Lone-Wolf
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Απρ 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.053
- Πόντοι
- 81
Χάχαχα! Ο αγαπούλης ας μιλήσει...Μπορεί νά αγάπησε τό κορίτσι πού ξέρεις;
Χάχαχα! Ο αγαπούλης ας μιλήσει...Μπορεί νά αγάπησε τό κορίτσι πού ξέρεις;
Εδώ έχουμε ένα θέμα γιατί όι αγαπητικοι τής Βαλεντίνας είναι αρκετοίΧάχαχα! Ο αγαπούλης ας μιλήσει...
Θά πάμε σέ γάμο τό μόνο σίγουρο, τώρα ένας θά είναι δύο θά είναι θά σέ γελάσω.Χάχαχα... Η αδελφή της η Παολα νομίζω έχει περισσότερους φανς! Αυτή όμως, σε αντίθεση με την Βαλεντίνα, πηγαινοερχεται στην Χώρα της...
Ακόμα βέβαια να εμφανιστεί... Λες τελικά εδώ να υπάρχει αγαπουλης;;
Παιδιά και εγώ θέλω προσκλητήριο αν και εμένα είμαι γνωστή η αδυναμία μου!!Θά πάμε σέ γάμο τό μόνο σίγουρο, τώρα ένας θά είναι δύο θά είναι θά σέ γελάσω.
Θά λάβεις προσκλητήριο
Στό γαμήλιο τραπέζι δίπλα δίπλα θα κάθεσαι με την αδυναμία σού, θά τό φροντίσω προσωπικάΠαιδιά και εγώ θέλω προσκλητήριο αν και εμένα είμαι γνωστή η αδυναμία μου!!
Καλό δαχτυλίδι ετσιΠάλι γάμους έχουμε εδώ;
Εγώ κουμπάρος παιδιά.
Ωχ..... κατάλαβαΠάλι γάμους έχουμε εδώ;
Εγώ κουμπάρος παιδιά.
Γιατί δοκίμασε κανένας?Αυτή η Τζο πολύ ωραίο μωρό. Καμία ελπίδα βελτίωσης υπηρεσιών;
Για μεγάλο χρονικό διάστημα, τόσα όμορφα λατινοκόριτσα πηγαινοέρχονται και πολλά ξανάρχονται, είναι επομένως μοιραίο κάποια από αυτά να υποκύψουν στην γοητεία της πατρίδας μας και να θέλουν να μείνουν εδώ ... (για πάντα?)!Μπορεί νά αγάπησε τό κορίτσι πού ξέρεις;
Έλα μου ντε σιγή ιχθύος, την ίδια απορία έχω και εγώ αν έχει βελτιωθεί.Αυτή η Τζο πολύ ωραίο μωρό. Καμία ελπίδα βελτίωσης υπηρεσιών;
Γιατί δοκίμασε κανένας?
Έλα μου ντε σιγή ιχθύος, την ίδια απορία έχω και εγώ αν έχει βελτιωθεί.
Φτασαμε να είναι η Αλίκη fully booked??Λοιπόν για να καταλάβετε ποσο κουφαλες είναι πόλοι από εμάς ...
Πήρα τηλέφωνο Κυριακή πρωί στο Nirvana για να κλείσω την Αλίκη ...
και ήταν είδη κλεισμένη για όλη την ημέρα...
Πως είναι δυνατόν να μην βρίσκεις μια κριτική για κοπέλα που ειναι fully booked ...?
Ρε αγαπουληδες ... δεν είπε κανείς να μην αγαπήσετε ... αλλά γράψτε και κανενα σχόλιο ... θετικό η αρνητικό ... προς τι όλη αυτή η μυστικότητα...?
η Αλίκη ήταν fully booked λόγω ηλικίας και εμφάνισης.Φτασαμε να είναι η Αλίκη fully booked??
Μπράβο πρέπει να ανέβασε στροφές!!
Είπαμε την θέλουν παρθένα για τόν γάμοΛοιπόν για να καταλάβετε ποσο κουφαλες είναι πόλοι από εμάς ...
Πήρα τηλέφωνο Κυριακή πρωί στο Nirvana για να κλείσω την Αλίκη ...
και ήταν είδη κλεισμένη για όλη την ημέρα...
Πως είναι δυνατόν να μην βρίσκεις μια κριτική για κοπέλα που ειναι fully booked ...?
Ρε αγαπουληδες ... δεν είπε κανείς να μην αγαπήσετε ... αλλά γράψτε και κανενα σχόλιο ... θετικό η αρνητικό ... προς τι όλη αυτή η μυστικότητα...?