Επισκέπτης
γιατι ρε συ αλλοι ειναι προικισμενοι αλλοι λιγοτερο
τωρα μου κανεις πλακα φανταζομαι
πιστευεις δηλ οτι του ροκο ειναι φυσικη η ψωλη??κ οτι τα μεγεθη αυτα ειναι ανθρωπινος δυνατα??
γιατι ρε συ αλλοι ειναι προικισμενοι αλλοι λιγοτερο
εξαρταται το μουνι αχαχαχαχαχα
ελα ρε συ θεμα γονιδιων ειναι γιατιτωρα μου κανεις πλακα φανταζομαι
πιστευεις δηλ οτι του ροκο ειναι φυσικη η ψωλη??κ οτι τα μεγεθη αυτα ειναι ανθρωπινος δυνατα??
τωρα μου κανεις πλακα φανταζομαι
Ποιο ειναι το big size?Γιατι αλλοι θεωρουν το 20+ και αλλοι το 17-..
δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες...
Ρε μουνιλα μπας κι εισαι μικροτσουτσουνος γι αυτο τα λες ολα αυτα?
[move]Ο μουνιλας ειναι μικροτσουτσουνος![/move]
αχ βρε εβακι γιατι τα παιρνεις στα σοβαρα ολα???!!!!το ειπα και πιο πανω η γυναικα εχεις φαρδος οχι βαθος. και το φαρδος αμα θες το μεγαλωνεις οπως οι πουτανες πχ απο το συνεχες γαμισι το βαθος ομως δεν αλλαζει.
Ρε μουνιλα μπας κι εισαι μικροτσουτσουνος γι αυτο τα λες ολα αυτα?
[move]Ο μουνιλας ειναι μικροτσουτσουνος![/move]
του ron jeremy 25...ρε πουστη δεν θυμαμαι ποση ειναι του ροκο για να σας πω.
αστες να ψαχνουν για μεγεθη αυτες ...αλλες γαμιουνται κι αλλες μενουν στη θεωρια...φυσικα ρε DRUMMER...οταν δε γραφουμε εμεις πεφτει το επιπεδο στο σαιτ.... .ρε παιδια ,υπαρχουν φαρμακα που αυξανουν τις επιδοσεις ντοπα και εδω να πουμε...αλλα μετα ερχονται αλλα προβληματα.δες wikipedia eva,leei μεγεθη
Οποιος μιλαει σε γκομενες για μεγεθη κτλ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ
του ron jeremy 25...
αστες να ψαχνουν για μεγεθη αυτες ...αλλες γαμιουνται κι αλλες μενουν στη θεωρια...
σιγα ρε εβα ,λες και ειπα εγω οτι να την εχεις 30 ποντους ειναι καλο!ασε ρε τα νουμερα. το ματι τι λεει εχει σημασια. εγω αμα δεν δω την πουτσα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα και κυριως αμα δεν την νιωσεις οτι και να λες ειναι παπαριες
ειναι αναγκη να παει σε καποια συγκεκριμμενη???η μπηχτη σε ποιαν παει;
ασε ρε τα νουμερα. το ματι τι λεει εχει σημασια. εγω αμα δεν δω την πουτσα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα και κυριως αμα δεν την νιωσεις οτι και να λες ειναι παπαριες
ασε ρε τα νουμερα. το ματι τι λεει εχει σημασια. εγω αμα δεν δω την πουτσα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα και κυριως αμα δεν την νιωσεις οτι και να λες ειναι παπαριες