MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.239
- Πόντοι
- 4.365
Aκριβως.σωστος αλλα ως ενα σημειο. Οι τανες στηριζονται σε αυτη την αδυναμια σου, το οτι αισθανεσαι γυφτος και λιγουρης και στα τρωνε.
Π
Aκριβως.σωστος αλλα ως ενα σημειο. Οι τανες στηριζονται σε αυτη την αδυναμια σου, το οτι αισθανεσαι γυφτος και λιγουρης και στα τρωνε.
Π
σωστος αλλα ως ενα σημειο. Οι τανες στηριζονται σε αυτη την αδυναμια σου, το οτι αισθανεσαι γυφτος και λιγουρης και στα τρωνε.
Π
Προσωπικά δεν αισθάνομαι ότι μου τρώνε τίποτα, αλλά ο καθένας σίγουρα το βλέπει από τη δική του οπτική γωνία
Αυτη την λογικη μερικων ελληνων δεν την καταλαβαινω, στα υψη η βενζινη <<στα αρχιδια μου>> στα υψη ο αρτος <<σιγα ρε καρμιρη 50 λεπτα τι ειναι?>> στα υψη ολα τα προιοντα <<γαμα με και αλλο>>>αφου λες οτι αισθανεσαι λιγουρης και γυφτος οταν κανεις παζαρια. Ειναι προσωπικο αυτο και το καταλαβαινω. Ομως, δεν νοιωθουν ολοι ετσι και δε σημαινει οτι εχεις εσυ λαθος η' καποιος που δεν αισθανεται ετσι.
π
αφου λες οτι αισθανεσαι λιγουρης και γυφτος οταν κανεις παζαρια. Ειναι προσωπικο αυτο και το καταλαβαινω. Ομως, δεν νοιωθουν ολοι ετσι και δε σημαινει οτι εχεις εσυ λαθος η' καποιος που δεν αισθανεται ετσι.
π
Μα δεν κατηγορώ κανέναν που κάνει παζάρια,απλά λέω πως το βλέπω εγώ
Να σας δω να κανετε πορεια σαν συλλογικο κινημα στην πανεπιστημιου με παντιερα το μουνι,δεν θα αντεξω,θα πεθανω με αναφιλητα....
ΕξαρτάταιQuiz : Αματερι να δίνει φουλ 3ωρο με 100 υπάρχει ?
Απο τι? ηλικία σε νορμαλ πλαίσιαΕξαρτάται
Υπάρχουν με 100 το δύωρο. Το εξαρτάται κολάει στον τρόπο που θα της φερθείς στην ποιότητα του χώρου που θα την πας αλλά και στην χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας.Αν υπάρξουν όλα αυτά και ίσως κάτι που να μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή τότε μπορεί να κάτσει και τρεις και ίσως και παραπάνω ώρες.Απο τι? ηλικία σε νορμαλ πλαίσια
Υπάρχουν με 100 το δύωρο. Το εξαρτάται κολάει στον τρόπο που θα της φερθείς στην ποιότητα του χώρου που θα την πας αλλά και στην χημεία που θα υπάρξει μεταξύ σας.Αν υπάρξουν όλα αυτά και ίσως κάτι που να μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή τότε μπορεί να κάτσει και τρεις και ίσως και παραπάνω ώρες.
Δεν το έχω δει κάπου αυτό που ζητάς φίλε μου.Λάθος απάντηση ... Εγώ ρωτάω "είναι υπαρκτό να σου ζητάει 100/3 φουλ" ?
Άσε....αν νομίζεις ότι βρήκες το VFM της χρονιάς.....έπαιξε άλλος πριν από εσένα και έχασε....πρώτος πρώτος!!!! ;)Quiz : Αματερι να δίνει φουλ 3ωρο με 100 υπάρχει ?
Για ποια γίνετε ο λόγος?Άσε....αν νομίζεις ότι βρήκες το VFM της χρονιάς.....έπαιξε άλλος πριν από εσένα και έχασε!!!! ;)
Βέβαια θα ακούσουμε πολλά "μαργαριτάρια" για το συγκεκριμένο τεμάχιο αλλά δεν πειράζει.....
Την πούτσα μου δεν την βάζω σε τέτοιου τύπου τεμάχια ακόμα και τζάμπα!!!!
Εισαι μια γριά πουτάνα εσύ....όλα τα πιάνεις!!!!! :-*
γιατι πρεπει να παιρνεις τοις μετρητοις αυτα που σου λεει καθε τετοια? αν επαιρνε τα 500 και τα 600 στο κατω κατω, τοσα θα ζηταγε. οχι 250. ελα εισαι και player μη τα λες αυτα ;)