορεί να τις καταλάβει. Το σύστημα είναι έτσι στημένο, δομημένο  και τόσο διαφανές ώστε είναι πολύ δύσκολο σε ένα προαγωγό να συντηρήσει ένα αξιοσέβαστο nick name και να γράφει ψεύτικες κριτικές που μπορεί να γίνουν πιστευτές. Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να επενδύσει σε αυτό πολύ χρόνο (άρα χρήμα) που σε τελική θα είναι ασύμφορο.

Επισκέπτης
Και πάλι θα επιμείνω ότι οι κριτικές ωφελούν.
Ίσως όχι πάντα αλλά ωφελούν.
Στημένες κριτικές σίγουρα υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι και ο πιο αδαής εδώ μέσα μπορεί να τις καταλάβει. Το σύστημα είναι έτσι στημένο, δομημένο  και τόσο διαφανές ώστε είναι πολύ δύσκολο σε ένα προαγωγό να συντηρήσει ένα αξιοσέβαστο nick name και να γράφει ψεύτικες κριτικές που μπορεί να γίνουν πιστευτές. Είναι πολύ δύσκολο, πρέπει να επενδύσει σε αυτό πολύ χρόνο (άρα χρήμα) που σε τελική θα είναι ασύμφορο.

Noμίζεις

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
Καλημερα Συναγωνιστες
θελω να πω το εξης οτι οσες φορες εγραψα κριτικη δεν δημοσιευτηκε παντα μου απαντουσαν οτι θα γινει καποιος ελεγχος και ποτε δεν την δημοσιευσαν γι αυτο τον λογο και δεν ξαναεγραψα ....
ειναι πραγματικα κατι που θα ηθελα να μου απαντησουν οι αντμινιστραιτορς

καλημερα και κλαη εβδομαδα σε ολους

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Στην θεσσαλονικη παντα ηταν περιορησμενες οι κριτικες, εβλεπες 42 Αθηναικες και 3 απο Σαλονικα, την βδομαδα αντε βαρια 4... τωρα τελευταια αυξηθηκαν μαλλον λογω εορτων, εγω παντως συμαζευτικα για 2 κυριους λογους...1ος ειναι οτι στην Σαλονικα μας εχει πεσει πολυ η ποιοτητα...το μπαζο εχει ξεφυγει.! Οι υπηρεσιες ειναι πεσμενες και μην μηλησουμε για τις αγενες υπηρεσιες (τσατσαδες).!...Πριν ενα χρονο ειχες επιλογες τωρα??? εχεις επιλογη να κατσεις σπιτι σου...και να τραβηξεις μια παχια καλυτερα θα περασεις και δεν θα χτηπησει και κανενας την πορτα... :2funny:
και 2ος και κυριοτερος ο οικονομικος...στενεψε το ζοναρι... :grin:

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Είχα ανοίξει αυτό το θέμα 4 μήνες πριν βλέποντας τον αριθμό των κριτικών να μειώνονται.

Σ΄ αυτό το διάστημα οι κριτικές συνεχίζουν να μειώνονται πέφτοντας από το μέσο όρο των 15 ανά ημέρα.

Βέβαια η Θεσσαλονίκη καλά κρατεί και παρόλο που μας έχουν μειώσει δραματικά τον αριθμό των μπουρδέλων (έχουν μείνει μόλις 16-17) μαζί με τα studio, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν 8 κριτικές στις τελευταίες 45 του καταλόγου.

Τι λέτε να συμβαίνει ?
:huh: :huh: :huh:

Vagelis_20

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Είχα ανοίξει αυτό το θέμα 4 μήνες πριν βλέποντας τον αριθμό των κριτικών να μειώνονται.

Σ΄ αυτό το διάστημα οι κριτικές συνεχίζουν να μειώνονται πέφτοντας από το μέσο όρο των 15 ανά ημέρα.

Βέβαια η Θεσσαλονίκη καλά κρατεί και παρόλο που μας έχουν μειώσει δραματικά τον αριθμό των μπουρδέλων (έχουν μείνει μόλις 16-17) μαζί με τα studio, αυτή τη στιγμή φιγουράρουν 8 κριτικές στις τελευταίες 45 του καταλόγου.

Τι λέτε να συμβαίνει ?
:huh: :huh: :huh:

Αφραγκίες τι άλλο να συμβαίνει

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
αφραγκιες ενα....
ελλειψη ανανεωσης δυο.....

