Νέα

Μειώσεις τιμών σε Call-girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα MrEco
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 452
  • Εμφανίσεις 71K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

coral

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Like
4
Πόντοι
6
Αυτη την λογικη μερικων ελληνων δεν την καταλαβαινω, στα υψη η βενζινη <<στα αρχιδια μου>> στα υψη ο αρτος <<σιγα ρε καρμιρη 50 λεπτα τι ειναι?>>  στα υψη ολα τα προιοντα <<γαμα με και αλλο>>>
Εκτος θεματος ειναι το ποστ μου αυτο δεν εχω αποψη για το θεμα σας.

Φίλε, είναι διαφορετικά πράγματα η διαπραγμάτευση της τιμής και η (έμφυτη) κακομοιριά που διακρίνει κάποιους. Προσωπικά προτιμώ να κάνω μία διαπραγμάτευση διατηρώντας την αξιοπρέπειά μου, παρά να γίνω το λιγουράκι- (κόψε κάτι-κόψε κάτι) καμιας πουτάνας. Για να το πω πιό απλά προτιμώ να μη τη γαμίσω παρά να πιάσω το μπουρ-μπουρ με την πουτανα για να μου κόψει 20 ευρώ. Υπ' αυτή την έννοια συμφωνώ με τον tall.

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φίλε, είναι διαφορετικά πράγματα η διαπραγμάτευση της τιμής και η (έμφυτη) κακομοιριά που διακρίνει κάποιους. Προσωπικά προτιμώ να κάνω μία διαπραγμάτευση διατηρώντας την αξιοπρέπειά μου, παρά να γίνω το λιγουράκι- (κόψε κάτι-κόψε κάτι) καμιας πουτάνας. Για να το πω πιό απλά προτιμώ να μη τη γαμίσω παρά να πιάσω το μπουρ-μπουρ με την πουτανα για να μου κόψει 20 ευρώ. Υπ' αυτή την έννοια συμφωνώ με τον tall.

Sorry den exw ellinikous xaraktires auti tin stigmi...  :dunno:
Ta dyo parapanw (se kokkino) den einai ena kai to auto? Diapragmateusi kai kopse kati, einai to idio pragma me alla logia.
An den se kaei na tin gamiseis, tote me pou sou pei tin exwfreniki timi tis, pes euxaristw den tha parw, geia sas.

OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Sorry den exw ellinikous xaraktires auti tin stigmi...  :dunno:
Ta dyo parapanw (se kokkino) den einai ena kai to auto? Diapragmateusi kai kopse kati, einai to idio pragma me alla logia.
An den se kaei na tin gamiseis, tote me pou sou pei tin exwfreniki timi tis, pes euxaristw den tha parw, geia sas.
To θεμα ειναι φιλε μου πως η πελατεια τους εχει πεσει και το ξερουν.Αυτα τα περι και εμπαργκο να κανουμε δεν γινεται τπτ χιλιαδες αλλοι υπαρχουν εκτος σαιτ ειναι λιγο μυθος.Μου λεει ενα παλικαρι πηρε χθες την κριστινα απο γραφειο Ειντζελς.Η κοπελα του λεει φευγει αυριο(σημερα) γιατι οσο ηταν εδω ειχε λιγοτερους πελατες απο καθε αλλη φορα.Λεει τις τελευταιες 5 μερες ειχε 8 πελατες...περιττα τα λογια.Αρα το νοημα κατεμε ειναι να μειωθουν οι τιμες γιατι οταν πληρωνεις 150 ευρω τα 80-100 πανε στο γραφειο και τα 50-70 στην πουτανα.Συνεπως η ταριφα της πουτανας δεν ειναι αυτονοητο πως πεφτει με μια μειωση τιμων της ταξεως των 20 ευρω π.χ.Απλα το γραφειο αντι να παιρνει 100  ευρα θα παιρνει 80 η 90 και η τανα αντε απο 50 να παιρνει 40.Και βεβαια αυτο θα ωθησει πολλες να γινουν πραγματικες ανεξαρτητες γιατι να παραμενουν σε γραφεια θα ειναι πια ασυμφορο οικονομικα.Ητις πολλαπλο κερδος γιατι φανταζομαι ολοι προτιματε ανεξαρτητες απο γραφεια

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0

φίλε μου κανένας δεν υποστήριξε να παρακαλάς για να σου κόψει κάτι στην τιμή
απλά σου λένε θέλω τόσα και λες δίνω τόσα
αν κάτσει η συμφωνία έκατσε αν δεν κάτσει..... πάμε γι' άλλα
τώρα αν σου κάτσει κόλλημα με κάποια δώστα για το κόλλημα

fox40

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
To θεμα ειναι φιλε μου πως η πελατεια τους εχει πεσει και το ξερουν.Αυτα τα περι και εμπαργκο να κανουμε δεν γινεται τπτ χιλιαδες αλλοι υπαρχουν εκτος σαιτ ειναι λιγο μυθος.Μου λεει ενα παλικαρι πηρε χθες την κριστινα απο γραφειο Ειντζελς.Η κοπελα του λεει φευγει αυριο(σημερα) γιατι οσο ηταν εδω ειχε λιγοτερους πελατες απο καθε αλλη φορα.Λεει τις τελευταιες 5 μερες ειχε 8 πελατες...περιττα τα λογια.Αρα το νοημα κατεμε ειναι να μειωθουν οι τιμες γιατι οταν πληρωνεις 150 ευρω τα 80-100 πανε στο γραφειο και τα 50-70 στην πουτανα.Συνεπως η ταριφα της πουτανας δεν ειναι αυτονοητο πως πεφτει με μια μειωση τιμων της ταξεως των 20 ευρω π.χ.Απλα το γραφειο αντι να παιρνει 100  ευρα θα παιρνει 80 η 90 και η τανα αντε απο 50 να παιρνει 40.Και βεβαια αυτο θα ωθησει πολλες να γινουν πραγματικες ανεξαρτητες γιατι να παραμενουν σε γραφεια θα ειναι πια ασυμφορο οικονομικα.Ητις πολλαπλο κερδος γιατι φανταζομαι ολοι προτιματε ανεξαρτητες απο γραφεια

ότι έχει πέσει η δουλειά είναι σίγουρο
όπως όλα τα επαγγέλματα έχουν επηρεαστεί έτσι και αυτό
τη μείωση τιμών δεν την ζητάμαι επειδή έχει πέσει η δουλειά και θέλουμε να το εκμεταλλευτούμε αλλά γιατί όλοι μας λίγο-πολύ έχουμε υποστεί μειώσεις εσόδων από τη μία πλευρά και αυξήσεις εξόδων από την άλλη με τις διάφορες επιβαρύνσεις

Επισκέπτης
Έχετε δει πολλά πράγματα και πολλές υπηρεσίες να να φτηναίνουν;Στις προσφορές το ρίχνουν όλοι που κοστίζουν λιγότερο από τη μείωση τιμής.Και οι κοπέλες που κάνουν τη δουλειά της πόρνης,θέλουν να ζήσουν,και να ζήσουν καλύτερα απ'ότι αν δούλευαν μόνο σε μια επιχείρηση (υπάρχουν πολλές που το κάνουν ως δεύτερη δουλειά).Οι τιμές των περισσοτέρων βασικών ειδών διαβίωσης είναι στα ύψη,οπότε πώς θα μειώσουν τις τιμές;Ναι είναι υπερβολικά τα 200€,αλλά μήπως η βενζίνη στο 1,60€ δεν είναι ακριβή;Οι μετακινήσεις τους δεν έγιναν ακριβές;Ακόμα και τα τηλέφωνα πλέον είναι ακριβότερα!Δεν είμαι οπαδός του αθλήματος αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Επισκέπτης
Έχετε δει πολλά πράγματα και πολλές υπηρεσίες να να φτηναίνουν;Στις προσφορές το ρίχνουν όλοι που κοστίζουν λιγότερο από τη μείωση τιμής.Και οι κοπέλες που κάνουν τη δουλειά της πόρνης,θέλουν να ζήσουν,και να ζήσουν καλύτερα απ'ότι αν δούλευαν μόνο σε μια επιχείρηση (υπάρχουν πολλές που το κάνουν ως δεύτερη δουλειά).Οι τιμές των περισσοτέρων βασικών ειδών διαβίωσης είναι στα ύψη,οπότε πώς θα μειώσουν τις τιμές;Ναι είναι υπερβολικά τα 200€,αλλά μήπως η βενζίνη στο 1,60€ δεν είναι ακριβή;Οι μετακινήσεις τους δεν έγιναν ακριβές;Ακόμα και τα τηλέφωνα πλέον είναι ακριβότερα!Δεν είμαι οπαδός του αθλήματος αλλά πρέπει να είμαστε ρεαλιστές.

Ρεαλιστές ναί, αλλά με την τσέπη μας.Οχι με την τσέπη τών άλλων.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
Αγορά ή Leasing;

Αγορά

Μετά 5 χρόνια γάμου ο διάσημος μουσικός Paul McCartney πλήρωσε για να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του Heather Mills το αστρονομικό ποσό των $49.000.000. Αν υποθέσουμε ότι ο Paul και η Heather έκαναν sex ΚΑΘΕ νύχτα (πρακτικά αδύνατο αλλά ας το θέσουμε σαν υπόθεση εργασίας προκειμένου να αναπτύξουμε τη θεωρία μας...!) καθ' όλη την διάρκεια της πενταετούς συμβίωσης τους, τότε με απλά μαθηματικά η Heather κόστισε στον Paul McCartney $26.849 δολάρια τη βραδιά

heatheres468x392.jpg

Leasing

Στον αντίποδα το call girl Kristen, του Αμερικανο-Εβραίου κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Elliot Spitzer, είναι μία εκθαμβωτική καλλονή που χρεώνει μόλις $4.000 την βραδιά (μιλάμε για τιμή ευκαιρίας!!).

Αυτή είναι η Kristen.
agoraileasingkristen.jpg

Αν ο Paul McCartney "απασχολούσε" την Kristen κάθε νύχτα για 5 χρόνια, θα είχε πληρώσει συνολικά $7.300.000, άρα θα είχε εξοικονομήσει $41.700.000!! 
Επιπρόσθετα οφέλη αυτής της υποθετικής "συνεργασίας-σχέσης":
1/ Η Kristen είναι μόλις 22 χρονών και «εκπέμπει» νιάτα 
2/ Η Kristen ζητάει λεφτά μόνο μια φορά την ημέρα πριν πέσει στο κρεβάτι
3/ Η Kristen δεν γκρινιάζει ποτέ
4/ Η Kristen δεν έχει ποτέ πονοκέφαλο
5/ Η Kristen συμφωνεί με χαμόγελο σε όλες σου τις ερωτικές επιθυμίες
6/ Η Kristen δεν σου ζητά ποτέ ακριβά δώρα   
7/ Η Kristen δεν σου δίνει ποτέ λίστες με ψώνια
και το καλύτερο όλων:
8/ Η Kristen έρχεται και φεύγει όταν ΕΣΥ το ζητήσεις!!! 
Και όλα αυτά στο 1/7 του κόστους και χωρίς έξοδα δικηγόρου!!

τα συμπερασματα δικα σας.........

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Αγορά ή Leasing;

Αγορά

Μετά 5 χρόνια γάμου ο διάσημος μουσικός Paul McCartney πλήρωσε για να πάρει διαζύγιο από την σύζυγό του Heather Mills το αστρονομικό ποσό των $49.000.000. Αν υποθέσουμε ότι ο Paul και η Heather έκαναν sex ΚΑΘΕ νύχτα (πρακτικά αδύνατο αλλά ας το θέσουμε σαν υπόθεση εργασίας προκειμένου να αναπτύξουμε τη θεωρία μας...!) καθ' όλη την διάρκεια της πενταετούς συμβίωσης τους, τότε με απλά μαθηματικά η Heather κόστισε στον Paul McCartney $26.849 δολάρια τη βραδιά

heatheres468x392.jpg

Leasing

Στον αντίποδα το call girl Kristen, του Αμερικανο-Εβραίου κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Elliot Spitzer, είναι μία εκθαμβωτική καλλονή που χρεώνει μόλις $4.000 την βραδιά (μιλάμε για τιμή ευκαιρίας!!).

Αυτή είναι η Kristen.
agoraileasingkristen.jpg

Αν ο Paul McCartney "απασχολούσε" την Kristen κάθε νύχτα για 5 χρόνια, θα είχε πληρώσει συνολικά $7.300.000, άρα θα είχε εξοικονομήσει $41.700.000!!   
και το καλύτερο όλων:

χαχαχαχα Τρομερή ανάλυση!  :2funny:

enterpreneur

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2010
Κριτικές
30
Like
345
Πόντοι
2.272
Να δώσω και εγώ τα 2 μου cents στην ιστορία της μείωσης τιμών:
Πρώτα από όλα, δεν μπορούμε να βάζουμε όλα τα call-girls στην ίδια κατηγορία. Με την σχετικά μικρή μου εμπειρία, υπάρχουν αυτές που το έχουν σαν 2η δουλειά, αυτές που το κάνουν σαν προσωρινή 1η όσο σπουδάζουν ή είναι άνεργες, και οι παραδοσιακές που είναι στο επάγγελμα και βγάζουν αποκλειστικά το ψωμί τους από αυτό.
Η 1η κατηγορία δεν καίγεται ιδιαίτερα να ρίξει τιμές γιατί έκανε λίγα ραντεβού και έχει ψιλοσταθερούς πελάτες, η 2η κάπως λιγότερο και αυτή που είναι πιο ευάλωτη είναι η 3η.
Παρόλαυτα, πιστεύω ότι τα παζάρια ελάχιστα μπορούν να μας προσφέρουν. Οι πραγματικές μειώσεις τιμών θα έρθουν μόνο με μείωση κατανάλωσης το οποίο νομίζω ότι είναι φυσικό επακόλουθο της εποχής που ζούμε. Δεν εχουν επηρεαστεί όλοι από την κρίση αλλά ένα σημαντικό ποσοστό ικανό να ρίξει την κατανάλωση. Με κανα 2 κοπέλες που μιλούσα το επιβεβαίωσαν ότι όντως έχει πέσει η πελατεία.
Οπότε η δική μου πρόβλεψη είναι, ότι η 3η κατηγορία μαζί με κάποια γραφεία θα αρχίσουν να ρίχνουν πρώτα τις τιμές και θα ακολουθήσουν σιγά σιγά και οι άλλες 2.
Οπότε υπομονή...!  ;)

OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Αγορά ή Leasing;

Αγορά

heatheres468x392.jpg

Leasing

Αυτή είναι η Kristen.
agoraileasingkristen.jpg

και το καλύτερο όλων:

Α ευγε γκομενα και πουτανα τα ιδια αγαπουλη...Καλα εγω εχω καταλαβει χαλαρα τι παιζει με την παρτη σου δεν εισαι προμοτορας οπως νομιζα αρχικα.Πρεπει να χεις καψουρευτει κανα ακριβο πουτανακι και δεν αντεχεις στη σκεψη πως τη γαμανε πολλοι και ποναει και της αρεσει γιαυτο και θες να μν μειωθουν οι τιμες για να τη γαμανε οσο το δυνατον λιγοτεροι....αχαχαχαχα κακομοιρε αγαπουλη...ρε οι πουτανες ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ καταλαβε το...Μεχρι και οι κουβεντες που κανουν φτιαχτες ειναι,στα πλαισια της ωρας που πληρωνεις για να ναι μαζι σου.Πραγματα ειναι και οχι ανθρωποι.Για να ναι σε αυτην τη δουλεια αναγκαστικα γινεσαι τελειως αναισθητος.Και απλα καποια μερα βρισκεις εναν αγαπουλη σαν εσενα καλη ωρα,τον παντρευεσαι και σε συντηρει πια αυτος περνας δλδ στην πουτανικη μονογαμια.Μν πεφτετε ρε θυματα των πουτανων ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩς ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ??????

trelomounakias

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
7
Πόντοι
1
Α ευγε γκομενα και πουτανα τα ιδια αγαπουλη...Καλα εγω εχω καταλαβει χαλαρα τι παιζει με την παρτη σου δεν εισαι προμοτορας οπως νομιζα αρχικα.Πρεπει να χεις καψουρευτει κανα ακριβο πουτανακι και δεν αντεχεις στη σκεψη πως τη γαμανε πολλοι και ποναει και της αρεσει γιαυτο και θες να μν μειωθουν οι τιμες για να τη γαμανε οσο το δυνατον λιγοτεροι....αχαχαχαχα κακομοιρε αγαπουλη...ρε οι πουτανες ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΑ δεν ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ καταλαβε το...Μεχρι και οι κουβεντες που κανουν φτιαχτες ειναι,στα πλαισια της ωρας που πληρωνεις για να ναι μαζι σου.Πραγματα ειναι και οχι ανθρωποι.Για να ναι σε αυτην τη δουλεια αναγκαστικα γινεσαι τελειως αναισθητος.Και απλα καποια μερα βρισκεις εναν αγαπουλη σαν εσενα καλη ωρα,τον παντρευεσαι και σε συντηρει πια αυτος περνας δλδ στην πουτανικη μονογαμια.Μν πεφτετε ρε θυματα των πουτανων ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΠΩς ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ??????
Απιστευτος !

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6

φιλε μην εισαι τοσο σκληρος. ανθρωποι ειναι ρε συ.

οκ μπορει πιο σκληροι απο αλλους, αλλα οχι οτι δεν εχουν συναισθηματα.
γνωμη μου βεβαια.

και οχι δεν ειμαι ερωτευμενος.

OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
φιλε μην εισαι τοσο σκληρος. ανθρωποι ειναι ρε συ.

οκ μπορει πιο σκληροι απο αλλους, αλλα οχι οτι δεν εχουν συναισθηματα.
γνωμη μου βεβαια.

και οχι δεν ειμαι ερωτευμενος.
Φιλε μου ειναι σκληρα οσα λεω αλλα ειναι αληθεια.Στην ωρα που ειναι με πελατη οι πουτανες κλεινουν ολα τους τα αισθηματα,ανοιγουν τα ποδια και προσπαθουν να ικανοποιησουν οσο το δυνατον περισσοτερο τον πελατη και να ταλαιπωρηθουν οσο μπορουν λιγοτερο οι ιδιες.Δεν καταλαβενετε τι σκληρη δουλεια ειναι νομιζω.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να διατηρεις αισθηματα.Γινεσαι ζωο και εμπορευμα,απαρνιεσαι την ανθρωπινη σου ιδιοτητα και το δικαιωμα αυτοδιαχειρισης του κορμιου σου το οποιο γινεται...δημοσια περιουσια :2on1:
Αλλα δεν ειναι να τις λυπαστε ρε.Επιλογη τους ειναι,αυτο επελεξαν.Προτιμουν να βγαλουν λεφτα ως ζωα και οχι ως ανθρωποι.Δεν τις κατακρινω μπεσα,δικαιωμα τους ειναι.Αλλα και γω τους φερομαι αναλογα φιλε.Ενα φιλαρακι μου την πατησε με μια απο αυτες και η σκυλα τον ΓΑΜΗΣΕ.Δεν λεω περισσοτερα γιατι καποιοι θα υποψιαστουν για τι μιλαω...παντως να θυμαστε παιδια μν πεφτετε στην παγιδα και γινεστε αγαπουληδες.Αυτες ειναι σκληρες και ψυχρες επαγγελματιες εστω και αν το κρυβουν με γλυκο χαμογελο.Να κρατατε αυστηρα τη σχεση πελατη-εμπορευματος.Αν καποιοι ηλιθιοι νομιζετε πως σας αγαπανε σκεφτειτε γιατι δεν σας παιρνουν τζαμπα

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε μου ειναι σκληρα οσα λεω αλλα ειναι αληθεια.Στην ωρα που ειναι με πελατη οι πουτανες κλεινουν ολα τους τα αισθηματα,ανοιγουν τα ποδια και προσπαθουν να ικανοποιησουν οσο το δυνατον περισσοτερο τον πελατη και να ταλαιπωρηθουν οσο μπορουν λιγοτερο οι ιδιες.Δεν καταλαβενετε τι σκληρη δουλεια ειναι νομιζω.ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ να διατηρεις αισθηματα.Γινεσαι ζωο και εμπορευμα,απαρνιεσαι την ανθρωπινη σου ιδιοτητα και το δικαιωμα αυτοδιαχειρισης του κορμιου σου το οποιο γινεται...δημοσια περιουσια :2on1:
Αλλα δεν ειναι να τις λυπαστε ρε.Επιλογη τους ειναι,αυτο επελεξαν.Προτιμουν να βγαλουν λεφτα ως ζωα και οχι ως ανθρωποι.Δεν τις κατακρινω μπεσα,δικαιωμα τους ειναι.Αλλα και γω τους φερομαι αναλογα φιλε.Ενα φιλαρακι μου την πατησε με μια απο αυτες και η σκυλα τον ΓΑΜΗΣΕ.Δεν λεω περισσοτερα γιατι καποιοι θα υποψιαστουν για τι μιλαω...παντως να θυμαστε παιδια μν πεφτετε στην παγιδα και γινεστε αγαπουληδες.Αυτες ειναι σκληρες και ψυχρες επαγγελματιες εστω και αν το κρυβουν με γλυκο χαμογελο.Να κρατατε αυστηρα τη σχεση πελατη-εμπορευματος.Αν καποιοι ηλιθιοι νομιζετε πως σας αγαπανε σκεφτειτε γιατι δεν σας παιρνουν τζαμπα

την ωρα της δουλειας,  ναι. συμφωνω. και καλα κανουν ρε φιλε. τι θες? με ενα 20-50-300 να παρεις και λιγο ψυχη μαζι σου μετα?
αλλα εσυ κανεις λες και ειναι γενικοτερα "ζωα". Και εκει διαφωνω. αυτο μονο.

OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
την ωρα της δουλειας,  ναι. συμφωνω. και καλα κανουν ρε φιλε. τι θες? με ενα 20-50-300 να παρεις και λιγο ψυχη μαζι σου μετα?
αλλα εσυ κανεις λες και ειναι γενικοτερα "ζωα". Και εκει διαφωνω. αυτο μονο.
Nαι ρε παιδι μου οκ στα αρχιδια μου τι κανουν γενικοτερα γκομενες μου ειναι?Απλα πολλοι μπερδευονται και φανταζονται πως τους γουσταρουν και κει αρχιζουν τα προβληματα να και μπουρμουαρ ενα 30αρι απο μενα τον Ωναση,να και μια σαμπανια...μαλακιες απο αγαμητους στερημενους που νομιζουν πως η πουτανα μπορει να γουσταρει τον οποιον πελατη...Εμενα μου το χε πει η Κριστινα η Ρουμανα παλιοτερα,η πιο ειλικρινης κουβεντα απο πουτανα που εχω ακουσει.Μου κανει "ειναι φριχτη η ζωη μας.Δεν ειμαι σταθερη στη δουλεια ωστε να διατηρησω ενα κομματι ανθρωπου που μου εχει μεινει.Οσες κοπελες το κανουν σταθερα ειναι
ρομποτ,δεν το εξηγω αλλιως."Λογια ημιεπαγγελματια πουτανας...

newcummer

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
6
Nαι ρε παιδι μου οκ στα αρχιδια μου τι κανουν γενικοτερα γκομενες μου ειναι?Απλα πολλοι μπερδευονται και φανταζονται πως τους γουσταρουν και κει αρχιζουν τα προβληματα να και μπουρμουαρ ενα 30αρι απο μενα τον Ωναση,να και μια σαμπανια...μαλακιες απο αγαμητους στερημενους που νομιζουν πως η πουτανα μπορει να γουσταρει τον οποιον πελατη...Εμενα μου το χε πει η Κριστινα η Ρουμανα παλιοτερα,η πιο ειλικρινης κουβεντα απο πουτανα που εχω ακουσει.Μου κανει "ειναι φριχτη η ζωη μας.Δεν ειμαι σταθερη στη δουλεια ωστε να διατηρησω ενα κομματι ανθρωπου που μου εχει μεινει.Οσες κοπελες το κανουν σταθερα ειναι
ρομποτ,δεν το εξηγω αλλιως."Λογια ημιεπαγγελματια πουτανας...

σεβαστα τα λεγομενα της Κριστινας. Αλλα οπως σε ολα τα επαγγελματα, ετσι και σ'αυτο, θα υπαρχουν διαφοροι χαρακτηρες.
Οπως και να χει, αποψεις λεμε.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ρε φτωχομπινε φοιτητακο....απο Link ειναι αυτο που παρεθεσα και μου το στειλανε mail....λες να το εβγαλα εγω απο το κεφαλι μου???
εισαι που εισαι τυχαρπαστος εδω μεσα....και μαλλον αρχιζω και καταλαβαινω ποιανου κλωνου Nickname εισαι-πετας και αυτες τις κοτσανες και γελανε μαζι σου!
χιουμορ δεν εχεις,λεφτα δεν εχεις,πουλι ανω του μετριου δεν εχεις(συ το εχεις πει),
...μην μας ζαλιζεις τα αρχιδια πασάκα μου...αντε...κατεβα εσυ τωρα με τους γιατρους με πλακατ να απεργησεις και ασε τους αλλους που ξερουν ποιος ειμαι και ποτε κανουμε πλακα να  ανταλλαξουμε καμια πληροφορια!!

OP
OP
MrEco

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
3.821
Πόντοι
4.365
Αχου το μωρε τσαντιστηκε...και με λεει κλωνο φτωχομπινε κτλ...αν δεν ειχα χιουμορ πουλακι μου θα σε ειχα διαολοστειλει προ καιρου αλλα καθομαι και σου απανταω γιατι εχω χιουμορ και εχεις πλακα...εχεις δικιο δεν ειμαι αυτο που φαινομαι...ειμαι η Αλεκα Παπαρηγα και προσπαθω να διαδωσω τον Κομμουνισμο μεσω του σαιτ αυτου ξεκινωντας απο τις πορνες...στο χω ξαναπει αγαπουλη δεν ειμαι φτωχομπινες και δεν θα ντρεπομουν να το παραδεχθω αν ημουν...θα ντρεπομουν να παραδεχθω βεβαια πως χαλαω ολα μου τα λεφτα σε πουτανες για να εχω μια ψευδιασθηση αγαπης,μεγαλειου και ισως να φανταστω πως με θελουνε για το κορμι μου οχι για τα λεφτα μου...καταλαβες αγαπουλη?Και ειμαι τυχαρπαστος εδω μεσα?Το φορουμ αυτο ανοιχτηκε απο δικη μου πρωτοβουλια.Διαβασε τιτλο.Στο χω ξαναπει αν θες να σαι αγαπουλης και απλα δεν σε αφορα το θεμα του θρεντ αντε στο καλο.Το οτι εισαι εδω απλα δειχνει το οτι θες να σαμποταρεις την οποια προσπαθεια.Και δεν βλεπω και κανεναν να γελαει αγαπουλη...εσυ μονο ερεθιζεσαι...μν σου πηδανε αλλοι τοσοι τον πουτανοδεσμο σου...αγαπουλη...

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom