Το thread το είδα εχθές...οπότε και δεν το έχω παρακολουθήσει . Αλλά φαντάζομαι το αντικείμενο της συζήτησης . Σας παραθέτω λοιπόν απαντήσεις που πήρα με email σήμερα το πρωί , από ερασιτέχνη CG . To εμαιλ της το βρήκα τυχαία σε μια αγγελία και είπα να ανιχνεύσω τι παίζει . Αρχικά έλαβα τη παρακάτω απάντηση και μια ακέφαλη φώτο....
Καλημέρα ,
Ενδιαφέρομαι να με ενημερώσεις σχετικά με την αγγελία σου...
eimai 25 xronwn,,,,,,,ellhnida,katharh,morfwmenh,,,,,exemy8h,,,,,,
prwta milame k synennoymate apo edw,,,,,kleinoyme to prwto rantevoy,,,,,,,,,,,,
k otan vrethoyme k thes na me xanadeis,ennoeitai soy dinw to thl moy,,,,,
den eimai epaggelmatias,,,,,,
gia mia wra,,,,,,,,,,to dwro moy einai 250e,,,,,,,,
loipon??
Κούκλα μου , ωραία τα λες , αλλά με 1 φώτο χωρίς προσωπο , και 250 + ξενοδοχείο , 280 , είσαι πιο απαιτητική και από τη Miss Russia που μας ήρθε το καλοκαίρι . Ψάξε λίγο την αγορά και άμα αλλάξεις γνώμη , εδώ είμαι . Εγώ 100 δίνω για full service , και αν αξίζεις σε γνωρίζω και σε καμιά 10ρια φίλους , με τα ίδια γούστα με εμένα . Εννοείται πως στο αυτοκίνητο μπαίνω αφού δω 3-4 πραγματικές φώτο .
Και μου απάντησε το καλύτερο...
k an ta 100 einai gennaiodwria alloi poy moy dinoyn ta
5plasia k ta 6plasia apo monoi toys ti einai?? den eisai gennaiodoros aytapatasai,spaggoramenos eisai
Μακάρι να είναι έτσι κούκλα μου . Να έχεις εσύ δίκιο και εγώ άδικο . Πέρνα μια βόλτα όμως από το
να κάνεις μια έρευνα αγοράς , και μετά έλα να τα πούμε . Τα 250ρια και τα 300ρια για να τα πάρεις με μια ακέφαλη φώτο , θεωρώ πως θα πρέπει να σου τύχει ο super μαλάκας , με το συμπάθειο .
koita den eimai epaggelmatias,,,,,,,twra ti kanoyn oi xeskismenes k oi apegnwsmenes sta site
de me noiazei,,,,,,den eimai san aytes k eimai epilektikh,,,
k s eyxaristw gia tis symvoyles soy
Με λίγα λόγια , για ποιες τιμές μιλάμε...όταν υπάρχουν ακόμα μαλακούληδες που ταίζουν τη κάθε τάνα με 500e
Με τις υγείες μας...όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε ;)
Y.Γ Το Miss Russia το είπα ψαρωτικά