Νέα

Μειώσεις τιμών στον αγοραίο έρωτα : ας μαζευτούμε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bleach
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 289
  • Εμφανίσεις 18K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

πιστευετε οτι η αποχη θα βοηθησει στη μειωση τιμων στον αγοραιο ερωτα?

• ναι

Ψήφοι: 97 74,0%
  • οχι

Ψήφοι: 7 5,3%
  • μαλλον

Ψήφοι: 18 13,7%
  • αποκλειται

Ψήφοι: 7 5,3%
  • δεν ξερω

Ψήφοι: 2 1,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    131

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Μαγκες, σε οποιο θεμα του φορουμ μπαινω, ολοι απαιτουν μειωσεις τιμων στις υπηρεσιες. Ανοιγω αυτο το συγκεντρωτικο θεμα, για να μαζευτουν οι απαιτησεις ολων μας.
Να διευκρινισω οτι οποιαδηποτε φιλοδοξια και να εχουμε για μειωσεις τιμων, θα ειναι ματαιη αν δεν συγκρατηθουμε κι εμεις λιγο και σταματησουμε να τους τα ακουμπαμε για λιγους μηνες.

Θα παραθεσω συντομα τις διαφορες υπηρεσιες του αγοραιου ερωτα και θα δικαιολογησω τις τιμες που πιστευω θα επρεπε να εχουν , μηπως καποιος βοηθηθει και βγαλει καποιο συμπερασμα. Θα αρχισω με τη σειρα που τα γνωρισα :

1. Call girls . Συνηθειε τιμες από 100-150 ευρω + 20 ευρω εξτρα για ακαποτο τσιμπουκι, φιλια κλπ. Σε αυτή την κατηγορια , ακομη και να αναπνευσεις, σου ζητανε εξτρα. Καποτε ειχα βρει γραφειακι, που ειχε κοπελες με 110 – 130 και εξτρα δεν χρεωναν τα φιλια κλπ. Το 80/80 που φοριεται πολύ τελευταια από καποιο γραφειο είναι καλη τιμη , ΑΛΛΑ θα ηθελα, να είναι ολες οι υπηρεσιες μεσα στην τιμη. Το καλο των CG είναι πως πας σε ένα ξενοδοχειακι, δε σε βλεπει κανεις, εχεις τα καθαρα σου σεντονια (οσο καλα τα πλενουν τελος παντων), λες στην κοπελα να κανει ντους, κανεις εσυ πριν και μετα και γενικα νιωθεις σαν ανθρωπος και κυριως όχι σαν φανταρος που περιμενει να περασει περιοδευων, μεχρι να βγει στο σαλονι η κοπελα. Επειδη όμως τα ξενοδοχεια ημιδιαμονης είναι +25 ευρω, καλο θα ηταν οι τιμες να πανε στα 80 (με όλα τα εξτρα μεσα, ώστε συνολικα να δινουμε 100 ευρω). Και παλι αυτό το ποσο είναι μεγαλο, αλλα εχει τα θετικα που προανεφερα, οποτε , αυτό πληρωνεις. Είναι απαραδεκτο όμως, να χρεωνεται ένα τσιμπουκι 20 ευρω εξτρα, όταν μ’αυτά τα λεφτα κοπελες δινουν το κορμι τους στα μπουρδελα.
2. Στουντιο : μακραν τα πιο αχρηστα λεφτα που εχω δωσει ποτε μου στον αγοραιο ερωτα. Οσες φορες εχω παει σε στουντιο, βλαστημησα, εκτος από 2 φορες, που όμως δεν ηταν αξεχαστες. Τιμες από 50 ευρω μινιμουμ κι από εκει και περα, ο,τι καβλωσει στον κάθε ιδιοκτητη : 69 με 80 ευρω (!!!), άλλος το’χει 60, άλλος 70, πρωκτικο στα 100, λιγη παραπανω ωρα στα 90. Διαθεση ξεπετας από το 95% των κοριτσιων. Ψυχρες, αδιαφορες, και αισθηση μπουρδελου τουλαχιστον 3 φορες ακριβοτερα . Οσο για την διαφημιζομενη καθαριοτητα? Σεντονια που είναι αμφιβολο αν αλλαζουν . Ντους εχουν τα πιο πολλα αλλα όχι όλα. Οι κοπελες (πολλες από αυτές) εχουν εργαστει και σε μπουρδελα, αρα ο οποιος κινδυνος από ασθενειες λογω κακης υγιεινης είναι κι εδώ υπαρκτος. Φυσικα, ουτε στα στουντιο ελεγχονται οι πιο πολλες… Προτεινομενη τιμη : 50 ευρω, ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΤΡΑ ΜΕΣΑ, (και πρωκτικο για οσες κοπελες το δινουν) . Αλλιως , λουκετο.
3. Μπουρδελα : η εμφυτη ταση  για εξερευνηση, με οδηγησε κι εκει. Τιμες από 15 – 25 ευρω και συμπεριλαμβανονται όλα τα εξτρα. Μακραν το πιο value for money αυτή τη στιγμη, ειδικα αν σκεφτω ότι εχω συναντησει από αθλιες αλλα και ως πανεμορφες κοπελες, με τελεια συμπεριφορα . Μεγαλο πλην η αναμονη,η βρωμα , τα σεντονια δηλαδη κλπ.  Δε νομιζω ότι πρεπει να πεσουν οι τιμες εκει, επειδη τοτε θα μπαιναν ακομα και πρεζακια με ηπατιτιδα μεσα (χωρις να εχω τιποτα με τους ανθρωπους, αλλα όχι να αρρωστησουμε ολοι μας).
4. Μασαζ : Περιεργη κατασταση . Με ένα 80 αρι εχεις αρκετη ωρα , αρκετη διαθεση ξεπετας αλλα αν επιμεινεις καθονται, πολλες κανουν τα παντα σ’αυτή την τιμη. Αβολα μασαζοκρεβατα. Στοιχειωδης καθαριοτητα. Εκει, καταλαβαινω ότι στεγαζονται πολλες κοπελες μαζι, ο χωρος είναι μεγαλος, αρα το νοικι συνηθως ακριβο κλπ. Για μενα, μια καλη τιμη είναι τα 60 με όλα μεσα. Οποια ζητησει εξτρα, αντε γεια. Αλλα τα 80 δε γινεται να φευγουν ετσι…

Παιδες, οποιο παραδειγμα ανεφερα (π.χ. κοπελα που εχω δει σε μπουρδελο και μετα σε στουνιο, καλες εμπειριες σε στουντιο κλπ) σκοπιμα δεν ειπα ονοματα, για να μην φανει ότι υποστηριζω ή δυσφημω καποιους.

Θα ηθελα να γραψουμε τις γνωμες μας πανω στην ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ. Κάθε αποψη είναι σεβαστη, αλλα οποιος ειρωνευτει σε στυλ «ρε μεγαλε μηπως με 50 ευρω θες να σου μαγειρευει κιολας?» θα τον θεωρησω προμοτορα ή ιδιοκτητη.
Πρεπει να βλεπουν οι ιδιοκτητες την κατασταση, η κριση επηρεαζει τους παντες. Αν πανε να πλουτισουν τωρα, το πιθανοτερο είναι να πεινασουν. Μπραβο σε αυτους που εχουν ριξει τις τιμες τους ηδη (παλι δε λεω ονομα).
Και μια παρακληση στους αγαπουληδες : φιλοδωρημα να αφηνετε σε κανενα κοριτσακι σερβιτορα, αυτή εχει πιο πολλη αναγκη τα λεφτα και όχι ένα call girl, ειδικα όταν τα δινετε τα tips για να φανειτε φραγκατοι. Κατι τετοια όχι μονο ανεβαζουν τις τιμες, αλλα κανουν και τις κοπελες να ΑΠΑΙΤΟΥΝ από τον καθενα να δωσει φιλοδωρημα.
Αυτά. ΡΙΧΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ρεεεεεε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αποχη θα κανουμε; :think:

Επισκέπτης
Κατ' αρχην ενα μεγαλο μπραβο σε οποιον διαδασε ολο αυτο το σεντονι :rockon: :rockon:
Εγω διαφωνω στη μειωση των τιμων αλλα ειμαι υπερμαχος της αναβαθμησης των υπηρεσιων

OP
OP
B

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
Ακομη κι αυτο να επιτευχθει θα ειναι καλο φιλε μου. Αναβαθμιση υπηρεσιων, τουλαχιστον να ειναι ολα μεσα και αυξηση χρονου γιατι αυτον πληρωνουμε . Το σκεπτικο σου για μη μειωση τιμων ποιο ειναι? οτι θα χειροτερεψουν οι υπηρεσιες ας πουμε? Καλο ειναι να αιτιολογειτε ο,τι λετε, για να βγει καποιο συμπερασμα.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Να διευκρινισω οτι οποιαδηποτε φιλοδοξια και να εχουμε για μειωσεις τιμων, θα ειναι ματαιη αν δεν συγκρατηθουμε κι εμεις λιγο και σταματησουμε να τους τα ακουμπαμε για λιγους μηνες.
Οχι για μηνες αλλα μια εβδομαδα αρκη με γενικη αποχη κανενας να μην παη με εκδιδομενη ,ισως το σκεφτουν λιγο για υπηρεσιες χρονο και τιμη

BOX3R 13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2010
Like
1
Πόντοι
6
αμα θες φιλια τραβα βρες γκομενα ρε.. :uglystupid:

OP
OP
B

Bleach

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Κριτικές
31
Like
4.222
Πόντοι
5.595
αμα θες φιλια τραβα βρες γκομενα ρε.. :uglystupid:

Κι οπως βλεπετε καπως ετσι γ@μιουνται οι συζητησεις στο φορουμ...Οκ φιλε μου,αμα θες σεξ βρες γκομενα θα σου απαντησω κι εγω και παει λεγοντας..

Επισκέπτης
Ακομη κι αυτο να επιτευχθει θα ειναι καλο φιλε μου. Αναβαθμιση υπηρεσιων, τουλαχιστον να ειναι ολα μεσα και αυξηση χρονου γιατι αυτον πληρωνουμε . Το σκεπτικο σου για μη μειωση τιμων ποιο ειναι? οτι θα χειροτερεψουν οι υπηρεσιες ας πουμε? Καλο ειναι να αιτιολογειτε ο,τι λετε, για να βγει καποιο συμπερασμα.
Το οτι θα χειροτερεψουν οι υπηρεσειες ειναι δεδομενο. Τα στουντιο θα γεμισουν πακιστανια και μια μεγαλη μεριδα απο εμας θα τα χωνουν διπλα για να παιρνουν cg
Τα cg θα βιαζονται σαν πουτανες σε στουντιο και τα μπουρδελα θα εχουν μονο γερασμενα τραβελια

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
ειχα στειλει ενα μεηλ πριν 3-4 μερες σε μια ελληνιδα φητητρια..ουτε καν θυμαμαι σε πιο σαιτ..

μου απαντησε σημερα..  300 μια ωρα..500  2 ωρες...φιλια στομα 69 και σεξ..στελνοντας 2 φωτος..

οι οποιες ενταξει δεν ηταν  για πεταμα...αλλα δεν ηταν ουτε και για 150 ευρω..

της απαντησα...πως  δεν πρεπει να στεκει καλα..με 300αρι που ζητα κ.λ.π  κ.λ.π

μου απαντησε ...αμεσα σε δευτεροπλεπτα...

''  καλα  οτι πεις εσυ''  ειρωνικοτατα..

ρε εχουν ....ΤΡΕΛΑΘΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ     ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Υ.Γ.  γιαννα  ειπε την λενε,  ηλεκτρον. διευθ.  modelo.4u.........

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
φοιτήτριες και κάνουν τα cg?....ότι νάναϊ...λες να βγάλω και γω κάτι "μουναρες" φίλες stin douleia? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
φοιτήτριες και κάνουν τα cg?....ότι νάναϊ...λες να βγάλω και γω κάτι "μουναρες" φίλες stin douleia? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

και δεν τις βγαζεις αδερφε...

αν δεν το κανεις εσυ  θα ..τις βγαλει στο κλαρι κανας αλλος...

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Αυτά δε φωνάζανε οι Δαπίτες την ηρωϊκή δεκαετία του 80?

Σώπα που να 'ναι θα μας φέρουν και πουτάνες,
σε λίγα χρόνια, θα γαμάμε με κουπόνια...

:boobies: :rolleyes:

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
και δεν τις βγαζεις αδερφε...

αν δεν το κανεις εσυ  θα ..τις βγαλει στο κλαρι κανας αλλος...
ξέρω και κάτι ξένες "μουναρες" όλα τα λεφτά... αλλα θα πάει πάνω από 400 η ώρα gt είναι ποιότητας φοιτήτριες

neos123

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
66
adakos για φέρε μια το σaiτ για τις φοιτήτριες να τσεκάρω και γω

adakos

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
9
Like
1.859
Πόντοι
3.145
adakos για φέρε μια το σaiτ για τις φοιτήτριες να τσεκάρω και γω

αδερφε  δεν το εχω...της ειχα στειλει πριν  κατι μερες...

εχω το μεηλ που μου απαντησε..

modelo.4u@gmail.com

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom