Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.562
- Πόντοι
- 12.756
εμενα μου ειπε η γυναικα του οτι πέθανε, οτι μου ειπαν σου λεω , εγω πτώμα δεν ειδα παντωςΣυγχωρεμενου?
εμενα μου ειπε η γυναικα του οτι πέθανε, οτι μου ειπαν σου λεω , εγω πτώμα δεν ειδα παντωςΣυγχωρεμενου?
Κατι υποψιαζεσαι εσυ,δεν εχει δωσει κι αφορμες ο συγκεκριμενος βεβαιαΣυγχωρεμενου?
Συμφωνώ απολυτα τυπε, ακομα και σήμερα μετα απο δυο παιδιά ειναι απίστευτα κλασατο MILF, δυστυχώς δεν μας χάρισε ποτε μια τολμηρή φωτογράφιση, ουτε καν ημίγυμνη.Πιστεύω πως η Λαφαζάνη είναι το 1ο τορπιλοφόρο της ελληνικής tv
Την παρηγορησες ή μπα?εμενα μου ειπε η γυναικα του οτι πέθανε, οτι μου ειπαν σου λεω , εγω πτώμα δεν ειδα παντως
θυμασαι που την ειχε και αυτος ο σαυρας ο Δρυμουσης που εφερνε ολο βυζαρουδες διπλα του και της ελεγε μαλακιες υπονοουμενα ?Συμφωνώ απολυτα τυπε, ακομα και σήμερα μετα απο δυο παιδιά ειναι απίστευτα κλασατο MILF, δυστυχώς δεν μας χάρισε ποτε μια τολμηρή φωτογράφιση, ουτε καν ημίγυμνη.
Λεω, μηπως ειναι θαμμενοι διπλα-διπλα με τον ΒγενοπουλοΚατι υποψιαζεσαι εσυ,δεν εχει δωσει κι αφορμες ο συγκεκριμενος βεβαια
γυναικα και κορη Μακαρου δεν ακουμπας εστω και αν ειναι 3 μετρα κατω απο το χωμα , καποια ατυχία θα σε βρεί σιγουραΤην παρηγορησες ή μπα?
διπλα-διπλα , πανω-κατω , δεν ξερω , αλλα παντως τον εκλαψαν τον ψηλόΛεω, μηπως ειναι θαμμενοι διπλα-διπλα με τον Βγενοπουλο
Από όλες που έφερνε,μόνο η Βούρου ήταν flatθυμασαι που την ειχε και αυτος ο σαυρας ο Δρυμουσης που εφερνε ολο βυζαρουδες διπλα του και της ελεγε μαλακιες υπονοουμενα ?
Ειδικα αν εχεις την υποψια οτι μπορει να ζει και να μπεις εσυ 3 μετρα κατω απο το χωμα Πως το λεγε ο Τζωνης ο φορ?"Προεδρε το φαρμακο μου θελω για να μαι ενταξει,το φαρμακο"γυναικα και κορη Μακαρου δεν ακουμπας εστω και αν ειναι 3 μετρα κατω απο το χωμα , καποια ατυχία θα σε βρεί σιγουρα
Την ιδια περιοδο ηταν πανω κατω και τα 2 νομιζω.Σε γειτονικη χωρα επισηςΛεω, μηπως ειναι θαμμενοι διπλα-διπλα με τον Βγενοπουλο
Ναι πιτσιρικά τοτε. Τον Δρυμουση παντως τον γουσταρα πρεπει να ειναι ωραιο τυπακι, εχει και αυτο το προβλημα με την σπονδυλική στήλη που τον κανει συμπαθητικο.θυμασαι που την ειχε και αυτος ο σαυρας ο Δρυμουσης που εφερνε ολο βυζαρουδες διπλα του και της ελεγε μαλακιες υπονοουμενα ?
Ναι έβριζε αρκετά, φαντάσου τι θα ελεγε πανω στο γαμιση τυπε.Γιατζογλου
τι γκομέναρα η τυπισσα , ματι , βυζι ,κορμαρα
αλλα ειχε η πουτανα ενα στομα οταν νευριαζε , το μπινελικι εριχνε , μονο την γυναικα του συγχωρεμενου του Μακαρου εχω ακουσει να μιλάει χειρότερα
Αυτές κάνουν τα καλύτερα γαμησια!!!Αυτη ειναι αναρχοκομμουνιστρια τύπε, δεν μετραει
καλο ειναι αυτο in my bookΝαι έβριζε αρκετά, φαντάσου τι θα ελεγε πανω στο γαμιση τυπε.
ΔΩΡΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥΚι αυτη η δημισιογραφος που ελεγε τις ειδησεις στην Ερτ και πηγε στο Μεγκα εχει τεραστιες βυζαρες,τις κρυβει βεβαια με τα ρουχα που φοραει αλλα φαινονται τεραστιες μπαλες ,ονομα δεν θυμαμαι!
Τα μεγαλύτερα βυζια της Ελληνικη τηλεορασης στο δημοσιογραφικό-ενημερωτικό κομμάτι.Δυνατες βυζαρες και μεγαλη καβλα ανεδυε και η Νατασσα Ραγιου. Την ειχα γνωρισει και φαινοταν κολαση πριν 20 χρονια