τι να την κανεις την Φερραρι αν δεν ξες να την τρεξεις η τι να τον κανεις τον Σουμεχερ αν εχεις fiat 500 οποτε πρεπει να εχεις μεγεθος αλλα να ξες να το χρησιμοποιεις
δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα...
τι να την κανεις την Φερραρι αν δεν ξες να την τρεξεις η τι να τον κανεις τον Σουμεχερ αν εχεις fiat 500 οποτε πρεπει να εχεις μεγεθος αλλα να ξες να το χρησιμοποιεις
Oι γυναικες θα μαε τρελανουνε..........αμα τον εχεις 13 τον λενε μικρο και αμα τον εχεις 25 τρομαζουν..............
τι να πει κανεις..........
Μαλλον εχει καιρο να περασεις καλα απ'οτι καταλαβαινω απο τα γραφομενα σου!
Οχι ρε πουστη μου!Δεν περναω τη βαση σε κανεναΓια εμένα το τέλειο είναι το <<σωστό μέγεθος>>, σε συνδυασμό με τον <<σωστό χρόνο>>. Τι να το κάνω να είναι τεράστιο και να πονάω σε όλη την διάρκεια ή να κρατάει μία ώρα και να βαριέμαι.
Το ιδανικό για εμένα είναι 17cm-20cm με κανονικό πάχος προς χοντρό και 20-30 λεπτά διάρκεια.
ναι ενταξει καλα ειναι να τα εχεις και τα δυο αλλα αυτο δεν απαντα στο διλημμα
ας το κανω πιο απλο...και διαλεγει ο καθενας μας!
12 ποντους και τρελος γαμιας(να γαμας 1 ωρα χωρις να χυνεις και να εισαι σουπερ γενικα)
η' μηπως 21 ποντους και να εισαι του 2 λεπτου οπως λενε καποιες κυριες
λοιπον εγω θα προτιμουσα το δευτερο σεναριο
Whitey σε περιμένη η ψωλή μου .
Πίστεψέ με.... ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ !!! Αλλά η επόμενη φορά θα είναι ακόμα καλύτερη. Γιατί...μαθαίνω.
:-*
Μονο για καποιες ειναι το καλυτερο συνδυασμο. Ξερω γυναικες που δεν θελουν τα "big size"Μεγεθος που ΟΛΕΣ γουσταρουν τα big size και ΤΕΧΝΙΚΗ αβερτα με νεες ιδεες
Ο καταλληλος συνδυασμος και των 2 ειναι κορυφαιο feeling
Ποιο ειναι το big size?Γιατι αλλοι θεωρουν το 20+ και αλλοι το 17-..
Ποιο ειναι το big size?Γιατι αλλοι θεωρουν το 20+ και αλλοι το 17-..
Φιλαρακι ειπαμε οτι εννοειται οτι πρεπει να γαμας με αντοχες και διαρκεια.αμα θελει πουτσα γαιδαρου ας παει στο μαναβη ,εχει κατι ωραια αγγουρια μια χαρα.ρε γκοροι,αλλα μετρανε παρτε το χαμπαρι...τι να τον κανει τον ψωλαρα αμα τελειωνει σε 1 λεπτο η αμα δε ξερει να τον βαλει?????δε λεμε να τον εχει ο αλλος πακοτινι αλλα ελεος πια με τα μεγεθη,ουτε μαραγκος να σαστε πια...
ξερω εγω εναν απ το γυμναστηριο που τον εχει πανω απο 20 χεχεδειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες...
και οι αντοχες αμα δε γουσταρει η αλλη τελειωνε θα σου πειΦιλαρακι ειπαμε οτι εννοειται οτι πρεπει να γαμας με αντοχες και διαρκεια.
Στα συν και το μεγαλο καυλι παντα
Δηλαδη ποιο ειναι το σημειο εκκινησης?..δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες...