Όχι, αλλά όταν διαβάζω υπερβολές και αρρώστια! Δεν το αντέχω! Και έχουν κολλήσει σε μια πιτσιρικά και την άλλη την παολα που την έκαναν να πιστεύει ότι είναι πορνο σταρ! Και υπάρχουν άλλες εκεί που πιο καλές! Αναρωτιέμαι! Μήπως δεν τους κάθονται οι άλλες! Και κόλλησαν στην καημένη την πιτσιρικά Νικόλ! Και την έχουν κατά πατήσει! Που δεν νομίζω ότι θα επιστρέψει πάλι στην Ελλάδα!
Υπερβολές καί αρρώστια είναι όταν περνάει κάποιος καλά με κοπέλα που τού αρέσει εμφανισιακά; Γούστα καί προτιμήσεις είναι που πρέπει να είναι απόλυτος σεβαστά.
Ή Νικόλ αρέσει σέ πολύ κόσμο καί ειδικά σε όσους έχουν γούστα με σκινυ στυλ, εξάλλου δεν είναι τυχαίο πού ήταν κλεισμένη συνέχεια αρα κάτι έκανε καλά μέσα στο δωμάτιο.
Όσο για τό αν δεν επιστρέψει μήν είσαι τόσο σίγουρος/ρη.
Ή Πάολα επειδή έχω κάνει αρκετές συνεδρίες μαζί τής είχε από τά ποίο καλά προγράμματα σέ υπηρεσίες, όπως καί ένα από τό ποίο όμορφο πρόσωπο καί σώμα στό χώρο τού μασάζ. Ή μόνη διαφωνία μου ήταν στην επέμβαση στό στήθος της. Άρα καί αυτή κάτι έκανε καλά για την ζητάνε.
Δικαίωμα τού καθενός νά κολλήσει με οποία θέλει δεν θά τού κάνουμε κουμάντο στην τσέπη τού.