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
όχι μοίρασμα άριστων εμπειριών για να μη γίνει ύστερα το έλα να δεις και δεν 'προλαβαίνει' μετά η κοπέλα, τρία...
αυτο αν το κανει καποιος το χω σκεφτει και γω πολλακις....μου φαινεται λιγο πονηρο και πουστικο....δεν αποκλειω να το κανουν καποιοι....αλλα να σου πω...περα απο τις ηδη γνωστες καλες που γραψεις δεν γραψεις ειναι ενα και το αυτο,ποιος δεν θα ηθελε να δρεψει τις δαφνες μιας καινουριας ανακαλυψης οπως εγω κατα καιρους με ρεβεκκα,ειρηνη και χριστινα απο θεσσαλονικη ,που πρωτος εγραψα οτι γαμιουνται πολυ καλα, λογου χαρη.... :think:
πιστευω ολοι θα το ηθελαν και αρα θα εγραφαν εν τελει την εμπειρια τους....

OP
OP
GAMEOVER

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
αυτο αν το κανει καποιος το χω σκεφτει και γω πολλακις....μου φαινεται λιγο πονηρο και πουστικο....δεν αποκλειω να το κανουν καποιοι....αλλα να σου πω...περα απο τις ηδη γνωστες καλες που γραψεις δεν γραψεις ειναι ενα και το αυτο,ποιος δεν θα ηθελε να δρεψει τις δαφνες μιας καινουριας ανακαλυψης οπως εγω κατα καιρους με ρεβεκκα,ειρηνη και χριστινα απο θεσσαλονικη ,που πρωτος εγραψα οτι γαμιουνται πολυ καλα, λογου χαρη.... :think:
πιστευω ολοι θα το ηθελαν και αρα θα εγραφαν εν τελει την εμπειρια τους....

Πραγματικά με τη Ρεμπέκα τότε θυμάμαι έδωσες ρέστα. Μέτρια σε εμφάνιση κοπελίτσα, διάβασα την κριτική σου και μπήκα, αλλιώς δεν θα έμπενα, έριξα δυνατό γαμήσι, έγραψα και την 1η κριτική μου και ξαναπήγα άλλες 2 φορές σε αυτήν. :rockon: :rockon: :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αυτο αν το κανει καποιος το χω σκεφτει και γω πολλακις....μου φαινεται λιγο πονηρο και πουστικο....δεν αποκλειω να το κανουν καποιοι....

Τι καποιοι ρε .. μονο καποιοι ? πολλοι ειναι
νομιζουν οτι Ανακαλυψαν την Αμερικη και η γκομενα περιμενει μονο αυτους  :2funny:

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Πολλες φορες μαυριζονται κριτικες αδικαιολογητα και ισως και αυτος να ειναι ενας λογος μειωσης του αριθμου των κριτικων.
Γιατι δηλαδη να γραφεις αν οι αλλοι δεν θελουν να το διαβασουνε?
Και φυσικα το οικονομικο πιστευω.
Ο πιο πανω λογος της "αποκρυψης" δεν νομιζω οτι παιζει σε μεγαλο βαθμο.
Αντε ενα 10% το πολυ...

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195
Πολλες φορες μαυριζονται κριτικες αδικαιολογητα και ισως και αυτος να ειναι ενας λογος μειωσης του αριθμου των κριτικων.
Γιατι δηλαδη να γραφεις αν οι αλλοι δεν θελουν να το διαβασουνε?
Και φυσικα το οικονομικο πιστευω.
Ο πιο πανω λογος της "αποκρυψης" δεν νομιζω οτι παιζει σε μεγαλο βαθμο.
Αντε ενα 10% το πολυ...
Και εμενα την τελευταια μου κριτικη μου ριξαν μαυρο στο μαυρογιαλούρο  :dancing: :dancing: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: , οπότε πού να καθεσαι μετα να γραφεις κριτικες αμα δεν ''χρησιμευσε'' σε κανεναν...

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Και εμενα την τελευταια μου κριτικη μου ριξαν μαυρο στο μαυρογιαλούρο  :dancing: :dancing: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: , οπότε πού να καθεσαι μετα να γραφεις κριτικες αμα δεν ''χρησιμευσε'' σε κανεναν...
Ετσι ειναι! Αμα παρατηρησετε, ποσοι ειναι αυτοι που γραφουν συχνα κριτικες?
Αν σταματησουν αυτοι θα μειωθει δραματικα και ο αριθμος τους.
Οποτε συμπνοια στα μελη του site...
Για να συνεχισει να υπαρχει ενδιαφερον.

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
Και εμενα την τελευταια μου κριτικη μου ριξαν μαυρο στο μαυρογιαλούρο  :dancing: :dancing: :zfuck: :zfuck: :zfuck: :zfuck: , οπότε πού να καθεσαι μετα να γραφεις κριτικες αμα δεν ''χρησιμευσε'' σε κανεναν...
μολις σου εριξα μερικες θετικες ψηφους τιμημενε χυσταρα του παλιου τσατ μας.....ετσι για τονωση.....
Ετσι ειναι! Αμα παρατηρησετε, ποσοι ειναι αυτοι που γραφουν συχνα κριτικες?
Αν σταματησουν αυτοι θα μειωθει δραματικα και ο αριθμος τους.
Οποτε συμπνοια στα μελη του site...
Για να συνεχισει να υπαρχει ενδιαφερον.
λοιπον εκατσα και εκανα ενα μετρημα...αφηστε θεσσαλονικη (ρεβεκκα,ειρηνη,αντριαννα ,χριστινα κατεχακη,σαμπρινα,ντινα και αλλες πολλες που τις εκανα ας πουμε δημοφιλεις και μη δημοφιλεις ;) :grin:....)

ΑΦΗΣΤΕ την αθηνα οπου μιλησα για την περιβοητη και καταπληκτικη αφροδιτη δυο χρονια πριν,την ηδη γνωστη ανναμαρια ή την νταρια κλπ....

παμε λαρισα και θεσσαλια γενικα για λιγο....

βλεπω συνολικα απο μενα  51 κριτικες ''οριτζιναλ '' πρωτολειες και απο μια φορα/κοπελα/δοκιμη η καθε κριτικη.....δεν μετραω τυχον δευτερη μου κριτικη για την ιδια κοπελα.....και οι κοπελες αυτες εχουν αξιολογηθει μονο ή σχεδον μονο απο μενα.....οι περισσοτερες δε εχουν κριτικες μονο δικες μου(κακο αυτο γιατι θα πει καποιος οτι δεν υπαρχει δευτερη γνωμη,ειναι ομως και το ρισκο του νικ μου να ειμαι αξιοπιστος καθοτι για οτι καλο ή κακο πω εχω ,θα ελεγε κανεις ,την πληρη και αποκλειστικη ευθυνη προς τους συναγωνιστες που θα φανε πατατα)

και φυσικα δεν εχω θετικες αλλα και πληθωρα αρνητικων κριτικων μεχρι και καποιες που εχουν καψει καποιες ας το πουμε ετσι τις ιεροδουλες...

κοιταζω τωρα τις ψηφους μου...ειναι καπου 5500.....δλδ 5500 ανθρωποι ψηφισαν θετικα ή αρνητικα τις κριτικες μου....αρα 5500 φορες καποιοι ασχοληθηκαν με τα γραφομενα μου και τους απασχολησαν τοιουτοτροπως....και εχω δε το φοβερο ποσοσοτο του 54,5  τα εκατο θετικων ψηφων....

και ρωταω....περα απο το να μην με συμπαθει καποιος ή να κανει χαβαλε που ειναι και αυτο μεσα στο προγραμμα...επι της ουσιας απο αυτες  εστω τις 50 κριτικες ποια και γιατι δεν σας βοηθησε ρε παιχτες;εγω θα χαιρομουν πολυ να βγει ενας μαγκας και να πει...ναι ρε τυπε ,εγραψες πολυ καλη η ελβιρα πχ πηγα ,εφαγα φολα και στην λεω δημοσια...και να το συζητησουμε δημοσια στην τελικη.....αλλα το μαυρισμα ετσι απλα τι να λεει;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και μερικες δικες μου δεν αρεσαν σε μερικους .. μαλλον δε τους αρεσουν οι επαναληψεις

www.imagerous.com/] [/URL]

οσο για το μαυρισμα τα εχουμε ξαναπει ρε ..
απο χαζους κομπλεξικους μεχρι οι πουτανες απο διπλα μπορεις να μαυρισουν κριτικη
χωρια οι κολημενοι που φοβουνται μη τους περασειςσ την λιστα τοπ κριτικογραφων ... (μεγαλη διακριση  :2funny:)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom