Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
εξαρταται το μουνι αχαχαχαχαχα

το ειπα και πιο πανω η γυναικα εχεις φαρδος οχι βαθος. και το φαρδος αμα θες το μεγαλωνεις οπως οι πουτανες πχ απο το συνεχες γαμισι το βαθος ομως δεν αλλαζει.

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
τωρα μου κανεις πλακα φανταζομαι  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
πιστευεις δηλ οτι του ροκο ειναι φυσικη η ψωλη??κ οτι τα μεγεθη αυτα ειναι ανθρωπινος δυνατα??  :2funny: :2funny: :2funny:

ρε πουστη δεν θυμαμαι ποση ειναι του ροκο για να σας πω.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ρε μουνιλα μπας κι εισαι μικροτσουτσουνος γι αυτο τα λες ολα αυτα?

[move]Ο μουνιλας ειναι μικροτσουτσουνος![/move]

Επισκέπτης
Ποιο ειναι το big size?Γιατι αλλοι θεωρουν το 20+ και αλλοι το 17-..

Γιατρικα λεγετε οτι το μηκος ενος φυσιολογικου πεους στον ενηλικα κυμαινεται κατα μεσον ορο 12-15 cm σε στυση.

δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες... :2funny:

Κ εδω δεν εχεις αδικο  :2funny: :2funny: αν κ μια ερευνα λεει οτι ο ενας στους δυο ελληνες τον εχει 15-17 cm

Επισκέπτης
το ειπα και πιο πανω η γυναικα εχεις φαρδος οχι βαθος. και το φαρδος αμα θες το μεγαλωνεις οπως οι πουτανες πχ απο το συνεχες γαμισι το βαθος ομως δεν αλλαζει.
αχ βρε εβακι γιατι τα παιρνεις στα σοβαρα ολα???!!!!

Επισκέπτης
φυσικα ρε DRUMMER...οταν δε γραφουμε εμεις πεφτει το επιπεδο στο σαιτ.... :P.ρε παιδια ,υπαρχουν φαρμακα που αυξανουν τις επιδοσεις ντοπα και εδω να πουμε...αλλα μετα ερχονται αλλα προβληματα.δες wikipedia eva,leei μεγεθη

Επισκέπτης
φυσικα ρε DRUMMER...οταν δε γραφουμε εμεις πεφτει το επιπεδο στο σαιτ.... :P.ρε παιδια ,υπαρχουν φαρμακα που αυξανουν τις επιδοσεις ντοπα και εδω να πουμε...αλλα μετα ερχονται αλλα προβληματα.δες wikipedia eva,leei μεγεθη
αστες να ψαχνουν για μεγεθη αυτες ...αλλες γαμιουνται κι αλλες μενουν στη θεωρια...

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

ασε ρε τα νουμερα. το ματι τι λεει εχει σημασια. εγω αμα δεν δω την πουτσα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα και κυριως αμα δεν την νιωσεις οτι και να λες ειναι παπαριες

Επισκέπτης
ασε ρε τα νουμερα. το ματι τι λεει εχει σημασια. εγω αμα δεν δω την πουτσα δεν μπορω να βγαλω συμπερασμα και κυριως αμα δεν την νιωσεις οτι και να λες ειναι παπαριες
σιγα ρε εβα ,λες και ειπα εγω οτι να την εχεις 30 ποντους ειναι καλο!

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175

αν δεν τη φας, σίγουρα δε βγαίνει συμπέρασμα..  :2funny:  :2funny:  :2funny:
:2funny:  :2funny:  :boobies:  :dancing:

Επισκέπτης

Δεν ειναι τι λεει το ματι, καλυτερα να "τεσταρεις" πριν φτασεις εκει  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom