Νέα

Μέγεθος ή Τεχνική

• Μέλος που άνοιξε το νήμα SPEED
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 403
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι παίζει πιο πολύ ρολο?

• Μέγεθος

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Τεχνική

Ψήφοι: 3 23,1%
  • Και τα δύο

Ψήφοι: 7 53,8%
  • ΔΞ/ΔΑ

Ψήφοι: 0 0,0%
  • Δεν κάνω Σεξ άρα δεν με ενδιαφέρει

Ψήφοι: 3 23,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    13

Επισκέπτης
in my opinion,ΜΕΤΡΑΕΙ ,η τεχνικη και η ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΡΩΤΙΚΗ πραξη.βεβαια,μεγεθος κατω των 12-14 σε καμια δεν αρεσει,ειδικα αν ειναι και λεπτο σα μακαρονι.πανω απο ολα ομως ,μετραει η αντοχη,ποθ επιτυγχανεται απο τη καλη διατροφη,ασκηση,ξεκουραση και φυσικα εμφυτα χαρακτηριστικα της σεξουαλικοτητας του καθενος.big size ,θεωρειται πανω απο το μεσο ορο,που ειναι 15,8cm .αλλα εξαρταται και απο τη γκομενα.αλλη που ΠΗΔΗΧΤΗΚΕ με 100+ ,μπορει και τΑ 17-18 να της ειναι κανονικα και μια σχετικα απειρη να γουσταρει και 14m  και ΝΑ τα θεωρει μεγαλο μεγεθος

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
αμα θελει πουτσα γαιδαρου ας παει στο μαναβη ,εχει κατι ωραια αγγουρια μια χαρα.ρε γκοροι,αλλα μετρανε παρτε το χαμπαρι...τι να τον κανει τον ψωλαρα αμα τελειωνει σε 1 λεπτο η αμα δε ξερει να τον βαλει?????δε λεμε να τον εχει ο αλλος πακοτινι αλλα ελεος πια με τα μεγεθη,ουτε μαραγκος να σαστε πια...

ετσιιιιιιιιιι

δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...
ολοι τον μετρανε απο τα αρχιδια ασε που δινουν κ 2-3 ποντους παραπανω..
ασε εχουμε πηξει στους πουτσαραδες... :2funny:

σωστος κι εσυ. ολοι κανουν το τοσο τοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοσο

OP
OP
S

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
δειξε μου εναν να τον εχει πανω απο 15 χωρις εγχειρηση κ θα σου βγαλω το καπελο...

+1000
:thumbsup:

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
αν τον μετρησουμε παρεα και τον βγαλω παραπανω κερνας?

Επισκέπτης
μουνιλα,και εμενα ,ενας στο γυμναστηριο ,την ειχε πολυ πολυ μεγαλη,πανω απο 22-23 σιγουρα(μετρησα το δικο μου και κρινω αναλογα).ΑΛΛΑ ,ειναι ΜΕΓΑς πουστης.την εχει πεσει σε ποσα ατομα που ξερω και λιγο ελειψε να φαει ξυλο πολλεσ φορες

Επισκέπτης
Δηλαδη ποιο ειναι το σημειο εκκινησης?..:grin:
νομιζω γυρω στα 10 12..

αν τον μετρησουμε παρεα και τον βγαλω παραπανω κερνας?

τωρα ρε φιλε αντε κ σε πιστευω...μου μιλας για εξαιρεση στον κανονα...για τον δικο σου μιλαω...γενικα μιλαω οτι ολοι λενε κατι νουμερα αστρονομικα...22,23 25 που τα βρηκαν τετοια νουμερα....αραπηδες ειναι????

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
παιδια παντως οτι και να λετε στις γκομενες του στυλ ειμαι τοσα εκατοστα δεν υπαρχει περιπτωστη να την δουλεψετε. τα κοβουμε με το ματι τα μεγεθοι. κι ας μην ξερουμε ποσα εκατοστα ειναι, ξερουμε ομως ποσο θελουμε να φαινεται οταν το κοιταμε οποτε τι σημασια εχουν οι αριθμοι. ασε που ολοι φουσκωνουν τα νουμερα

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
παιδια παντως οτι και να λετε στις γκομενες του στυλ ειμαι τοσα εκατοστα δεν υπαρχει περιπτωστη να την δουλεψετε. τα κοβουμε με το ματι τα μεγεθοι. κι ας μην ξερουμε ποσα εκατοστα ειναι, ξερουμε ομως ποσο θελουμε να φαινεται οταν το κοιταμε οποτε τι σημασια εχουν οι αριθμοι. ασε που ολοι φουσκωνουν τα νουμερα
Οποιος μιλαει σε γκομενες για μεγεθη κτλ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ

Επισκέπτης
γεγονος ειναι οτι και σαν του ροκο να την εχεις αμα δε γουστατει η αλλη δε γινεται δουλεια.θα σε πηδηξει μεχρι να βαρεθει και αν.θεμα αυτοπεποιθησης ειναι ολα στη ζωη,υπαρχουν ατομα ασχημα ,κοντα ,χποντρα που πηδανε αβερτα μονι και μονο γιατι ειναι οκ με τον εαυτο τους...εξαλλου ρωτηστε ολους τους ψωλαραδες αν ειναι ευτυχισμενοι...

thaleia

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
9
Πόντοι
6

:rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
χαχαχχα μουνιλα,δικιο εχεις .γεμισαμε στους πουτσαραδες  ...ασε που και οι ολοι οι μαυροι στις τσοντες δεν εχουν μεγεθη πανω απο 22cm.τα πολυ μεγαλα μεγεθη σπανια πετυχαινουν ποιοτικη στυση εξαλλου. :dancing:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Οποιος μιλαει σε γκομενες για μεγεθη κτλ ειναι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ

σιγουρα, αλλα και η ιδια η γκομενα να τους ρωτησει θα της που ενα νουμερο που να ακουγεται καλο, κι ας το εχει δει αυτη.

Επισκέπτης
ασε που αμα τον εχεις 25 εκατοστα θα πρεπει να γαμας απο αποσταση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

discreet

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2008
Κριτικές
5
Like
72
Πόντοι
6
Εδω μαλλον θα πρεπε να απαντησουν οι γυναικες  ;)

Εγω προτιμω να ειναι καλυτερα μεγαλο κ ας μην ξερει τεχνικη, θα τον μαθω εγω  :dancing: 

Κι έλεγα να ποστάρω άμα δεν έχεις τεχνική χρειάζεσαι μία κοπέλα με φιλότιμο. Αμα δεν έχεις μέγεθος τί κάνεις? Πόσο πάει ο πλαστικός χειρούργος?

Επισκέπτης
α,ρε drummer,σε διακατεχει ενα τεραστειο πνευμα φιλοσοφιας ωρες ,ωρες...για αυτο σε παω
:grin:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
χαχαχχα μουνιλα,δικιο εχεις .γεμισαμε στους πουτσαραδες  ...ασε που και οι ολοι οι μαυροι στις τσοντες δεν εχουν μεγεθη πανω απο 22cm.τα πολυ μεγαλα μεγεθη σπανια πετυχαινουν ποιοτικη στυση εξαλλου. :dancing:

που να σηκωθει το θηριο με τετοιο βαρος

ασε που αμα τον εχεις 25 εκατοστα θα πρεπει να γαμας απο αποσταση :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πες το ψεματα. οι μετριες και οι μικρες μπορουν να μπουν ολοκληρες μεσα στο μουνι η μεγαλη με τιποτα

Επισκέπτης
αντοννννννννννννν...μονο εμεις εδω ειμαστε σωστοι ρεεεεεεεεε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom