Νέα

Ad Medusa Massage

• Μέλος που άνοιξε το νήμα professor x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 398K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Christian Kenway

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Απρ 2023
Κριτικές
26
Like
1.862
Πόντοι
2.471
Όσο για την εμφάνιση ναι, ωραία κοπέλα και σκίννυ πιπίνι αλλά με αστερίσκους: υπερβολικά αδύνατη και το φτιαγμένο στήθος αντιαισθητικό σε τόσο λεπτή κοπέλα.
Τί υπερβολικά αδύνατη λες ρε φίλε; Θα μας τρελάνεις μια χαρά κορμάρα έχει η κοπέλα κανονικό σωμα για το ύψος της, τώρα αν εσύ έχεις μάθει στα ζυμαρια γεμάτα τά ελαιοτριβεία θα βρεις....

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.688
Πόντοι
1.446
Λοιπον επειδή διαβαζω διαφορα περιεργα ...

Η Νικολ είναι η πιο νέα και η πιο όμορφη στο κατάστημα...

Την έχω επιλέξει εππανηλημενα και έχω περάσει καλά γιατί είμαι και εγώ σωστός μαζί της ...

Τώρα αν μια κοπελα μου πει ότι δεν θέλει να περάσει μαζί μου ... so what ...?

Δεν θα ζητήσω εξηγήσεις ...
δεν θα ασχοληθώ περισοτερο ...
δεν θα της δωσω σημασια ...
απλά θα επιλέξω μια άλλη ... ίσως και από άλλο κατάστημα

Και στην τελική περνάς καλύτερα με αυτές που τους αρέσεις σαν πελάτης...

Τώρα αν η υπηρεσίες κάποιας βελτιώνονται η χειροτερευουν όσο περνάει ο χρόνος ... θα το ανακαλύψουμε ...

Be cool ... have fun ...!

astronaut80

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Μαρ 2024
Κριτικές
25
Like
5.025
Πόντοι
2.836
Να ξεκαθαρίσω ότι η κοπέλα δεν ήταν ξεπέτα σε καμία περίπτωση και από ότι έμαθα από φίλο μου ούτε τώρα είναι ξεπέτα, οπότε καλό είναι τέτοιου είδους χαρακτηρισμοι να λείπουν! Το ότι επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να μειώσει την πελατεία της είναι από εμένα σεβαστό. Το ότι δεν μου αρέσει είναι άλλο πράγμα, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα την κακοχαρακτηρίσω...
Αν και είμαι σε αγρανάπαυση αυτή τη περίοδο έκανα μια guest εμφάνιση για την Νικολ που επέστρεψε.
Η κοπέλα είναι μια χαρουλα και μην πω και λίγο καλύτερη όντας πιο εμπειρη.
Τωρα γιατί αρνείται να δει κάποιους πελάτες φαντάζομαι θα έχει τους λόγους της αλλά οκ πας παρακάτω.
Καλυτερα το να μην θέλει να σε δει από το να σε δει χωρίς να θέλει.
Ο τιτανοτεραστιος :D: @lonewolf που τυγχάνει να είναι φίλος μου το σεβάστηκε και προχώρησε σε κάτι άλλο.:sunglasses:
Αυτα από εμένα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom