Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
τι να την κανεις την Φερραρι αν δεν ξες να την τρεξεις η τι να τον κανεις τον Σουμεχερ αν εχεις fiat 500 οποτε πρεπει να εχεις μεγεθος αλλα να ξες να το χρησιμοποιεις

δεν θα μπορούσα να το εκφράσω καλύτερα...
:rockon: :rockon: :rockon:

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Oι γυναικες θα μαε τρελανουνε..........αμα τον εχεις 13 τον λενε μικρο και αμα τον εχεις 25 τρομαζουν..............

τι να πει κανεις..........

Ε! Βγαλε κι εσυ τον μεσο ορο και θα εισαι μεσα!  :2funny:

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6
Σημασία έχει να έχει ο άλλος φαντασία και όρεξη... Και να "διαβάζει" ο ένας τον άλλο ώστε να μάθει τί τον απογειώνει...και φυσικά "practive makes perfect". Οπότε όποιο μέγεθος κι αν είναι ... πάντα η τεχνική μπορεί να γίνει καλύτερη. Και αυτό αφορά και τους δύο, όχι μόνο τους άντρες (για να μην παρεξηγηθώ!).
;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Καλυτερα να πουν τη γνωμη τους μονο οι γυναικες του σαιτ..οι αντρες αμα εινια μικροψωληδδες  θα πουν τεχνικη κι ας την εχουν οδοντογλυφιδα και οι ψωλαραδες θα πουν μεγεθος κι ας καθονται σαν αγγουρια και δε θα βγει νοημα..που ειναι η Ευα να πει τη γνωμη της? :rockon:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μεγεθος που ΟΛΕΣ γουσταρουν τα big size και ΤΕΧΝΙΚΗ αβερτα με νεες ιδεες
Ο καταλληλος συνδυασμος και των 2 ειναι κορυφαιο feeling

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Για εμένα το τέλειο είναι το <<σωστό μέγεθος>>, σε συνδυασμό με τον <<σωστό χρόνο>>. Τι να το κάνω να είναι τεράστιο και να πονάω σε όλη την διάρκεια ή να κρατάει μία ώρα και να βαριέμαι.
Το ιδανικό για εμένα είναι 17cm-20cm με κανονικό πάχος προς χοντρό και 20-30 λεπτά διάρκεια.
Οχι ρε πουστη μου!Δεν περναω τη βαση σε κανενα :headbang: :headbang: :headbang:
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
ναι ενταξει καλα ειναι να τα εχεις και τα δυο αλλα αυτο δεν απαντα στο διλημμα :headbang:
ας το κανω πιο απλο...και διαλεγει ο καθενας μας!
12 ποντους και τρελος γαμιας(να γαμας 1 ωρα χωρις να χυνεις και να εισαι σουπερ γενικα) :think:
η' μηπως 21 ποντους και να εισαι του 2 λεπτου οπως λενε καποιες κυριες  :idiot: :uglystupid:
λοιπον εγω θα προτιμουσα το δευτερο σεναριο

δεν το συζητω οτι καλυτερα 12 ποντοι και μια ωρα, να προλαβω κι εγω να τελειωσο γτ στο διλεπτο ουτε μπρος δεν προλαβενω να παρω,
και φυσικα μετραν και τα δυο. 12 εκατοστα δεν ειναι και τοσο τραγικα ελεος, τραγικα ειναι τα 5. τεσπα το ιδανικο ειναι να ειναι γυρω στα 15-16 και με αντοχη και τεχνικη μην με ξεκοιλιασει κ;ι φυσικα το παχος παιζει ρολο για οπως λεει και ενας φιλος μου με πολυ παχος η γυναικα εχει φαρδος οχι βαθος

Επισκέπτης
Μεγεθος που ΟΛΕΣ γουσταρουν τα big size και ΤΕΧΝΙΚΗ αβερτα με νεες ιδεες
Ο καταλληλος συνδυασμος και των 2 ειναι κορυφαιο feeling
Μονο για καποιες ειναι το καλυτερο συνδυασμο. Ξερω γυναικες που δεν θελουν τα "big size"

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Ποιο ειναι το big size?Γιατι αλλοι θεωρουν το 20+ και αλλοι το 17-..

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16

καθε γυναικα ειναι διαφορετικη οποτε μην το ψαχνεις παιζουν ρολο και οι καυλες τις στιγμης. η ξεχιλωμενη πουτανα αλλα θεωρει μεγαλο κι αλλο η κανονικη γυναικα παντως στο μηκος επειδη ο κολπος δεν ειναι και πολυ βαθυς πανω απο τα 20 εκατοστα εχουν σχεδον ολες προβλημα ακομα κι οι πουτανες

Επισκέπτης
αμα θελει πουτσα γαιδαρου ας παει στο μαναβη ,εχει κατι ωραια αγγουρια μια χαρα.ρε γκοροι,αλλα μετρανε παρτε το χαμπαρι...τι να τον κανει τον ψωλαρα αμα τελειωνει σε 1 λεπτο η αμα δε ξερει να τον βαλει?????δε λεμε να τον εχει ο αλλος πακοτινι αλλα ελεος πια με τα μεγεθη,ουτε μαραγκος να σαστε πια...

Επισκέπτης

δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες... :2funny:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αμα θελει πουτσα γαιδαρου ας παει στο μαναβη ,εχει κατι ωραια αγγουρια μια χαρα.ρε γκοροι,αλλα μετρανε παρτε το χαμπαρι...τι να τον κανει τον ψωλαρα αμα τελειωνει σε 1 λεπτο η αμα δε ξερει να τον βαλει?????δε λεμε να τον εχει ο αλλος πακοτινι αλλα ελεος πια με τα μεγεθη,ουτε μαραγκος να σαστε πια...
Φιλαρακι ειπαμε οτι εννοειται οτι πρεπει να γαμας με αντοχες και διαρκεια.
Στα συν και το μεγαλο καυλι παντα

Επισκέπτης
δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ξερω εγω εναν απ το γυμναστηριο που τον εχει πανω απο 20 χεχε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Δηλαδη ποιο ειναι το σημειο εκκινησης?..:grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom