Φιλε μου αν ηξερες ποσες ειναι οι Αλβανιδες που πουλιουνται για Ελληνιδες,τσεχες κτλ θα κλαιγες.Μν τα ψαχνεις αυτα.Πηγα και Γερμανια προσφατα στο Βερολινο.Φρικη φιλε επιβεβαιωθηκα στο ποσο μαλακες μας πιανουν.Πολυ καλυτερα μωρα στα μισα λεφτα απο οσα ζητανε εδω.Για να μν πω για Μιλανο.Εκει να δεις ΜΟΥΝΑΡΟΣ να ψωνιζονται με 80 ευρουλακια φιλε...ασε γιαυτο ανοιξα και αυτο το θεμα για τις τιμες γιατι εχω παει και εχω δει τι παιζει εξω και μιλαμε μας πιανουμ μαλακομαλακες οχι απλα μαλακες...
Δυστυχως επιβεβαιωνεται ποσο μαλακες ειμαστε σαν λαος κ ποσο λιγουρια για μουνι....
που κ καλα ειμαστε μαγκες!
θυμαμαι πριν 10-12 χρονια φιλαρακι καμαρωνε να εχει αγκαλια σε στριπτιζαδικο,κ παντα με το πουρακι του στο χερι,
κ καλα σχεση του>(με ανοιγμα 2-3 μπουκαλια σαμπανιας ακριβης κ 2-3φιαλων ουισκυ καθε βραδυ)
βεβαια καθε 3-5 λεπτα της αναβαν το φακο οι σερβιτοροι να παει για πριβε η απλο χορο, κ ξανα στην αγκαλια του χυμενη, χαχαχαχαχαα
μα ποσο μαλακες ειμαστε κ λιγουρια// κ οταν του τα ελεγα του ζωντοβολου , μου ελεγε ο μαγκας ο ελληναράς,
ρε μαλακα εσυ γαμας τετοιο μουνι;;;; ΚΟΚΑΛΟ ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΜΑΛΑΚΑΣ.
Καλα μας κανουν κ μας εχουν για να τις πληρωνουμε κ μαλιστα αδρα σαν μαλακες που ειμαστε..