professor x
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.822
- Πόντοι
- 11.096
Έλα μου ντε σιγή ιχθύος, την ίδια απορία έχω και εγώ αν έχει βελτιωθεί.Αυτή η Τζο πολύ ωραίο μωρό. Καμία ελπίδα βελτίωσης υπηρεσιών;
Έλα μου ντε σιγή ιχθύος, την ίδια απορία έχω και εγώ αν έχει βελτιωθεί.Αυτή η Τζο πολύ ωραίο μωρό. Καμία ελπίδα βελτίωσης υπηρεσιών;
Γιατί δοκίμασε κανένας?
Έλα μου ντε σιγή ιχθύος, την ίδια απορία έχω και εγώ αν έχει βελτιωθεί.
Φτασαμε να είναι η Αλίκη fully booked??Λοιπόν για να καταλάβετε ποσο κουφαλες είναι πόλοι από εμάς ...
Πήρα τηλέφωνο Κυριακή πρωί στο Nirvana για να κλείσω την Αλίκη ...
και ήταν είδη κλεισμένη για όλη την ημέρα...
Πως είναι δυνατόν να μην βρίσκεις μια κριτική για κοπέλα που ειναι fully booked ...?
Ρε αγαπουληδες ... δεν είπε κανείς να μην αγαπήσετε ... αλλά γράψτε και κανενα σχόλιο ... θετικό η αρνητικό ... προς τι όλη αυτή η μυστικότητα...?
η Αλίκη ήταν fully booked λόγω ηλικίας και εμφάνισης.Φτασαμε να είναι η Αλίκη fully booked??
Μπράβο πρέπει να ανέβασε στροφές!!
Είπαμε την θέλουν παρθένα για τόν γάμοΛοιπόν για να καταλάβετε ποσο κουφαλες είναι πόλοι από εμάς ...
Πως είναι δυνατόν να μην βρίσκεις μια κριτική για κοπέλα που ειναι fully booked ...?
Ρε αγαπουληδες ... δεν είπε κανείς να μην αγαπήσετε ... αλλά γράψτε και κανενα σχόλιο ... θετικό η αρνητικό ... προς τι όλη αυτή η μυστικότητα...?
Μακάρι αλλά όπως είπε καί ό φίλος παρακάτω κάποιοι αρέσκονται μόνο σε εμφάνιση καί μικρής ηλικίας.Φτασαμε να είναι η Αλίκη fully booked??
Μπράβο πρέπει να ανέβασε στροφές!!
Καλημέρα λίγο αργά σκεφτήκατε να γράψετε για την αλίκη γιατι σχεδόν κάθε μέρα ήταν σε block και όλοι λέγανε πάντοτε τα καλύτερα , έχει φύγει ήδη αργα σκεφτήκατε να πείτε καλά λόγια , και εμείς σαν μαγαζί τη προτείναμε με εγγύηση και μετά φυσικά και γινόταν μόνιμος της πελάτηςΛοιπόν για να καταλάβετε ποσο κουφαλες είναι πόλοι από εμάς ...
Γιατί έφυγε; τι συνέβη;Καλημέρα λίγο αργά σκεφτήκατε να γράψετε για την αλίκη γιατι σχεδόν κάθε μέρα ήταν σε block και όλοι λέγανε πάντοτε τα καλύτερα , έχει φύγει ήδη αργα σκεφτήκατε να πείτε καλά λόγια , και εμείς σαν μαγαζί τη προτείναμε με εγγύηση και μετά φυσικά και γινόταν μόνιμος της πελάτης
ΛΑΡΙΣΑ
Πριν λίγες μέρεςΓιατί έφυγε; τι συνέβη;
Γιατί έφυγε; τι συνέβη;
Μάλλον έχει βαρεθεί τους γέρους που το παίζουν Greek lovers!Πριν λίγες μέρες
Όλες κάποια στιγμή φεύγουν! Έρχονται για δουλειά! Κάποιες δεν αντέχουν για πολύ καιρό! Κάποιες πηγαίνω έρχονται επειδή το έχουν κάνει επάγγελμα!!!Πριν λίγες μέρες
Η Νικόλ μια πιτσιρικά και υπερβολικά την κάνετε αστέρι του σεξ! Καβλωνει εύκολα! Και για τους παιδ**στες είναι ευκαιρία! Η παολα στην αρχή ήταν καλή!!! Υπερβολικά την κάνετε αστέρι!!! Που στο τέλος νόμισε ότι είναι Mia Khalifa!!!Συναγωνιστή ελπίζω να επιστρέψει συντομα η Νικολ και η Παολα ...
αυτά είναι τα πραγματικά αστέρια...
Η Νικόλ μια πιτσιρικά και υπερβολικά την κάνετε αστέρι του σεξ! Καβλωνει εύκολα! Και για τους παιδ**στες είναι ευκαιρία! Η παολα στην αρχή ήταν καλή!!! Υπερβολικά την κάνετε αστέρι!!! Που στο τέλος νόμισε ότι είναι Mia Khalifa!!!
Όχι, αλλά όταν διαβάζω υπερβολές και αρρώστια! Δεν το αντέχω! Και έχουν κολλήσει σε μια πιτσιρικά και την άλλη την παολα που την έκαναν να πιστεύει ότι είναι πορνο σταρ! Και υπάρχουν άλλες εκεί που πιο καλές! Αναρωτιέμαι! Μήπως δεν τους κάθονται οι άλλες! Και κόλλησαν στην καημένη την πιτσιρικά Νικόλ! Και την έχουν κατά πατήσει! Που δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει πάλι στην Ελλάδα!Μήπως είσαι φεμινιστρια ...?